37

Анонимен

преди 2 години

Ще се върна само при условие че вместо по 12 часа работя по 8 и вместо 1.500 паунда ми плащата по 5 000. Иначе да си карат камиончетата и де се еътфостата.

36

Анонимен

преди 2 години

Сами са си виновни. Да си карат афганинците и пакистанците да им работят сега.

35

Анонимен

преди 2 години

Идва Джонсъновата зима. Капитализмът без роби фалира. Робовладелският строй фалира.

34

Анонимен

преди 2 години

Джонсън да се хване за палците на краката и да вика турците и иракчаните може и авганистанци ,те ще оправят работа!

33

Сат Н

преди 2 години

4000 човека, които се качват на камион само от зор, иначе нито имат умения нито афинитет към шофьорлъка. Това ще е епично.

32

Сат Н

преди 2 години

ускоряване на тестовете за шофьори на товарни камиони и респективно издадаването на шофьорски книжки. Чрез ускорените безплатни курсове правителсвото се надява скоро да има 4000 нови шофьори. -----///----- Малее, кво ше настане тия дена около Коледа, не ми се мисли! Кръстим се! Дано поне зимата ги пожали, да нема много ниски температури!

31

Алекс

преди 2 години

"Работните места за британците".Къде са сега британските мераклии за работа?Пред телевизора на биричка.

30

Евроатлантик

преди 2 години

Браво само така, Англия трябва да приема още пакита , индийци и афганци,които след товаминават на соцяла а за българи и румънци да бачкат по полетата,фермите и да въртя волана на колите

29

Анонимен

преди 2 години

Няма пакистанци, индийци и афганци които да искат тежка работа. Те са по финното, под покрива да препродават нещо и за това много ги бива. Черната работа както винаги е оставена за глупавите источноевропейци.

28

българин

преди 2 години

Пак английски простотии - ще издават визи , ама само за три месеца...?!! А после този шофьор какво ще прави , да се върне обратно , па кога им скефне на ингилизите - айде ела пак !!!

27

Мейфеър

преди 2 години

Нека да опростя нещата, понеже виждам, че ви е трудно. Независимо от злобата ви, на края на месеца парите в пликчето пак ще са толкова. Пак ще се чудите как да си платите парното. Пак ще се чудите дали да ходите на почивка в Гърция или Гърция. Пак ще се чудите дали този път да е кредисимо или джет кредит.

26

Анонимен

преди 2 години

Док ти пакистанец да работи виждал ли си? Аз ги гледах само в магазинчета за плодове и зеленчуци. Мързел до мързел, но иначе как ни мразят нас източноевропейците. ЮК стана заложник на колониалните си. Сега тия, които ги насъскаха срещу ЕС, те да им работят. В Англия един от колониите идва с 5 хлапета и живее на помощи, но българите и румънците са им виновни. А и да си призная не мисля, че проблема са им шофьорите. Това е начин да прикрият, че нямат доставки, защото договорите с ЕС са прекратени.

25

Меди доганов

преди 2 години

Крал и атсинганин без бой пари не дават и аз съм тъй! Ешафод за паразитиращите - ще отложи екокатастрофата за дълго време!

24

Анонимен

преди 2 години

Мейфеър, явно си британски гражданин, клел се с гордост като поданик на бабата. Стой си там. Знаем какво работят голямата част от българчетата. Не ни давай акъл и вземи че прочети тоя *** най-накрая. Алеко е описал теб сладурче. Българина дето ходи на вън като гастербайтер, далавераджията и селския про стак, който като дойде в БГ и се прави на аристократ и дава акъл на ляво и дясно на отрудения честен български човечец. Кажи си адресчето на ПК кутийката в Англия да ти пратя една книжка.

23

Док

преди 2 години

Забележете, щели да пращат 1млн писма до хора с книжки за камион да ги молят да работят?! Тия имат един милион души с правоспособност и не могат ги накара да работят?

22

Анонимен

преди 2 години

В превод-дебелите, рижави британци, даунчета ги мързи да работят и си търсят изгладнели роби от източна Европа. Чудо и приказ. Но готови роби да поемат към "демократичния" свят винаги ще се намерят. Даже и ще се наваксат стабилно, ако им поискат.

21

От бореца

преди 2 години

На кой му пука за 10000 визи, трябва 10000 лв. на месец, скъсаняци, развързвайте кралски кесията.!.

20

Смок

преди 2 години

До Мейфейър : Ти май живееш в Ингилизко и си открил рая на земята да чистиш клозетитее на някоя бензиностанция, собственост на пакистанци. Продължавай в същия дух, може да ти разрешат и колите да зареждаш с гориво и да им миеш стъклата. За нас не бери грижа. Ние сме си закърмени в дефицит и недоимък и подобни новини ни забавляват. Еле пък ако видим и залеза на великата Британска империя.

19

Леша

преди 2 години

До Мейфеър Не, няма. Това приключи. Няма да се връщаме към старото нормално, което за нас беше ненормално.

18

Мейфеър

преди 2 години

Гледам, че бай Ганиу се радва на своите 5 мин. за злорадстване и вече в главата му е как британците се качват от бюрата на камиона и се чувства значим и мъдър. Ингилизите, видиш ли, не слушали мъдрите му съвети за Брекзит. Хак да им е сега. Не, Ганиу, в Англия ще се оправят, но ти утре пак ще превиваш глава в нискоквалифициран труд и ще се чудиш кой ти е виновен.