260

11

преди 2 години

герб-комунисти,могат само първа кипра да бъдат,особено дуловската политичка.

259

1

преди 2 години

До Анонимен-335 ,а тиквата две.

258

Анонимен

преди 2 години

Радев е една плюнка.

257

Срам !

преди 2 години

Срам за БГ са подобни "политически партии" !

256

Анонимен

преди 2 години

Е. Захариева и Н. Овчаров - те ли ще са конкурентите на Радев?

255

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ и СДС не е ли едно и също? Разведоха ли се?

254

Гореща новина

преди 2 години

Изчегъртване сега изкъртване хо хо хо добре че другарите отдавна закриха концлагерите ! Сега са само смешни ! След управлението на Прецедента ще остане ли камък върху камък от България...

253

Анонимен

преди 2 години

Какво значи първи? От 240 депутата първи с 70 депутата? Нека Витанов математика изчисли как ще управляват мафията ГЕРБ.

252

ххх

преди 2 години

Абе след като маските на открито не са задължителни остава варианта тези да ги е страх да не ги разпознаят и да им покажат обичта си.

251

КАКВО КАТО СТЕ ПЪРВИ

преди 2 години

И първи да сте, вие сте сами, защото всички останали партии са против вас, и пак нищо не можете да направите. Докато политическата неграмотност цари в държавата населението ще избир апутинистките партии.

250

Анонимен

преди 2 години

315 Сериозно грешиш, държавата е "изчистена"от хора назначени от ГЕРБ, след като копоят на престъпните ДС Рашков, вилня в държавата, заедно с Киро лъжата. ГЕРБ назначиха и децата на Мая черепова, тях, не са уволнили.

249

Анонимен

преди 2 години

315 Сериозно грешиш, държавата е "изчистена"от хора назначени от ГЕРБ, след като копоят на престъпните ДС, вилня в държавата, заедно с Киро лъжата. ГЕРБ назначиха и децата на Мая черепова, тях, не са уволнили.

248

Анонимен

преди 2 години

317 Дори платените от ангигерб партии социолози, признават, че в ГЕРБ са образованите и работещите хора. Не може, партия от двама учили в Харвард и техните жени, приятелки и няколко състуденти, да има претенции, че останалите наивници са образовани. Това са неграмотни хора в селата, на които се раздават "подаръци".

247

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой вече ще опази страната ни от тази партия, плащат здраво, дори и тук драскачите им се увеличиха. Ако това са интелигентните и образовани хора, нямам думи. За няколко месеца измислиха стотици скандали, този такъв, оня онакъв. Абе, как няма някой по убав от тях- тези крадци, мошеници, лъжци. И всички продажници около тях. Срам за държавата ни, от която нищо не остана.

246

иво

преди 2 години

П О Б Е Д А И П А К П О Б Е Д А ! ДО КРАХА НА радефф !!!

245

ГЛАСУВАЙТЕ, ДЕ БИЛИ!

преди 2 години

НЯМА НАЧИН ГЕРБ ДА НЕ СА ПЪРВА "ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА". НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ РЕПЛИКАТА ЗА 80% . ЕТО ЗАТОВА! ОБЩИНСКОТО И ДЪРЖАВНО ЧИНОВНИЧЕСТВО , КОЕТО Е ЗАПЛАШВАНО, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА ОТ НОВАТА ВЛАСТ И ПОДМОКРЕНИТЕ ЗАСТАРЯВАЩИ ЛЕЛКИ, КОИТО МУ ХАРЕСВАТ/КАКВО ЛИ?/ НА ТУЛОВИЩЕТО БОКО ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГАНГСТЕРА БОКО. ДОКАЗАН КРУПЕН КРАДЕЦ МИЛИАРДЕР, ЗА СМЕТКА НА ОВЧИЯ НАРОД!!!, ЛЪЖЕЦ И РАЗПАСАН КУ.ВАР!

244

OMG_Lucker

преди 2 години

Възможно е и да са първа политическа сила. Това обаче не значи, че ще управляват отново, в никой случай! Изобщо трагедията в бг политиката е пълна щом тези дето се компрометираха яко в 3 правителства са с най- реални шансове за първа политическа сила.

243

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците рано или късно ги чака наказанието. Я пандиз, я инфаркче, я някой те гръмне в тиквата. Никой не е избягал.

242

Анонимен

преди 2 години

289 Проверките на къщите за селски туризъм, на служебната министърка, както и "семейните" 19 апетитни имота на Рашков, тепърва предстоят.Обвиненията срещу ГЕРБ нямат доказателства.

241

Анонимен

преди 2 години

297 Виж Киро кривата уста и така познатият "Кьорчо". Зад които наднича Ушко.