61

тя

преди 2 години

Газ от Турция и Гърция - висока цена!

60

Кире- ТриВОЛТА....

преди 2 години

...ДАДЕ НА КЪСО...!Изобщо не фигурира в списъкаНА ЗАВЪРШИЛИТЕ И УЧИЛИТЕ В ХАРВАРД.....

59

ЛУД СМЕХ...

преди 2 години

КИРЕ- КАНАДЕЦО ИЗОБЩО НЕ ФИГУРИРА В СПИСЪКА НА ЗАВЪРШИЛИТЕ УХАРВАРД-'--отговориха при наше официално запитване!

58

Анонимен

преди 2 години

До Да допълня...И ТВЪРДИШ, ЧЕ БОРИСОВ Е СВАЛЕН...АМИ БЪРЗО СЪОБЩИ ТОЯ ФАКТ В МС НА БГ ЗАЩОТО ВСИЧКИ НИЕ ЗНАЕМ, ЧЕ БОРИСОВ 3 ИЗКАРА ПЪЛЕН МАНДАТ- 4 МАЙ 2017Г- 12МАЙ 2021Г- СПРАВКА УИКИПЕДИЯ ПРАВИТЕЛСТВА НА БГ.

57

избеГАЛЕВИ

преди 2 години

МаяМаясъл ли? даже и братя та й Галеви не й вярват

56

Случаен минувач

преди 2 години

Мут Лабен, за майките специално - онзи ден минах през центъра и отново видях разпъната палатка точно пред бившия партиен дом и надпис върху палатката - Системата ни убива. И аз също си казах - е какво искат още тия?

55

Анонимен

преди 2 години

маямата е истинската мутра- обвързана с олигарси и престъпници. Противна и грозна женица.

54

Анонимен

преди 2 години

Коя си ти, че искаш?

53

Мут Лабен

преди 2 години

Какво стана с "майките" дето системата ги убивала? Къде са? Сегашната служебна система спря ли да ги убива?

52

Гоя

преди 2 години

Не може със смяната на един министър да излъжите хората че сте некадърни

51

пияница мистик

преди 2 години

До Избирател === Най-добре е да се ограмотиш, преди да пишеш по политически теми и да научиш как се пие думичката "хаУс" :)))) Може би си искал да напишеш нещо за "Д-р Хаус" или за електронният стил в музиката "хаус" .....ахахахахахахаха :) Неграмотни комунисти

50

Избирател

преди 2 години

ГЕРБ ерастко - Пеевската мафия клати държавата и се опитва да съзаде хаус, но хората не ви искат и няма да ви преизберат, не разбрахте ли? Искат ви в съдебната зала и затвора.

49

Случаен минувач

преди 2 години

Мая е най-известната жена в България. *** й е златна, от чисто злато. Благодарение на нея е това, което е. Много е вероятно обаче в следващият парламент да я няма, и тя, и Хаджигенов. Да станат "отдъхни си България, ние се махаме".

48

НикогПоечеСДС-Чума

преди 2 години

И като подаде оставка,какво мислиш,че ще стане? Да не би договорите,сключени за десетилетия наред от продажните ни политици,с които ни "стижат" с милиарди всяка година ще бъдат прекратени!?Истината е само една - бесило,като в Китай и всичко ще върви като по вода - няма кравари,няма канадци,няма ингилизи,няма господари!

47

пияница мистик

преди 2 години

12 години комунистите се мъчеха да свалят ГЕРБ и Борисов с обещанието, че след тях ще ни оправят и няма да сме последни по всичко в Европа. Е, свалиха ги с преврат :))) И какво стана? Супер зле положението и единственото което правят е да се оправдават, че ГЕРБ са виновни и капани им били сложили. Ами нали искахте тая власт на всяка цена, за да оправите положението. Ами оправяйте го де! Така като се замисли човек, май си беше по-добре ГЕРБ да си бяха останали на власт, нали дрогаре? :)))

46

Чудо!

преди 2 години

Нали служебния кабинет беше много добър и с незапомнено висок рейтинг? Или да се готвиме дълго да си плюеме в пазвите след тях?

45

Друг Помнещ

преди 2 години

Кривата щанга ще завлече и ПП.

44

Гореща новина

преди 2 години

Сестра Галева държи първенството по наглост ! Лично предложи Пеевски за шеф на ДАНС / призна си при Коритаров/ и след това цяло лято го "громеше" на Орлов мост ! По жалко същество едва ли има ! Разтури къщата излъга и Ангелчо от БСПто да я вземе и сега сигурно си скубе косата !

43

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания няма бензин и хляб. Хората са в паника, опашки, бой за бензин и хляб. Джонсъновата зима дойде. Капитализмът фалира пак.

42

НАПАДЖИЯ!

преди 2 години

Не, има начин да не се вдигне тока, но трябва всички ,които са се закачили за НЕК , като вятърните турбини, соларните панели и други ,които държавата е задължена да им плаща смешната "Зелена" електро енергия на цени от 60-90 стотинки на киловат, който продават на НЕК !! Да, това може да се направи в условия на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ в което се намираме в момента!! Държвата може да си го позволи, докато се стабилизира цената електроенергията и след това пак да ги остави да цицатт!!