19

Анонимен

преди 2 години

На когото се е наложило болнично лечение от мои познати все са умрели?Не знам защо така, но който се лекува в къщи е жив,който влезе в болница го няма сред живите?Ще кажат, те в болницата са тежки случаи.Защо са станали тежки ,как да лекувани до постъпване в болницата и какво се случва в болниците питам и отговор не искам.Всеки интелигентен човек ще се сети.Господ нави, не забравя.Всичко вижда и всекиму своето.

18

Анонимен

преди 2 години

А защо не пише ,че има недостиг на ваксини? Те нито предпазват, нито лекуват, нито осигуряват по- леко прекарване.Аз и мой познат го прекарахме и се лекувахме с антибиотици.Щом го преболедувахме, и дробовете ми не да като дантела значи по-добре е да се лекуваш в къщи тогава оцеляваш.Влезеш ли в обица те пакетират в чувал и те снабдяват с апартамент метър на два.

17

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е : "Имало дефицит на някои антибиотици, лекуващи COVID-19". В него ясно се казва, че лекуват вирус с антибиотик! Сами си правете изводи....

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВирусът не се лекува с антибиотици но срива имунната система.Затова в 80% от случаите се появяват вторични бактериални инфекции които са най-вече пневмонии.Тези бактерии просто си живеят в носоглътката но за да бъдат агресивни трябва да падне имунната система.Освен това не споменават антибиотиците.Най-доброто лекарство,обаче си остава Ивермектина

15

Дедо до 9 и 14

преди 2 години

При вирусна инфекция , взимате антибиотици , за да трепете бактерии !?!? Вас двамата Господ ви пази !

14

Анонимен

преди 2 години

Вирусна инфекция не се лекува с антибиотик но нали трябва да се пазаруват антибиотици и затова ги и дават на пациентите с ковид.

13

до 9 от славянин

преди 2 години

Това в кое ''научно'' списание го прочете, че вирусът предизвиквал бактериална суперинфекция от иначе безобидни бактерии които постоянно живеели в тялото ни!? Никоя безобидна традиционно живееща в тялото ти бактерия не може да предизвика суперинфекция!

12

Айше

преди 2 години

И ас съ въкцинирах оти Асан пустоянно ме биеше,страх *** беше да ни го зараза

11

Анонимен

преди 2 години

До ЛианИначе какво ще кажеш, вируса има ли го? А ваксината трови, нали?

10

До vankatalp

преди 2 години

ИАЗ ТАКА ГО ИЗКАРАХ БЕЗ АНИТБИОТИЦИ, ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА и организъмм съответно

9

Анонимен

преди 2 години

Вирусът предизвиква бактериална супер инфекция от иначе нормалните бактерии, които живеят в тялото. Затова се дава антибиотик .

8

Анонимен

преди 2 години

Антибиотик да лекува вирус!?!?!?!? Късам си дипломата 😂

7

Лиан

преди 2 години

Лъжат нагло, че дават безплатни лекарства. 7-ми ден съм на легло, и добре че пия антибиотик от третия ден та рентгена ми е чист. Добре че всеки има близки лекри да му дадат лечение иначе джи пи то ми "изписа" по телефона витамини и билково противовирусно. И после "загуби битката с болестта". Фашисти

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Така казвайте, БЕ т,р,ол такъв - антибиотиците не лекуват ковида, а вторичната бактериална инфекция, ако се появи.

5

vankatalp

преди 2 години

Не знам дали помагат, или не, но аз почнах да пия антибиотик от ден 1 и рентгена ми беше перфектен. Още нямам много обоняние, но и то се връща лека-полека. Вируса е ужасен!

4

Анонимен

преди 2 години

Когато се разболееш от ковид, те атакуват и бактерии, докато имунната ти система се бори с вируса. Тезу бактерии се лекуват с антибиотик. Кое не вине ясно бе фасули такива. Фасула е по интелигентен от вас.

3

Анонимен

преди 2 години

Чакай бе, 2020 г. упорито ни се обясняваше, че Ковида не се лекува с антибиотици. А сега какво стана....Всичко е такъв фарс!

2

славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, абе тези каква медицина са учили!!!??? Още в средното училище по биология се учи, че антибиотиците НЕ ДЕЙСТВАТ СРЕЩУ ВИРУСИ! И такива *** ни ''лекуват''!!!???

1

Алибегов

преди 2 години

Хола елате в моите клубове и диско нощни заведения там продавам лечебни коктейли и специални лечебни цигари за прочистване на белите дробове.