79

Анонимен

преди 2 години

Готини са. Заслужават шанс.

78

АНАЛИЗ

преди 2 години

ТОВА ЛИ ИСКАХТЕ: ДА ВИ ПОВИШАТ СТАНДАРТА А ТО КАКВО СТАНА А- ПОВИШИХА ЦЕНИТЕ!!! БРАВО НА ГРИПЕНА САМО ТАКА ГЛАД И РАШКОФ ТА ДА ЗНАЕТЕ КАК СЕ СМЕНЯ СИСТЕМА ЧАЛГАРЧЕТА!!!!!

77

3M

преди 2 години

Koкорчо и канадчо много на сериозно се взеха та чак и условия поставят

76

Анонимен

преди 2 години

Значи, за да станеш "чегрътчия" без изпит и диплома, трябваше да подкрепил РадеФ и Има Такова Недоразумение, сега, за да станеш "почтен", ей така, изведнъж, магически, трябва просто да приемеш техните условия и д подкрепил пак РадеФ?! Хм! Поредните въздухари! Кочовете отзад си мислят, че ще крадат със "сладки личица" отпред, и ще успеят да излъжат много, но не всички!

75

Закона

преди 2 години

Преди всички условия, които поставят Киро трябва да докаже с документи, че към 12.05.21 година не е бил канадски гражданин и не е попълнил неверни данни по чл. 313 от НК, Кокорестия трябва да докаже, че не е обвиняем, или осъден, за кражба на интелектуална собственост, Специалния трябва да докаже, че не дължи 1.5 милиона лв. на НАП....всички трябва да докажат, че не са прехвърлили 2 милиарда от фонда на фондовете в тяхната фондация. Тогава ще имат право да се кандидатират и поставят условия...

74

Политолог

преди 2 години

Злобни, нагли и фрости ГЕРБ ерастчета не се отказват да сипят скалъпени по ченгесарски лъжи, интриги, фантасмагории. Но скоро, скоро ще се разпадне най - тоталитарната и комунистичееееска мутренска партия.

73

Гореща новина

преди 2 години

Тия лъжливи прощъпулници вече и условия поставят ? Не знаят ли че народа вече един път яде дръвцето от такива "учени" юпита айде у лево !

72

Алекс

преди 2 години

До Анонимен Отговори ми.Ще се кандидатира ли ББ за президент,за да гледаме супершоуто?Нещо скатаваш и избягваш директния отговор.

71

Анонимен

преди 2 години

Като търсят почтените, те самите също трябва да са такива. Единият послъга с гражданството си, другия крал от съдружника си и накрая му платил, че да не го осъди. Защо почнаха частния си политически проект още докато им се плащаше държавна заплата, за да решават проблемите в икономиката, които сега ескалират, но те си правиха предимно гръмки самореклами, на гърба на изработеното преди да дойдат...

70

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Много ми се иска ББ да се кандидатира и да гледаме шоуто... - ___ - Ти изглежда си супер п p o c т! Иска ти се, ама...!

69

Навремето

преди 2 години

Правихме един триъглник - в ъглите пишеше "честен, умен, комунист". Т.е ако си честен и умен няма да си комунист, ако си умев и комунист не си честен, ако честен и комунист не се умен.Та предлагам, вместо комунист да сложим сега поддържащ Радев.Ха кажете тези две *** сега какви са дето се появиха с претенции

68

Анонимен

преди 2 години

До Шаши И бай Симеончо дойде от чужбина. На всички щеше да дава по 5000лв. Още си ги чакаме. -___ - по 5000 лв? По курса от Жан Виденовото време ли това!

67

Анонимен

преди 2 години

Майтап ще стане ако не успеят да прескочат 4 процента

66

Анонимен

преди 2 години

Добре, не знам кво толкова ми цензурираха от поста. Пишеше "ама не там".

65

Анонимен

преди 2 години

Гледах поливането с вода на Кирчо в Пловдив. Мислех, че ще е забавно, пък то се оказа режисирано. Първо няква се пазари с журналистите да отидат от другата страна да го снимат, *** не там, а още по-нататък, нагласи ги с триста зора където трябваше и след няколко минути някаква лелка изля половин чашка вода... Скучно и твърде явно режисирано. Сигурно ПР-ите му са решили, че ще е банално и него да го заплашват като болонката, та са измислили да го полеят... Абе циpкaджия...

64

Анонимен

преди 2 години

Десетина години ще трябват, за да се възстанови България от управлението на ГЕРБ. Някакъв трoл иска това да стане за три-четири месеца.

63

анонимен

преди 2 години

Момчета,вие май сте или слепи или пък безочливо сервилни.Къде пък видяхте в Радев обединител,още повече на почтените?Наистина не сте в ред.Пълно рзочарование!

62

Букурещ

преди 2 години

Имам усещането, че Петков никога няма да може да стигне до Букурещ да си вземе сертификата. И друго се чудя не може ли държавата да го поиска по дипломатически пътища директно от Канада. От както има фотошоп много документи съанаха възможни.

61

Анонимен

преди 2 години

към к.75. Става въпрос за гласовете на ИТН и БСП на парламентарните избори.

60

Тралала

преди 2 години

След изборите прокуратурата ще проработи, даже може да му потърси отговорност за фалита на ВМЗ Сопот и за подаването на декларация с невярно съдържание. И КС трябва да поработи