БГНЕС

Джони Деп най-накрая сподели мнението си за падението си в Холивуд и сподели, че е жертва на "лов за вещици" и помоли хората да се борят срещу несправедливостта. 

 
Думите му бяха предизвикани от журналист, който попита актьора за т.нар. "култура на изключване" и как социалните мрежи влияят на публичните фигури. "Култура на изключване" е съвременна форма на остракизъм, при която някой е изтласкан от социалните или професионалните среди - независимо дали е онлайн, в социалните медии или лично. За тези, които са обект на този остракизъм, се казва, че са "отменени". Изразът "отмяна на културата" има предимно негативни конотации и обикновено се използва в дебати относно свободата на словото и наличието на цензура. 
 
Деп заяви, че това е "сложна ситуация", тъй като може да се разглежда като събитие в историята, продължило дълго и създало поводи за прибързано съдене от обществото. Актьорът говори на фона на скандалите с бившата си съпруга Амбър Хърд и делото му срещу таблоида The Sun, който го определи като "бияч на жени". Джони загуби в съда, след което беше уволнен от поредицата "Фантастични животни". 
 
Според съдията вестникът е имал доказателства за определянето на Деп като "бияч на жени", включително личните показания на Хърд за домашен тормоз. Актрисата е заявила, че е била подложена на системно насилие и дори се е страхувала за живота си. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 седмици

До всички, които защитават "битата" - смятате ли, че нормален човек би се изходил по голяма нужда в леглото - показно? За нея това било "безобидна шега". Човекът решава, че не може повече да живее с такава личност и подава документи за развод. И кошмарът за него започва - бил насилник всякакъв.

24

Гост

преди 1 месец

Лоша работа ако е вярно това в което въпросната го обвинява. И лоша работа ако не е вярно защото така му проваля живота. Лично аз по- клоня да не вярвам поради факта, че Деп е имал и др жени и никога до сега не е обвиняван в насилие. Макар, че то има една мъдра поговорка която гласи следното... Никога не е късно да станеш за резил. Както написах и в двата сличая е лошо.

23

много е зле

преди 1 месец

Как,милия,се оправя с тия 200 млн дето ги има,изобщо не разбирам!?И ми е едно притеснено,че няма на къде повече!Прочее,да живее Байдън!