24

Анонимен

преди 2 години

До всички, които защитават "битата" - смятате ли, че нормален човек би се изходил по голяма нужда в леглото - показно? За нея това било "безобидна шега". Човекът решава, че не може повече да живее с такава личност и подава документи за развод. И кошмарът за него започва - бил насилник всякакъв.

23

Гост

преди 2 години

Лоша работа ако е вярно това в което въпросната го обвинява. И лоша работа ако не е вярно защото така му проваля живота. Лично аз по- клоня да не вярвам поради факта, че Деп е имал и др жени и никога до сега не е обвиняван в насилие. Макар, че то има една мъдра поговорка която гласи следното... Никога не е късно да станеш за резил. Както написах и в двата сличая е лошо.

22

много е зле

преди 2 години

Как,милия,се оправя с тия 200 млн дето ги има,изобщо не разбирам!?И ми е едно притеснено,че няма на къде повече!Прочее,да живее Байдън!

21

Анонимен

преди 2 години

Джонката ще го помнят и 100 години, тази след 5 няма и да се чуе.

20

Анонимен

преди 2 години

Ти какъв *** си. Лов на вещици , глупости.

19

Сър Стенли

преди 2 години

"В България също има лов на "вещици", но по политически причини... Особено от май до вчера..." С тази разлика че в БГ повечето политици са вещици от мъжки и женски пол... (не казвам всички защото сигурно има и читави хора но са малко и нямат думата)

18

Totenkopf

преди 2 години

Га яде кифтаците, рева ли?

17

неандерталец

преди 2 години

Сигурно има стотици милиони. Хич не го мислете. Ще се справи някак.

16

Анонимен

преди 2 години

Личните показания на жена която, ако може ща му извади очите и това е аргумент за съдията за да отсъди каквото и да е било ха-ха, та това е дума срещу дума и нищо друго.

15

пияница мистик

преди 2 години

Майката си е .. в такива държави като САЩ да стъпиш накриво. В случая не знам кой крив, кой прав, но харесвам Амбър Хърд като жена, нищо че е лесбийка и Джони Деп като артист. Направи страхотна роля в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", а Леонардо ди Каприо от там стана супер звезда, защото играта му беше направо гениална

14

1-н

преди 2 години

Що Бело е минало през нечий нос...

13

Qnec

преди 2 години

Много интересно напоследък. За жените като стане дума за права първи скачат да казват колко сме равникато става въпрос за отговорности аааа ние сме нежния пол. Когато видя жена да товари на гарата чували с цимент редом с мъжете тогава ще я призная за равна. То и тя може да го е млатила но нали е жена нейното не се брои

12

зодии

преди 2 години

Не сме зодии

11

Анонимен

преди 2 години

Aко наистина бе убил Тръмп както се канеше във видео клипа, щеше не само да му се размине това сега, но и щяха да го назначат за следващия президент САЩ

10

Анонимен

преди 2 години

Браво, Джонка! Cepи им в ycтaтaмръсна на всичките! Да голапат! На почивки!

9

Анонимен

преди 2 години

Жалко, Джони много пропадна! Надали ще се изправи отново...

8

Ясно е!

преди 2 години

Тоя либерастин си го заслужава, както и всички подобни. Предупреждава ги умни хора, че тая ид-и-от-щина която проповядват такива като Деп, ще се обърне един ден и срещу тях.

7

Teo

преди 2 години

Ето така се вадят кинти в нали дни. Щом тази амбър е релила да влиза в ролята на скъпа жрица на любовта, нейна работа си е. Почти съм сигурен, че Джони Деп го пере съчмата, ама щом е такъв - оставяш го и продължаваш напред! Да профитираш на чужд гръб си е висша форма на паразитизъм, който явно е модерен!

6

Анонимен

преди 2 години

До 5: Фактите говорят: След побоя, Джони стигна дъното. И да се пениш и да бълваш, това очаква всички биячи.

5

Интересни времена

преди 2 години

В наше време няма нищо по-лесно от това да осъдиш замогнал се мъж по обвинение за домашно насилие или сексуален тормоз, дори ако реалното или мнимо деяние е от преди 35-40 години. В същото време няма нищо по-трудно от това да осъдиш някого за причиняването на смърт на хора, дали "информирано" съгласие да участват в масови експерименти с вещества с непроверен ефект върху човешкия организъм.