54

Анонимен

преди 2 години

НЕма вирОз,а Рундьо.

53

Анонимен

преди 2 години

Оставка, Зелен чорап.

52

Анонимен

преди 2 години

Малка крачка към истината - започнали да споменават колко ваксани са в болница и колко са починали. Остана "само" да кажат и от колко заразени, за да си правим сметките сами.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Излезте, де! Откога чакаме да видим как изглеждате гербавите т,р,олове. Че тук много се хвалите :)

50

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо т.н. "политическа върхушка" се мОта да направи правителство? В мътната вода хем станаха милионери на базата на измиращите (ако имаше правителство едва ли мангъропитеците щяха да се вихрят и да избиват сума ти наивен народ), хем вдигнаха центе до небето (чакат да ни писне и да излезем на улицата, а те да яхнат поредния протест) и сега ще правят избори докато ни се свят завие. До тогава може и по 1000 да почнат да *** на ден, а мало-умниците да продължават да се лезят тук.

49

Анонимен

преди 2 години

До Бабикян 56 Намалиха смъртността, не е малко, ***.

48

Е, па...

преди 2 години

Още малко факти: 7.8% положителни, от общо направените тестове. Значително по-малко от предходните няколко дни. Толкова от мен.

47

Анонимен

преди 2 години

Още една вакса се сгънала официално днес. Зомбитата ще си умрат заспали. Ние ще трябва да търсим отговорност от тези които ги убиват.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Не важно какво казва една жена, а какво казват самите производители на т.нар. ваксини, а те казват "Освободете ни от отговорност". Също така е важно какво казват правителствата и ЕС, а те казват "И ние няма да поемем отговорност, който се вакса, да си носи отговорността". А при толкова малко и толкова несъществени странични ефекти даже нямаше да им излезе скъпо, а щеше да е добра реклама. Дали не знаят нещо, което са "забравили" да ни кажат. Какво мислят гербавите т,р,олове по въ

45

Бабикян

преди 2 години

Ами хунтата на Р-а-д-е-в тотално изпусна положението. До сега по голям т-ъ-п-а-к и некадърник от него не е имало в българския политически живот. Може да му се опре само здравния му министър - Каруцаров.

44

Бабикян

преди 2 години

Ами хунтата на *** тотално изпусна положението. До сега по голям *** и некадърник от него не е имало в българския политически живот. Може да му се опре само здравния му министър - Каруцаров.

43

Анонимен

преди 2 години

Налагайте ограничения за неваксинирани и всичко ще се оправи.Няма как да убедите по дръг начин най-корумпирания и най-бедните народ в света

42

Анонимен

преди 2 години

починали от страх и стрес, отразило им се на придружаващите болести и инжекциите, писали ги ковид

41

Анонимен

преди 2 години

Измрелите ваксинирани ли са били?

40

Анонимен

преди 2 години

Ади дъ одиме дъ палиме маски и ниъ! Могу а интересну!

39

пияница мистик

преди 2 години

А уж дрогарете комунисти ни разправяха, че като се махнели ГЕРБ, Борисов и НОЩ и Ковид щял да изчезне под видното ръководство на сестра Галева (палеща маските на жълтите павета) и Фигуранта на Черепа, изказал се, че Ковид е вируса на страха, за да лъжел Бойко 80 процентовите и да гепел парите от Европа за ваксините :))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 2 години

До ОбективноТо пък в Индия една статистика.... Боже упази...

37

Анонимен

преди 2 години

Ъ... 70-на умрели от к-19. Голям праз!Аз чух, че една жена след втората игла почнала да заеква! Продавачката в магазина каза, че го чула от друга жена!!! УЖАААААААСССССССС!!!!!! НИКАКВО ВАКСИНИРАНЕ с някакви неизследвани ваксини, дето могат да ви чипират с тях и после да ви следят!!!

36

Обективно

преди 2 години

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ИНДИЯ : ПОЧТИ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА НЕДОТАМ ВАКСИНИРАНО И БЕДНО НАСЕЛЕНИЕ - ПОД 300 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ. ВЪВ ВАКСИНИРАН САЩ С 336 МЛН НАСЕЛЕНИЕ - 2000 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ЗА ДЕНОНОЩИЕ И 130 000 ЗАРАДЕНИ.ВИЖТЕ КАК ГИ ЛЕКУВАТ В ИНДИЯ? ЯВНО Е ДООООСТА ПО- УСПЕШНО ОТ САЩ!!!

35

Тролче-глобалистче

преди 2 години

Верно само 15 стотинки давали от РЗИ-то? Че те големи циции бе, навремето Трайчо Трайков и Шел даваха по 25 да убеждаваме колко е полезно да пием вода с шистов газ. За 15 стотинки по добре да копам биткойни