102

Levski

преди 2 години

До АнонименМалоумн, който не изследва, какво е ваксин covid 19! През 1990 г. Д -р Робърт Малоун демонстрира, че in-vitro транскрибираната и РНК може да достави генетична информация в клетката, за да произвежда протеини в живата клетъчна тъкан. Д -р Малоун също беше част от екипа, който проведе първите експерименти с ваксина с МРНК. Накратко, научните му познания за ваксините срещу МРНК са безспорни.

101

пецата

преди 2 години

държавата от 30 г Е враг, гони народа на тази страна навън , одобрява ЯВНО вредни храни , унищожава медицината , всява масова психоза и паника а сега изведнъж държавата не била враг, как да не е враг, по голям враг от политиците и държавата срещу народа няма, всичко се прави за да ни унищожат и да развъдят маааангаааалите

100

Кунчев

преди 2 години

Няма смисъл от подсилване, те и от две дози започнаха да ***.

99

Анонимен

преди 2 години

Трибунал, кънчо, трибунал! Бъдещето ти е предначертано!

98

Анонимен

преди 2 години

Малоун не е изобретявал нищо, още по-малко рнк ваксини.

97

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Новост са засечени жертви на 5.13 G Black death and cancer generators..Пострадалите са вече здрави .След обемно черно чумно проникващо пресканиране от нова нагло престъпна техника имаха видими увреждания вкл обемно черно проникващи.Около три дни са им били нужни за самоизлекуване..Включена е била система на мед мафията която ги е определила като безнадежно бедни - без работа,без осигуровки ..Атаката е била прекратена..

96

ДОПИТВАНЕ

преди 2 години

Одобрявате ли да се принудят всички в България на ваксинация против ковид? ДА + НЕ -

95

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

През 2003 година успяхме бързо да блокираме подобна нагла диверсия рекламирана като SARS..След доклад от 29.02.2004 Birdflu 177;birdflu179 блокирахме поредна нагла диверсия рекламираща убииства с птичи грип. Тогава Световната банка обещаваше най малко 400 000 000 000 за блокиране на "диверсията".Експерти да огледат наглата рекламно плашеща кампания от декември 2019 след предварителна подготовка .Всички срещи на подготвящите диверсията са снимани.Вижте излъчени по АЛФА тв документални US cinema

94

Анонимен

преди 2 години

Да се бодат старите, защото са застрашени да умрат, ако са без ваксина. Иначе също.

93

някой

преди 2 години

"При 6 млрд. направени ваксини до момента да твърдиш, че има неясноти, е безумно, коментира специалистът." Аааа, напротив Локумчев, умно е! Умно е! На тебе ли да вярвам, или на Европейската Агенция по Лекарствата, която изрично посочва условния характер на разрешените ваксини за срок от 2 години? През тези 2 години агенцията изисква от производителите на ваксините да събират допълнителни данни за тях, за да се изясни всичко около тяхната ефикасност и странични ефекти! Всичко ти е ясно?

92

Анонимен

преди 2 години

"...в масовия случай при човек, който е реагирал нормално на антигенното дразнене..." Абе, Ангеле, ти лекар ли си, администратор ли си, какъв си??? Имунната система да няма нерви бе? Лимфоцитите да нямат главен мозък бе? Как ще реагира Т-лимфоцит на дразнене, като няма неврони бе?Що бръщолевиш измишльотини като уволнения ти колега с хубавите мустаки, Кантарджиев? Той ни обясняваше как "да трепем вируса"! И да пием водка с доматен сок, заради ликопена!

91

Levski

преди 2 години

На 11 юни 2021 г. изобретателят на технологията за ваксина с мРНК, 1 д-р Робърт Малоун, говори в подкаста DarkHorse за потенциалните опасности от инжекциите с генна терапия COVID-19, домакин на д-р Брет Вайнщайн Подкастът бързо беше изтрит от YouTube и на Уайнстийн бе отправено предупреждение.

90

Гневен

преди 2 години

***, да попитам колко пари си дал от твоята заплата за здравни и пенсионни осигуровки, като държавен служител (отговор - 0 лв.)? Всички други ти плащат за здравето пенсията и заплатата. Нямам Фейсбук или други подобни платформи. Аз мога сам да мисля и преценявам! Един ден всеки ще получи това което заслужава!

89

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите неуморно буквално съскат срещу ваксините, наблюдават безучастно и злобеят срещу усилията за справяне с положението, но в крайна сметка ще берат плодовете на тези усилия на прогресивното човечество наравно с него.А за благодарност, забрави! Ще трябва да ги изтърпи! Нали са на нашия кораб!

88

Анонимен

преди 2 години

БЍезумно е вашето терористично поведение. Аре, нема нужда от толкоз грижи.

87

ДиДи

преди 2 години

Питам се как и къде се правят тестове за придобит имунитет против този вирус?

86

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите вярвали на "абсолютно неясни източници". Това само показва как изобщо не разбират откъде антиваксърите се информират. Как си мислят, че ще ваксинират населението като изобщо не се опитват да разберат какви са гледните точки на антиваксърите?? Вместо да се направи един читав научен дебат, да адресират всички притеснения, да ИНФОРМИРАТ, те осмиват и изопачават... Съжалявам, доц. Кунчев но още не мисля да се ваксинирам. И не ми пука колко милиарда са се ваксинирали.

85

В.

преди 2 години

Досега от тази Държава хубаво не съм видял. Стагнация, Преустройство, Реституция, Приватизация, Демократизация, Хиперинфлация, Дерегистрация, Евроинтеграция, Екологизация, Ваксинация... Западняците тепърва са в началото на пътя, за това вярват на тамошните калмуци

84

Анонимен

преди 2 години

"87-годишен лежа цял ден на носилка и без храна"--------------------------------------------------- Какво е прегрешението на този почтен български гражданин? Няма пари или няма връзки? Подобни случаи са десетки. Държавните слуги ще кажат ли каква е причината за наплевателското отношение към суверена? Кунчо, изкажи се по въпроса или ти не решаваш конкретни казуси, а дрънкаш само много общи приказки колкото да не заспиш.

83

Анонимен

преди 2 години

"Да имаш държавата за враг"----------------------------------------------------------------------------- Кунчо, ти си тотално объркан. За да си свериш часовника, вземи и прочети екциклопедиста Дидро. Кунчо, държавата не си ти, държавата не е Буда Тиквоний. Държавата това съм аз и още 7 млн български граждани. Ние сме суверенът, а ти Кунчо си наш слуга. Опичай си ума, Кунчо! Още преди 300 години Дидро е писал, че свободата на гражданина не може да бъде ограничавана даже в името на неговото благо