100

иван

преди 2 години

Евтино и ефективно противовирусно средство за профилактика на ковид. Лошото е, че не може да се патентова и не е интересно за фарма-мафията, затова няма да го видите в нито една казионна медия. Пуснете в търсачка "Lysine Therapy for SARS-CoV-2". Ако не знаете английски-поставете текста в преводача.

99

Щирлиц

преди 2 години

Мнозина дори не разбират,че съществува някаква измислена болест,докато ...не се ваксинират.

98

Анонимен

преди 2 години

Такива статии няма как да бъдат разбрани в страни където основното лекарство е ракията.В България няма смисъл от подобно нещо.Оставете хората да си умират и не ги ваксинирайте.Така ще има повече пари за пенсии.Като гледам статистиката на починалите пенсионери,трябва да повишите още веднъж пенсиите.

97

Анонимен

преди 2 години

Силна е колкото ракия първак, трайна колкото кисело мляко по време на соца.

96

Анонимен

преди 2 години

До Съдбоносно решение= От забелване на рамото далавера няма. Виж, при забелване *** дуп.то може да падне нещичко. Много лекари и журналисти са го разбрали.

95

Съдбоносно решение

преди 2 години

Край! Прочетох настоящата статия от Caшет.о и веднага тичам да забеля рамо да ме ваксинират!

94

Иван

преди 2 години

Ваксините са интелигентно направени субстанции, които ни предпазват, и са спасили милиони хора ! Тези, които ги отричат за мен са пълни *** и хора на ниско ниво !

93

Анонимен

преди 2 години

Шебеците пак се изказват - нищо че нямат данни и никакви познания - те разбират повече от всички като стане въпрос за ваксините - БГ отново е на първо място по простотия!

92

Ок, ама

преди 2 години

на първо време спрете да наричате нещото ваксина и всичко ще си дойде на място! Който разбрал, разбрал!

91

ХПредполагащ

преди 2 години

Ако знаеха съдържанието на ваксините, едва ли щеше да има ваксинирани. Всеки, който е учил химия, ще разбере, какво става с кръвта, когато се ваксинира. Доброто е само това, че количеството на кръвта в организма е много по-голямо от количеството на ваксината Ваксината дехидрира кръвта, което предизвиква увеличаване скороста на туптене на сърцето, мозъкът изпитва кислороен глад, заради намалената му доставка, сгъстената кръв създава предпоставки за тромби.

90

Анонимен

преди 2 години

Житце ще има за всички по равно. Не се постига безсмъртие дори за "най-отговорните"

89

Анонимен

преди 2 години

ваксината дава добър шанс на ваксинираните да хапнат житцето на антиваскърите.

88

Анонимен

преди 2 години

Като перде пред комари е силна !

87

Анонимен

преди 2 години

Според последни проучвания ,защитата е 42%( Файзер и Модерна).Проучването е на Mayo clinic. Но, по-интересното е ,че смъртните случаи в Сингапур-където населението е 77% ваксинирано,сега са многократно повече/194 случая или 0.27 на милион/,отколкото по време на първата вълна,когато не е имало нито един ваксиниран/170 случая или 0.14 на милион/

86

В.

преди 2 години

Виж в ЮТЮБ френски професор казва че нямат нито очакваната устойчивост нито очакваната защита ваксините. Но тъй като вече много са набодени с 2, за 3-та игла може да се говори само за хора с наднормено тегло причинено от здравословен проблем.

85

Анонимен

преди 2 години

До доктор103 + укрепване на имунитета с природни средства и да си промените "лечението"

84

доктор

преди 2 години

Народе, няколко пъти го писах и пак ще го напиша.Научен факт - имунитета към всички корона вируси трае 3-4 месеца!Нямаше никакъв смисъл са се прави ваксина.А тая боза дето я разбъркаха има толкова странични ефекти (миокардити, тромбози, цитокинови бури и т.н.), че е малко като руска рулетка.По-добре прилагане на здрав разум и пазене...

83

Анонимен

преди 2 години

Нито е силна, нито е трайна. Това е.

82

До вакс

преди 2 години

А всички противогрипни ваксини са слабоефективни.Доказано по емпиричен път.

81

Кратко и ясно

преди 2 години

Колко?Неособено .