21

1997

преди 2 години

Където е минал комунист, след него нищо не е остава. Видиш ли комунист, първо бий, после задавай въпроси.

20

Анонимен

преди 2 години

Цените хвърчат защото комунистите крадат в особено големи размери. Същото беше и 97 година, като окрадаха и фалираха държавата!

19

да знаете

преди 2 години

Много бомби се заложиха от един некадърен човечец малко преди да сдаде властта по опис!

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата политика на некадърните крадливи комунисти(БСП, ДБ, Мутрите) се състои от оставки, назначения, лъжи и кражби.

17

Размисли и Страсти

преди 2 години

Щом с оставка на министъра, токът поевтинява, нека тогава сменят на бързо и още двама-трима бъдещи министри..........така вместо да се плаща ток, тези които го произвеждат, ще плащат на потребителите.

16

Спрете със завистта

преди 2 години

преглътнете си малко егото и гледайте какво реално е добре и какво не е. Тогава ще тръгнем добре.

15

Анонимен

преди 2 години

И кво от туй ?

14

Коя е причината!

преди 2 години

Най-добре Манолова и Петков да си зададат въпроса коя е причината да се появи инфлацията и кога точно се появи тази инфлация и защо когато комунистите завземат властта, веднага настъпва времето на инфлацията.

13

хи-хи-хи....

преди 2 години

До Анонимен 14 Айде бе, верно ли?

12

Анонимен

преди 2 години

До 13 Защото другите са злобни и мислят единствено за себе си. ГЕРБ също мислят за себе си, но мислят и за държавата. Знаят че в дългосрочен план, което е добре за държавата е добре и за тях. Ето ти го черно на бяло: Повече инфраструктура -> по-силна икономика. По силна икономика -> повече пари за строежи на още инфраструктура.

11

не разбрал

преди 2 години

Министъра подава оставка и токът поевтинява или нещо не съм разбрал?!

10

АнонимеН

преди 2 години

ИГРАЯТ НА ДОБРО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ, УЖ СА ОПОЗИЦИЯ НА РАДЕВ НО ВСИЧКО Е ПРАХ В ОЧИТЕ И ДА НЯМА ПРОТЕСТИ КАТО ОДОБРЯТ НОВИТЕ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ!

9

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Не 2, а 200 години ще говорят, че нормалния бъларин ще бъде подпомогнат, само и само да се уредят с депутатска заплата и субсидия, която си остана 8 лв, след време с партията на безпартийните ще е друго, факта е ,че всички сметки са се вдигнали с 100/200% така,че народа ако ще и избори 10 в 1 да има пак няма да гласува докато се създаде партията на безпартийните

8

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Народните представители говорят 2 години за подпомагане, а нито един българин не е получил и 1 лв , да не говорим за шкаф, безусловен базов доход , преизичислени пенсии, намалена работна седмица, европейско мрз и тнт , докато не видя 5 милиона българи да получат един шкаф като Борисов, думите им са за пред електората. Така,че който иска да им гласува.

7

Анонимен

преди 2 години

Какви оставки иска тази? Тя вече е аут!

6

Анонимен

преди 2 години

Вместо в 45тото и 46тото НС да се работи и да се приемат закони тия се късаха да правят скандали. И докато дигаха пушилки правителството на Радев дигна цените. И сега след дъжд качулка се сетиха да искат оставки. Майо, махаи се за нищо не ставаш.

5

Затриват България

преди 2 години

След 1-2 години приходите от данъци ще намалеят драстично. С умъртвен бизнес няма кой да плаща заплати и данъци. Вдигането на тока показва че това правителство не възнамерява да управлява дълго време. Искат да вземат сега колкото може повече пари, а в бъдеще. Ми сори. Яко дим. Искахте шутове в парламента - получихте шутове в парламента!

4

Анонимен

преди 2 години

Това беше най-ужаното което направиха. След всичките щети и демидж който бизнесите понесоха от ковид пандемията, сега им увеличиха и тока, че никой да не оцелее и съвсем да изуволнят работниците. И то за няма нищо. В България тока не е от ГАЗ. Тока е от АЕЦ, от въглища и от възобновяеми енергии. Алчни са за пари. За бързи пари - за това го направиха увеличението на тока.

3

Анонимен

преди 2 години

Тая само обикаля и иска оставки, бакшиша я вози бързо, оставка веднага, в Лидл доматите меки, оставка

2

българин

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с глу.постите на тази коза?