20

глас от тъдява

преди 2 години

Оня ден един прати една баба в отвъдното с подобна тротинетка.

19

House M.D.

преди 2 години

На родител 1 или на родител 2 е написан актът?

18

Таня

преди 2 години

Тротинетките са много добри превозни средства. Трябва да се правят велоалеи навсякъде и заедно с велосипедите ще станат предпочитано превозно средство. Това е най-добрият начин да се намали трафика.

17

Анонимен

преди 2 години

Вече и в магазините влизат с тротинетки.

16

Анонимен

преди 2 години

Мого опасни ми се виждат и все по-често са на пътното платно, но пък и на вело алея ми се вижда, че ще са опасни.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз три пъти съм се пребивал, пък какво остава за деца.

14

Вейдър

преди 2 години

Забрана на тротинетките СЕГА!

13

ПроСоТо

преди 2 години

тия с "е-тротинетките" са големи симпатяги..Гледам ги:-По двама,или трима, "припкат" по пътното платно без светлини,без пътеуказатели,без сигнал "спирам",..изобщо-големи шемети..СЪС СИГУРНОСТ са добро средство за придвижване,но БРЪЧКАНЕТО ИМ СРЕД АВТОМОБИЛНИЯ ПОТОК Е ОПАСНО!..Може би е време да им се забрани да шиткат по платното,а да използват САМО ВЕЛОАЛЕИТЕ!...А ако нема велоалеи,ами създайте ги бре!..Не ще само "магистрали",иска се внимание и НА ГРАДСКАТА СРЕДА!

12

void

преди 2 години

Това почти като "Тежка катастрофа затвори околовръстното след челен сблъсък на електрическа тротинетка и лек автомобил. Има трима загинали, сред които четири деца."

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се измисли начин как да се повреждат колите на водачите. Не е нормално да има повече от 5 автомобила в едно платно. Как няма да стават катастрофи тогава?!Твърдо съм ЗА повреждане на автомобилите и сериозни санкции на шофьорите.

10

Асан

преди 2 години

Дупчете му талона веднага и спиране от движение :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Тези с тротинетките са изключително нагли и безочливи. В София се движат по големите булевварди, по които няма дори велоалея, сякаш са с предимство и очакват, ти да ги пазиш...

8

Алекс

преди 2 години

Трябва спешно да се изработят правила за тротинетките.Повечето тротинеткаджии са изключително нагли.Карат по тротоарите като застрашават пешеходците.Трябва да се забрани движението на тротинетки на тротоара и в пешеходни зони.

7

анти диема

преди 2 години

От статията се разбира, че тротинетката е навлязла в пешеходна зона, без да може да спре, и се е ударила в кола. Кола? Какво е правила колата в пешеходната зона?

6

избирател

преди 2 години

Виновни са контролиращите органи,защото ги няма никакви.Написали акт на родителя,аз бих написал на пътната полиция и законотворците!

5

Анонимен

преди 2 години

аре ся да видим книжка, талон, данък мпс, винетка, гражданска, каско

4

Анонимен

преди 2 години

До Добър ден - Селяния до шия, са казали хората :). Има защо, Стара Загора, макар да е най-бързо "развиващия се град" в България с уж силна икономика (затворете теца и след 20 години Стара Загора е макс 50к души ..._

3

Добър ден

преди 2 години

Елате да видите в Стара Загора какви велоалеи сътвориха. На мястото на тротоара пешеходци и всякакви велосипедисти и тротинеткаджии,без значение на възраст.Където свършва велоалеята, продължават по тротоара.Постоянно словесна агресия от "моторизираните" срещу пешеходци, най-вече възрастни хора с бастуни и майки с детски колички.Пуснаха и някакви общински тротинетки и вече един се нацепи в мотоциклет. Иначе мислим за хората,а.

2

Крал Трол I

преди 2 години

до 1 или е плодът от дългогодишната работа, работа, работа

1

Анонимен

преди 2 години

В Дания, тази зла и студена джендърска държава (lol jk), тези машинки са ограничени до 20км/ч и може д се управляват само от лица над 15 години, освен ако не са с придружител, вочещ се на клело или друг скутер. Задължителни светлини по-всяко време. АМа не - у нас главанаците не можаха да го измислят 3 години...