12

Анонимен

преди 2 години

И най-важното - не спирайте млечните продукти. Защо - пише го в учебниците по биология дори за малките класове. Не се доверявайте на неграмотните писания на недоучили писа*чи в жълтата преса и на съчинителите из фейсбук и сие.

11

Анонимен

преди 2 години

В България се набляга най-много на киселото мляко и на сиренето, даже и кашкавал и прясно мляко не консумираме толкова, но няма къща без кисело мляко и сирене!

10

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДай мляко на животните , да видиш дали няма да си го хапнат , не е само при човека и при животните е така!

9

Анонимен

преди 2 години

До НЕ ВИ ТРЯБВА А тебе майка не те ли е кърмила? Или ти си едноклетъчно? Човека е бозайник.

8

До 2

преди 2 години

Нарича се еволюция, г-н веган със завършен трети клас - човека е опитомил ***, точно за да консумира целогодишно мляко и месо. Всъщност всички бозайници и не само, могат да консумират мляко и млечни продукти, през целия си живот, така че това което си написал е лъжа.

7

Село, GTA, роми...

преди 2 години

То най-добре ако може човек да си продаде апартамента в големият град и да отиде на село да живее, няма нерви, няма мръсен въздух, няма изкуствена храна. Сам ще си произвежда и ще живее... Но там пък има роми дето грабят денонощно, и не може да спиш взел си прашката (с оръжие нямаш право по закон) и ги чакаш зад черешата в двора да се мярнат и ги мериш в едни големи камъни. Е, интересно е като в GTA, ама не е оферта, защото една нощ, втора нощ, на третата все ще заспиш и тея ще ти вземат всичко.

6

anonimen

преди 2 години

baba mackata da e finna i gotinna pakmlekoto si e mleko

5

anonimen

преди 2 години

kak ste ostavim mlekoto bre sas nego porasnahme nema takava istoriyaaa da ostavim nai hranitelniya produt

4

Анонимен

преди 2 години

Кризата, която идва, е замислена като диета за всенародно вталяване!В комбинация с К19, ще останат само имунизираните, здравите и силните!

3

Анонимен

преди 2 години

След 40-тата година спирайте консумацията на неферментирали млечни продукти.За изхвърлянето на една молекула казеин(млечна молекула)на организма ви му трябват два калциеви йона.Губите по-вече калций отколкото приемате.Стави,кости губят вещество-остеопороза.

2

Анонимен

преди 2 години

Интересно,но ние сме единственият вид който продължава с млечни продукти след отбиването си.

1

Анонимен

преди 2 години

Яденето на млечни продукти не ни е заложено от природата, така че няма да загубите много.