50

555

преди 3 месеца

Гласуваш за дългия , изтегляш късия и на края получаваш дебелия.

49

анонимен

преди 3 месеца

И какво се оказа , че има много повече да се изчегъртва от изчегъртващите отколкото от изчегъртваните.

48

бивша фенка

преди 3 месеца

Прав е. И аз се подведох, че ИТН ще са носители на промяната. Ужасена съм от това, което извадиха...Ще се запомнят като най-бързо изпадналата от хоризонта партия.

47

ишшшшшшшшшш

преди 3 месеца

ти пък какво се обаждаш като дойдат изборите ще видим тези социолози политолози трябва да изчезнат от медииното пространство те са само едни манипулатори вторите манипулатори който се държат ръка за ръка с първите са самите медии

46

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС пак успя!!!Така става в царството на клепоухите.Интересно е как става взаимодействието между оня, известен като гологлавия от Учин дол и Ирена Кръстева?

45

Кире

преди 3 месеца

Е как разбра? Аз съм част от ИТН и членовете се увеличават, а и досега нямаше избори където да не губим. Още на първите бахме с резултат от минус 13 процента. Айде напиши, че ще спечелим и ще ти дам 5 лева.

44

1

преди 3 месеца

г-н Симеонов,само партията сбърка,за герб-комунисти,приключи най-яркия етап,от съществуването им.

43

334

преди 3 месеца

Не бързай с "приключването". ИТН е единствената партия, която продължава да държи на думите си. И не се състави правителство главно заради онзи с дългия нос, който, ще видите, ще става все по-дълъг.

42

Напълно съгласен

преди 3 месеца

Някой да пусне водата!

41

Време за промяна

преди 3 месеца

До Наблюдател "Рашков да бъде уволнен ! нищо не направи с изчегъртването"? Напротив, Рашков направи много. За пръв път от много години благодарение на него имаше реални действия срещу купуването на гласове.

40

Малко за политика

преди 3 месеца

Звездният миг на ИТН беше след изборите на 4-ти април но те не можаха да го разберат. Тогава и ДБ и БСП и ИБГНИ бяха готови да подкрепят тяхно правителство без да искат министерства. Нещо не им достигна за да го направят. А Наполеон е казал: "Във войната и в политиката пропуснатият миг не се връща вече". Сега вече съвсем ясно е, че тръгват надолу. И никой не е сигурен, какво може да се очаква от тях след следващите избори. Предполагам, че е възможно да кажат "Щом не сме първи - без нас".

39

Наблюдател

преди 3 месеца

Рашков да бъде уволнен ! нищо не направи с изчегъртването хо хо хо

38

Анонимен

преди 3 месеца

Само ще кажа, че близък до ЦЦ е с "Продължаваме промяната", вие сами си правете изводите. И аз виждам, че Бойко е га дна,алчна и егоистична личност, също и убиец и рекетьор и е отвличал хора и мачка поголовно хората в цялата страна, но не виждам друга переспектива, освен ГЕРБ, БСП, ДПС , евентуално и МАЯ да управляват. Лично на мен, ДСБ са ми симпатични, но България ми е по-мила, както и хората и не искам пак Цецо да управлява с цецомобили и с частната си ГДБОП, паралелна на държавата!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Първане,това Звездите ли ти го нашепват или е плод на малко парички подаяние за гладната ти физиономия?

36

16

преди 3 месеца

за пръв път ми е да определя диагноза само по две писани изречения, но да пробвам - мисля че страдаш ор параноидна шизофрения ... познах ли?

35

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирате ли, че *** ББ стои и от двете страни, без значение коя страна ще спечели? А бивш служител от ДАНС каза, че сега кръга "Скакалците" заграбват всичко в България и ще бъде много по-зле отколкото когато ГЕРБ управляваха с ДПС. Не ги знам кои са "Скакалците", но явно няма симпатия към тях от страна на хората.

34

сега

преди 3 месеца

зафаща по-тъмния - първи специалист по локумено дело - Първан II

33

Анонимен

преди 3 месеца

Тоа мисир, май още не се е научил до фърла боб...?!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Нито БСП, нито ДБ имат проблеми с Кирил Петков, Асен Василев, напротив , БСП работиха чудесно с тях, но и ДБ и БСП осъзнаха, че тези двамата ще им разцепят и съсипят партиите, ако се осъществят намеренията им новия проект "Продължаваме промяната", но и нищо добро няма да донесат на България, което пък го осъзнават всички партии и хора и затова няма да спечелят никакви избори, а от друга страна , бившата любовница на ББ държи всички партии на ЕНП в ръцете си.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя кога плюе?