35

Анонимен

преди 2 години

Някой прочете ли статията ? Или само си пишете ей така.

34

Ужасена

преди 2 години

Задължително да се ваксинират всички. Тези без ваксини против ковид да нямат право на работа, излизане от жилището и др.

33

Бъдеще

преди 2 години

Е га ти отношението към децата. Едни искат да ги бодат със експериментална ваксина на сила, други ги обиждат...И те са Човеци и души носят. Малко уважение.

32

Анонимен

преди 2 години

До 28 Верно си циркаджия, оди си у цирка и престани да се пенявиш. ВирОс има, акъл у такива като теб няма.

31

Анонимен

преди 2 години

Дребните досадни запъртъци са виновни за разпространението на вируса! Заради тях измряха хиляди хора! Хайде, ако обичате си ги дръжте на каишка вкъщи!

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте малките кресливи сополивци с по 3 дози! Който оцелее, оцелее...

29

Сата НАТО

преди 2 години

В България родителите са наясно, че в градина и начално училище не се учи. Вкъщи, при желание ще се научи на много повече ----////----- Не говорете глупости. "Вкъщи, при желание..." Вкъщи няма да научат нищо. Заради миналогодишното дистанционно извра щение, 40% от седмокласниците се провалят на тестовете по математика.

28

Анонимен

преди 2 години

Из роди като този трябва да се държат извън властта.

27

No comment

преди 2 години

"Броят хора, които ще се разболеят тежко, които ще загубят живота си, ще бъде в пъти по-голям, ако не се ваксинираме" Четете ли думите му? Оставете ги тестовете, Целта е - масово ваксиниране на родителите. Понеже не им се получи досега, сега ще ни притискат чрез децата. Правете си изводи, кои ще са следващите.

26

НОИ

преди 2 години

Добрият пенсионер е антиваксър и иска лецата да са затворени.

25

Викинг

преди 2 години

Ваксинирайте задължително старците и оставете децата на мира.

24

Пурко

преди 2 години

Г-н министър, какво направихте за да бъде възможно присъственото обучение. Вече е много късно да правите каквото и да било. Дистанционното обучение е неизбежно.

23

Анонимен

преди 2 години

Има господ и е изпратил ковид, да прибере старците, жертви на комунизма, в рая.

22

НОИ

преди 2 години

Добрият пенсионер не се ваксинира.

21

Тиквенландия

преди 2 години

Ще жертваме децата, за да спасим дъртите.

20

Анонимен

преди 2 години

До 6 Ела да ти правя тестове всеки ден, нали си издръжлив смелчага.

19

Циркаджия

преди 2 години

Долу ръцете от децата ни ! За тези които нямате такива - мога да ви направя ! Но мисля ,че ако до сега не сте смогнали няма смисъл ...Иначе ...заврете си измисления вирОс отзад . Оставете децата ни на Мира . Без маски ,ласки ,каски и препаски ...Страхливите родители ( Около 5 % за щастие в Бг ) да си държат социопат четата у дома и да ги кърмят до тийнейджърска възраст или повече ...Ние нормалните НР СЕ СТРАХУВАМЕ от нищо - най - малко от КОВИД - грипа ...

18

Теди от фермата

преди 2 години

Ненужната напаст 2 милиона са по-вредни от индианците. Никоя икономика не може да ги издържи, затова младите избягаха в щатите.

17

Анонимен

преди 2 години

До 21 Това от кой филм е? Има ли го по тракерите? :))

16

Анонимен

преди 2 години

Децата особено малките винаги боледуват така си изграждат имунитета срещу много болести.А и тези деца са всеки ден заедно не само в училището!Те ако са боли ще се заразят и без да са на даскало.Да се чуди човек как преди години децата ги лекуваха без тест,без медиен политически цирк,без маски,без ваксини за страшния вирОс.Чистотата е истината.При СОЦА дежурни на входа ни гледаха за униформа,нокти,подстригани,чисти с носна кърпа -едно да няма -връщат те а сега???