38

Зевзек

преди 2 години

Много са били зaгopeли завалийте!

37

Гошо

преди 2 години

Много добре са направили

36

Анонимен

преди 2 години

Защо само млади афганистанци напускат страната. Не са ли потенциална заплаха за християните

35

кръстоносец

преди 2 години

Надари талибан да те....сещате се

34

Как смеете?

преди 2 години

Талибайдън ще ви се кара

33

Анонимен

преди 2 години

А така, дават им убежище, осигуряват им храна и покрив и как се отплащат? Като почват да създават проблеми! Същата работа като гостите на мама Меркел преди няколко години! Абе, я самолетчето и обратно в Афганистан! Да си правят там золумите.

32

Анонимен

преди 2 години

Да ги върнат в Афганистан със следващия полет! Там талибаните ще ги оправят.

31

Хюго Бос do 30

преди 2 години

Е, и? Че не били араби, това как променя факта, че са ислямски башибозук, черни, с примитивни виждания и т.н. атрибути на цялата клоака там. Пет пари не давам , че не били точно като иракчани и т.н.- все същия башибозук.

30

наблюдател

преди 2 години

Някога Афганистан се е казвал Ариана.

29

ГАДОРЯН

преди 2 години

Прав е колегата че афганците ме са араби. Всъшност по кофти са от арабите. Даже се замислям дали не са по зле от сомалийци, суданци и нигерийци. Май с

28

ГАДОРЯН

преди 2 години

Тая ще да е била я латинос или афрохамериканка. Да оставим настрсна пък факта че, няма момиче, няма момче, афганеца при всяко положение .. ;))). Очеваден факт е че докато някои народи градят бъдещето, други са си чисти пещерняци. И ще ми гпворят за равенство. Хайде бе. Америка ще рухне когато латиносите и афро станат тотално мнозинство. Тя даже и сега е в криза. Дефолт мефолт. Просто ще е поредната рухнала империя. Империите имат лошия навик да се сгромолясват.

27

Някой

преди 2 години

До Тачо Афганците не са араби, но важното е мнение да има.

26

House M.D.

преди 2 години

Дано САЩ вденат истината.

25

Тачо

преди 2 години

Американците,само това заслужават.поне харесало ли и е или е вярно че арабите без бой не го вдигат

24

Хюго Бос До 24

преди 2 години

Щото никой не искал да стои тук и затова ли е пълно с оркоподобни около Лъвов мост? Разходи се по Витошка- изпонасядали по пейките и се хилят като черни пачи. И не седят нормално, а седнали на облегалките, а стъпили с мръсните си , гнусно ислямски обувки, където сядаме. Другите държави ще приемат черния башибозук с резерви, което значи, че башибозукът ще заседне тук. В сравнение с клоаката, от където идват, тук им се струва рай. Присъствието на такива башибозуци е обида за хората.

23

Пей

преди 2 години

Е малко са я ощастливили, какво толкова. И тя доволна, и м.....те доволни.

22

Анонимен

преди 2 години

И друг път съм го казвал, да сте забелязали от самолета да слизат гладко избръснати мъже и жени без фередже? Иначи бягали от талибаните щот не им давали да изповядват западните ценности- ам аз един не видях , и това са хора които 20 години са в досег с американци и живели в столицата

21

Анонимен

преди 2 години

Фалшива новина в полза и по поръчка на някоя партия.В България няма желаещ да остане и да живее беженец.Те знаят какво представляваме ние.

20

Българин

преди 2 години

Нищо..това са били демократични афганистанци.

19

Анонимен

преди 2 години

саю ще разбере какво е терозизъм от сега нататък, измислиха всичко това с геополитически цели ,но посяха буря и тепърва ще жънат международната любов, да бягат отвъд океана,защото тежко им..