62

Некъф

преди 2 години

Това зло остави след себе си 2 милиона хрантутници жадни за кръв и кланета идващи от пустинята и колапс в енергетиката с техните зелени енергии!!!

61

ОРАКУЛ

преди 2 години

В.Вацев твърди че Ангела Меркел още от 1995 е расистка и ксенофобка мечтаеща за изтреблението на българския етнос примерно от турците........случайност никаква а нищо чудно това да е специален критерии повлиял да я изберат за канцлер...."Левски" снощи загуби от отбора Маркс и рома ФАЛШИВ футболист Христо Стоичков "Фарселона" и в САЩ са пред революция на БЯЛАТА РАСА докато по традиция турчещите се червени ислямоцесекари изнасилват а после убиват българки щото кримистатистиката у нас е ОБРАТНАТА

60

Германия е в

преди 2 години

Прегръдката на Комунизмът, изборите ги печелят Социал-Демократите, което са си чисти Комунисти, партията на Меркер и с 12 места след тях - чисти Комунисти, трети Зелените - Чисти Комунисти и т.н. последни с 5% са си тея дето дори не се срамуват да се наричат Комунисти, Комунистическата Партия на Източна Германия! Това е страшно, който си мисли, че 1989 Комунизмът в Европа беше Ликвидиран - не може дори повече да се лъже! Комунистите Владеят Европа!!

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ нашия край в Германия няма много чужденци, дори европейците-чужденци не са много, а от извън Европа са много малко, почти няма, в това число слагам и турците, Мюнхен си е града на демократите,социалистите,така ,че е нормално там да има повече чужденци от други континенти.

58

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ източна Германия са имали такова движение, да се разхождат голи, забравих как се казваше, но и до днес има такива клубове в Европа , разхождат се голи, живеят голи, плажуват голи, срещат се в къмпинги голи, карат колела голи и т.н.

57

Светозар

преди 2 години

Меркел и антуража и, оставиха една по - лоша Европа. Това е.

56

Анонимен

преди 2 години

Оставя една силно зависима от САЩ Германия, която не прилича на себе си.

55

555

преди 2 години

Правилно е да се напише "канцлерът".

54

Анонимен

преди 2 години

Тая напъни ЕС с ромове от кол и въже ,бях преди два месеца в Мюнхен ,по улиците са и турска и арабска реч,немци къде сте )

53

Анонимен

преди 2 години

Ми оставя пълчища ***, които товарят и без това издъхващата немска икономика. Нищо не остана от русичките, чисти германчета. Безвъзвратно е. Германия е Афганистан вече.

52

Анонимен

преди 2 години

и махнете ги тези плашила на снимката поне днес отвратително е за гледане.при такъв голям ден за спорта като победата на усик .

51

До 64

преди 2 години

Меркел е същия *** като онзи кремълския. Ама повечето тука си го харесват. !?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 ... Искал си да кажеш нещо, но не си успял. За сведение - има снимка, на която Меркелица, още млада, голичка тичка по брега на Днепър в Днепропетровск. Била е там в школата на КГБ.

49

цонць

преди 2 години

оставя една държава напълнена с ракови клетки от близкия изток и африка...

48

Анонимен

преди 2 години

Германия нее това което беше. Тези които са ходели в Германия преди 20 години ще забележат огромната разлика. Понеже пътувам с Тира по европа ми прави впечатление че народа е омърлушен няма го онзи живец който беше във всеки немец. По улици и булеврди може да видите тълпи от бежанци. Те не ходят като нормалните хора те ходят на тумби и може да се чуят и видят от километър. Такава анархия е настанала че вече избягвам курсове до германия. Това вече е ко..чината на бабето Шмъркел.

47

absurd

преди 2 години

Сега трябва да се намери новия Хитлер за да поправи нещата

46

Анонимен

преди 2 години

Не бих те държал и един ден на работа! Научи българския поне на ниво първолаче!Те знаят къде се слага пълен член!

45

Анонимен

преди 2 години

Меркел остави след себе си руска газ по 1000 долара.

44

Анонимен

преди 2 години

16 години американците я държат на каишка. Нашия *** и той е същия. Всички са агенти на ЦРУ.

43

Анонимен

преди 2 години

"Поколението на Меркел: Какво оставя канцлера след себе си?"----------------Ислямизирана загниваща дупка прегърналата третополовите ценности, която някога се е наричала Германия.