10

Анонимен

преди 2 години

Горко му на следващия - ще има да оправя кочините на Меркел...

9

не може да бъде!

преди 2 години

За мен е много учудващо как германците могат да имат кандидат за канцлер жена като Аналена Бербок.Тя е фотогенична,даже привлекателна,изглежда много приятна на снимките ,обаче като чета какво приказва си спомням думите на филмовия режисьор Джон Хюстън за Джейн Фонда- "Жена с такива крака не може да бъде напълно луда!?"...но после се сетих ,че германците имаха за м-р на отбраната Урсулка фон дер Лайен,а сега Анегрет Крамп-Каренбауер....полудяват германците ,това е....

8

Зелен екстремист

преди 2 години

Ще има много изненадани когато утре зелените победят! Ще видите!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Меркел уж дясна ама с ляво-либерални възгледи относно ключови въпроси, като например бежанците. Превърна една хубава до преди 8-10 год. държава в Ко Чина, сборище на ислямисти, сигурно вече са над 3 милиона, сега ги умножете по 15-20 -техните семейства които пристигат и ще осъзнаете , че Германия става мюсюлманска държава макс до 10 години,което някак си съвпада с адженда 2030 на ООН.Сега канцлер ще стане социалиста Шолц и ще има ляво правителство. Ха ,честито.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 за австралия и канада бягът също по заможни немци

5

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо първо прочетох концлагер!

4

Анонимен

преди 2 години

увеличават данъчното облагане от 40 на 45% .въвеждат данък богатство и данък върху наследството.богатите и образованите германци се изнасят в Австрия и Швейцария.остават еко хипитата .мигрантите и тези на Харц 4.мръсотията е повсеместна.

3

Анонимен

преди 2 години

ще е този който кажат собственниците на ФЕД на сащ главното което трябва да изпълнява следващата марио-нетка е колкото се може повече бежанци от африка и азия и подони да вкарва в европа

2

Анонимен

преди 2 години

Някой ще ми обясни ли защо 16 г. на Меркел - това е добре, а 16 г на Путин - недопустимо?

1

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам тия фаворити одобрени ли са от Бай дън да не се окаже, че победителя остане без подписан канцлеракт и изборите да отдат на вЕтъра.