65

Осман

преди 2 години

ЕРДОГАН И СЕГА СИ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЯЛАТА ИМПЕРИЯ НЯМА НУЖДА ДА ИЗДИГА НИКОЙ..........ЗА ПРЕЖДЕПИСАЛИТЕ

64

Електорат

преди 2 години

ГЕРБ ДПС ИТН НОВАТА ВЛАСТ ...ХАЙ НА БАС.....

63

Па игри

преди 2 години

Мирише ми на тройна коалиция, ама да видим, абе ти си правят игирите ние си губиме времето тука а те грабват меда

62

До 71

преди 2 години

В училище не е хубаво да се подценява някого, не се знае после кой но кого ще е началник. И в повечето случаи отличниците работят за по слабите в училище. Отличниците са добри работници.

61

Анонимен

преди 2 години

А какво му е на Хасан Азис-физик кмет на Кърджали?Ако издигнат него,кажете ми как да гласувам за Румен Радев?Офицерът цял живот е обучаван безпрекословно заповеди да изпълнява.БСП затова ги издигнаха-дисциплиниран,послушен,изпълнителен.Още откакто служих в казармата разбрах,че офицер никога не мисли сам.И Радев е такъв!Физикът е съвсем друг тип човек.Неслучайно и Ангела Меркел е физик!Не подценяваите ДПС.Като ученик се борех със съучениците си и губех от тези които подценявах!

60

Додо

преди 2 години

Ясно, Ердоган режи да издигне свой кандидат на президентските избори в България! Явно, че Нео Османлийските му имперски амбиции не са само поредната теория на конспирациите.

59

ББ

преди 2 години

м-да...Пеевски-Неделко ли?...отчаяни...плющете минуси...Бог да пази САЩ!

58

ББ

преди 2 години

Надяваме се Министърат на Земеделието да докладва коректно за точенето на ЕС средства от роднините на господина,сите са Пази Боже!гешев няма начин...само ще ги пази...ОЛАФ...са безпомощни...обаче САЩ...имат начините... и Смелостта ,Справедливоста посочат...крадците..ЕС сами се правят за смях...ДПС са боса на босовете......те разпределят порциите...държат съдебната система в България...и всички го знаете...и лицемерно им позволявате да ви купуват..животите на децата ви...няма етноси и религии..

57

ББ

преди 2 години

До Анонименединственият попитал...Началника им..."коя е вашата Родина?"... те му помагали...безпомощност демонстрирате...язък,че ви плащат,мечтая да видя...***...на Шипка...от 30 години ограбват България...нямат време за Шипка...на 3 март...на миндеро на султано...позор!!!

56

Анонимен

преди 2 години

ДПС, ако предложи кандидат, значи помага на Чорапа...

55

НЕ ДРЪНКАЙ ....

преди 2 години

....ПРОСТОТИИ ОТ ПРЕДИ 150 -ГОДИНИ !..ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ИМАМЕ ПРАВО НА ЖИВОТ , ОБРАЗОВАНИЕ И ДОБЪР ЖИВОТ!---ТОВА ГО Е ПРОУМЯЛ ОЩЕ ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ , ИСТИНСКИЯ ОСНОВАТЕЛ НА ВМРО!---БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО --ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

54

ТУК НЯМА ЕТНОСИ

преди 2 години

ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ---НЕ НИ РАЗДЕЛЯЙ КО ПИЛЕНЦЕ ...ЩОТО ЩЕ СИ ПАТИШ , ТАКА КАКТО НИКОГА НЕ СИ ПРЕДПОЛАГАЛ! БЪЛГАРИ , РОМИ , ТУРЦИ , ГАГАУЗИ И ПР.....СМЕ РЕАЛНИТЕ ХОРА НА ТАЯ БЪЛГАРИЯ И Е ВРЕМЕ ДА СВИКНЕ С ТОВА , ГЛУПАВАТА ТИ КАРТУНА...ЩОТО ИНАЧЕ Я ЧУПИМЕ--ЩОМ НЕ ТИ ВЪРШИ РАБОТА!..ЯСНИ ЛИ СМЕ...?!?!

53

до 500 г.

преди 2 години

Вземи чети история ! Хатихомаюните са от около 1850 г и са плод на натиск върху Османската империя , а българите не са били народ ,а роби на османците --рая ,не сме съжителствали мирно ,а сте ни избивали и използвали за роби . След освобождението великодушно сме ви оставили да живееъе на българска земя ,а турците избиват и прогонват българите живеещи във Тракия .Навсякъде във Б-я е пълно със гробници и костници от кланетата организирани от вашите предци ,за това няма забрава.

52

Антитурски отношения

преди 2 години

Са едно ,анти ДПС -като етническа партия са друго ! И че ДПС постоянно заплашва със опасност за етническия мир и спекулира със смяната на имената Преди 35 г при Живков ,ама много угодно забравя ,че българите във Турция не си смениха имената а изчезнаха .Как пък във ЕС ги приеха при либералите като те са си проводник на турски интереси във европейска държава--доста сбъркана политика на ЕС--хайде нас ни е страх от османско владичесттво 2 .ама ЕС кьор мосун табела ? Това политиката май хептен ста

51

НЕМА ЛАБАВО!

преди 2 години

НЕМА ЕТНОСИ И пр......ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ!!!---КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАС ---ДА СИ ПОМИСЛИ ЗА ВИНКЕЛО...КАТО ЗА "НАЙ-ВИШОТО СЪОБРАЖЕНИЕ"....ЩОТО НЕ ИСКАМЕ ГЛАД , СТУД И МИЗЕРИЯ ....ЗАРАДИ РАЗНИ ГЕЛОСАНИ И ТРОТОАРНИ НЕКАДЪРНИЦИ!--ДА НЕМА ПОСЛЕ ПАК ---"кой не скача е ченге"...НАЛИ ПОМНИТЕ...??!

50

ПроСоТо

преди 2 години

До 500 ГОДИНИ...ама много грешиш,мой човек!..Султана НЕ е имал интерес за затрива който и да е народ от "РАЯТА",защото са му трябвали РОБИ,които да работят за него!!..Та НИКАКВИ "морални" или "етични" норми НЕ са го спъвали,просто се е грижел ЗА ДОБИТЪКА си....Разбира се,когато "добитъкът" си е позволявал да надигне глава,той /Султана/ е пращал главорезите с ятаганите..

49

Етническа партия

преди 2 години

На която Лидера смята Турция за своя майка ....Партията да се закрива ,а лидера и има право да смята Турция за своя майка и даже да отиде да живее там то си е негов избор . Малцината българи във тази партия са за парлама и са нищожна бройка за да може да се представят като редовна партия ,а не като чисто етническа .Помните ли кой във Б-я взриви вагон за майки със деца .Тези са троянски (явен кон ) .

48

1

преди 2 години

До БГ над всичко!,*** ,въшливото куче си ти,марш можеш да щкажеш на баща си .

47

БГ над всичко!

преди 2 години

Вън от държавата мръсни кучета на исляма !!! Нямате работа в управлението !!!!

46

1

преди 2 години

До Анонимен-55,защо ердоган бе ***,може тиквата да е.