110

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ДОГОВОРИРАНАТА АЗЕРСКАТА ГАЗ , НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА МИНЕ ПРЕЗ КОНЕКТОРА С ТУРЦИЯ , ЗАЩОТО ЦЕНИТЕ СА РАЗЛИЧНИ !...НЯКОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ УМИШЛЕНО РАБОТАТА ...!

109

Анонимен

преди 2 години

Газта идва от "братската" на някои Русия. Тя именно вдига цената.

108

Анонимен

преди 2 години

Ако България използва газът, който. . . . . . . . ПИШЕ СЕ Ако България използва газТА, който. . . Кога ще научите български?

107

Анонимен

преди 2 години

МВР да бръкне и там и ако изнесеното е вярно,да ги натикат в затвора до края на живота.

106

Случаен минувач

преди 2 години

1 милиард кубически метра е 1 кубически километър. Това е невъобразимо количество. За сравнение: язовир Искър, максимално напълнен, е половин кубически километър. Такова гигантско количество газ просто не може да изчезне незабелязано. Това би било невъобразим скандал във всяка държава и би завършил с присъди за кражба в особено големи размери. Наистина, къде е Гешев? Или май ще трябва да се прекръсти на Гешефт?

105

баба Пена

преди 2 години

Аре пак далаверка, да няма евтин газ за страната, някой мазен шеф си прави парички като я препдодава. То корупция няма в БГ-то, няма такова животно. Тука всеки е честен и работлив

104

Анонимен

преди 2 години

Южен поток го спря Прешарски 2013 г, провери си.

103

Анонимен

преди 2 години

Защо да питаме Бойко, той сега не е на власт. На власт е алтернативата на Зеления Чорап,но тя мълчи, таз пуста алтернатива!

102

Анонимен

преди 2 години

Баце ги е складирал в Банкя за черни дни. ))))

101

Анонимен

преди 2 години

Дори в Африка дават полезните си изкопаеми на концесия за15-20%, само васална България се навежда по най-унизителен начин на САЩ и дава на САЩ да изнасят българско злато за милиарди годишно при 1.2% за държавата, докато пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

100

Анонимен

преди 2 години

Питайте де белия Бойко за петрола от Азербайджан,той нали кани на гости мадамите от там?

99

До 109

преди 2 години

Ами купи си акции в Дънди Прешъс ве мой човек. Щом са на такава печалба ще станеш милионер за нула време. Явно имаш вътрешна информация. Моята информация е друга. Дънди прешъс копаят пръст, в която има злато. Тя се извозва до Южна Африка, където има технология за извличане на златото от нея.. Акциите на тази компания струвят жълти центове... Едвам се задържат над водата... Но неуки тъпири, като теб, говорят глупости, без дори да си проверят информацията. Правите се на умни, а всъщност не сте!

98

Христо Христов

преди 2 години

Защо да е спекула? Пазарна икономика е, а в ес не трябва да водиш протекционистична за държавата си политика. Какво ще остане от ценностите на Интернационална, ако всички го правят?!

97

Анонимен

преди 2 години

Азерският газ няма как да потече към България без интерконектора с Гърция. Баце построи 500км газопровод за руснаците да си продават газ на Сърбите за 1 година с 3 милиарда-кредит по който тече и лихва, без нито един кубик за България.Повече от 10 години обаче не се построи 150км тръбопровод до Гърция, гърците са готови техният участък, но русофилските кръгове в БГ, саботират този интерконектор.Азербайджан е изявил готовност да доставя и цялото количество газ за България около3 милиарда м3

96

Анонимен

преди 2 години

До F-16 Block-70VА защото, когато бяхте на власт при Орешарски вие от вашата партия е построихте Южен поток, какво ви попречи тогава?

95

krasimir iliev

преди 2 години

До АМИ.....a sigorna li si za Sarbete ,pa i za Turcite

94

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ДОЛНА ЛЪЖА !!!104 АНОНИМЕНОт Брюксел искат дати за закриване на въглищните централи, иначе оставаме безпарите за възстановяване от ковид-19. Вицепремиерът Атанас Пеканов обяви в "Лице влице" за пореден път, че България няма да получи от Брюксел одобрение на своя Планза възстановяване, докато не посочи датите

93

Анонимен

преди 2 години

От Брюксел искат дати за закриване на въглищните централи, иначе оставаме без парите за възстановяване от ковид-19. Вицепремиерът Атанас Пеканов обяви в "Лице в лице" за пореден път, че България няма да получи от Брюксел одобрение на своя План за възстановяване, докато не посочи датите, на които ще закрие въглищните си централи и не представи график за това. Дори тази пари да се вложат изцяло за вятърни перки и соларнин панели, тока произведен от тях ще бъде 7-10 пъти по скъп, и при това няма да покрие дори малка част от битовото потребление, да не говорим за производството.

92

Анонимен

преди 2 години

Е, като има вече друг, руски "поток" в България, пак недоволни. Заслужаваме от тях похвала! Нека по него ни дават евтино газ, и да си плащат солидно пренос на запад от нас! Нали е пак руски, с парите ни.

91

Богати сме

преди 2 години

Всяка година плащаме на американските ТЕЦове по 600 милиона долара.