55

Анонимен

преди 2 години

За тестове се иска съгласие от родител, това е ок. Но като няма никакви мерки в училищата, е редно Денков да иска също съгласие от родителят, дали да си пусне детето присъствено в ковидарника! Или тестовете са по застрашаващи, от ковид заразяване,че за едното се иска съгласие, а за другото-не?? И да не се оправдават, че има ОЕСР, защото в много училища-НЯМА. Също без агитации за експерименталните течности! Пълна безотговорност е присъственото в момента, абсолютен геноцид!

54

Анонимен

преди 2 години

А учите ли кога ще тестват?

53

До 64

преди 2 години

Аз няма да разреша детето ми да го тестват, той тръгнал чак пари да ми иска?Как си го представящ този филм въобще?После вакснатите били умните и красивите.Голям смях.

52

Анонимен

преди 2 години

Неваксинирани или ваксинирани,най-глупавото в момента по темата е да се влиза в излишни спорове и конфронтация.Това въздейства и върху децата и същата конфронтация се пренася и в училищата. Трябва да се избере по-малкото зло в момента, защото за жалост вирусът е около нас, знаем си нивото на здравната система.Цели два месеца се водят ожесточени спорове за и против тестове, маски, ротации, локални или "на едро",това вече граничи с лудост.Да учат онлайн временно, това е по-малкото зло според мен.

51

Анонимен

преди 2 години

"За да бъде каквато и да е мярка задължителна, по-голямата част от обществото, трябва да смята, че това е правилно." Чудесно, измихте си ръцете за бездействието си с обществото.

50

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам друго - безплатни тестове на учениците на ваксинирани родители, платени тестове на учениците на неваксинирани родители. Един път седмично.

49

Анонимен

преди 2 години

Гущерденков,да не си и помислил за тестове и ваксини,но ако искаш всеки ден по 100 си ги прави ти,разрешавам ти.

48

Анонимен

преди 2 години

ваксинка с графен оксидче си бодни и мак адресчето си провери!

47

Анонимен

преди 2 години

до 60 Като си ваксиниран и искаш да си присъствено, ще трябва да носиш маска и да се тестваш два пъти седмично, защото си заразоносител. Откажеш ли, преминаваш онлайн!

46

Защо учителите не са

преди 2 години

Нали са учители интелигентни уж и образовани и обучават децата ни, а пък какво се получава? Не са се ваксинирали учителите на 100% Какво хленчене щом са избрали такава професия ще се ваксинират учителите задължително, нямало начин друг път има начин, който отказва учител да бъде уволнен и лишен от всякакви прав на педагог. Без пари и работа това е тоягата за учителите, които не си ваксинират само така ще се оправим.

45

До 59

преди 2 години

Никой не е длъжен да пази теб и децата ти при налични ваксини. 2 години онлайн стигат.

44

До 59

преди 2 години

Има ваксини. Ваксинирахме се, ваксинирахме и децата си и те ходят на училище. Който иска да си стои онлайн.

43

Млък

преди 2 години

Никой не е длъжен вече да ви пази, имахте избор да се ваксинирате. Учениците не са длъжни да се тестват, така както вие не сте длъжни да се ваксинирате. Сами сте взели решение за здравето си .

42

Анонимен

преди 2 години

вички така налечени ваксъри са тотални *** с маймунско мислене

41

НОМЕР2

преди 2 години

Веднага минавайте на онлайн обучение! Защо трябва да се рискува живота на децата? А покрай децата и на техните родители! Онлайн обучението се доказа, че е възможно!

40

Родител

преди 2 години

Няма да разрешат да тестват детето ми в училище! Ако е наложително, ще го заведа на PCR тест, който се прави от обучени лекари, а ако трябва кръвен, ще го направя в акредитирана лаборатория.Децата ни не са опитни мишки!Възрастните не се тестват, а ще тестват децата.

39

Каква ГЛУПОСТ

преди 2 години

Какво ще тестват? Всеки ден ли ще проверяват ученика Х? Възможно е всеки ден стане заразяването глупаво и непрактично.

38

До 50

преди 2 години

Това е ясно. Имах предвид свои деца, не чужди. На такава "държава", а вече и на такъв свят, е престъпление да се раждат нови роби! Да не говорим за мъките, на които ги обричаш.

37

Анонимен

преди 2 години

Според мен българинът има твърде много деца за ниския си стандарт! Ваксинирайте ги наред и да намалеят ще е по-добре за всички! Излишни гладни и вечно искащи гърла!

36

1234

преди 2 години

Ще кажа само едно за хората, които обиждат неваксинираните хора и казват че да нямат право на работа, жилище и тн."Бързата работа, срам за майстора."Има едно много вярно нещо, казано от Никита Хрушчов:"Пропагандата е най-силното оръжие на нашата идеология."Това може да се каже и за днес...