52

Анонимен

преди 14 години

Do Macin, demek Путин, takoa ubavo Mace demek ПутE,da im e 4estita drujbata i dlga liubovta!

51

Lor

преди 14 години

Momiiceto iska pari,vlast i hubav jivot.No jalko za detenceto.Tazi ogromna razlika .Ima si maika dedko.Sinat mi imashe priqtelka i bashta i beshe taka staricak .Vse i kazvach dqado ti.Napravo si imache kompleks momiceto.No kato govorim za Putin e po razlicno.Moje taka i da e po dobre,no vednaga si predstavqam kak gushkam moya si maj i kak edin 55 godishen .Ujas ,a tqa e samo na 25 .ZA nego dobre ,no za neqa?A za kakvo li shte si govorqat?

50

ирина

преди 16 години

разбрахте ли вече,че невярно,Путин сам го потвърди.както ви и писах от самото начало,че всичко е жълта преса.президента каза,че се възхищава на красота и таланта на руските жени,както и всеки друг нормален мъж.

49

преди 16 години

На стар вълк - младо агне!

48

преди 16 години

Вова е пич,голям пич, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ !!!

47

Rosi

преди 16 години

Az sum omujena za 10 godini po- goljam ot men i se 4uvstvam dobre. Ne vinagi socialnoto odobrenie ili neodobrenie e faktor za uspeshen brak.Osven moje bi za kompleksarite...

46

Didka

преди 16 години

Като си представя каква е потентността на мъжете на тази възраст, става ми смешно, пък бил той и Путин.Годините си казват своето!Но пък си я бива тази Алина, защо Путин след като имаше цяла Русия, да не може да има една хубава мацка!Освен това, мисля че става въпрос за любов!"Любви все возрасти покорное"!Дори строгия и сериозен Путин се хвана в нейния капан!Оставете човека да се радва на щастието си!

45

запознат

преди 16 години

Тоя си пада по малки момченца.Тая не може да го впечатли.

44

doody

преди 16 години

Алина Кабаева е творението, светилото, навигаторът, чудото в съвременната художествена гимнастика. Това е спортистът, който показа нещо уникално и даде много за този спорт. А както всички знаем този спорт в Русия е издигнат в култ и всичко е под егидата на президента...оттук и логиката на нещата. Харесали са се - и може би никой не го е очквал...едва ли е било планирано от някого. ще ми бъде интересно да следя развитието им!

43

Marusia

преди 16 години

Даста тъжно звучи това... :(Все пак Путин е уважаван и сериозен мъж и не съм мислела, че ще се изложи така на "стари години". Предполагам никой не вярва, че бившата г-жа Путина е била ужасен звяр, дето го е тормозела и на него, горкия не му останало нищо друго совен да се отърве от нея и да се събере със сладката Алинка.

42

преди 16 години

Аз само ще добавя ... "Стар вол ,като заоре ...става страшно ..."

41

пак аз

преди 16 години

както е казал поета:"По-добре агнешко с приятели отколкото стара овца да си я ръфаш сам..."

40

Da..

преди 16 години

"Ами мъж на средна възраст с по - млада жена не е чак за възхита, по - скоро му се възхищават такива мъже като него, които не са имали възможността да са с по - млада."Абсолютно вярно!! Дядковците на всичко са готови, само и само да уловят някое агнешко! Само, че вече са изкуфели и не схващат, че обикновено те са уловените!...:))))))))

39

НАН

преди 16 години

Aз съм на 24г. и понякога ми харесват по-възрастни от мен мъже, но дори 10г. разлика ми се струва голяма, а какво да кажем за 30г... Това ми изглежда извратено!! И супер гнусноо! Та той е дядка, както и да се направи!..

38

30 годишна

преди 16 години

Ами мъж на средна възраст с по - млада жена не е чак за възхита, по - скоро му се възхищават такива мъже като него, които не са имали възможността да са с по - млада. Пък ако жена на възраст е с по - млад мъж може да се поздрави, защото / ако не е заради парите / е успяла с такъв мъж, макар че отстрани изглежда малко гнусно. Абе, кой както може и разбира, така да живее! Аз всякаква ситуация приемам, защото всеки има право да живее както иска, стига да не пречи на другите и да не е противозаконно!

37

Мима

преди 16 години

Нищо нормално няма в това на 50 години човек да сменя партьора си. Някой от по долу писалите определи това като избиване на комплекси. Според мен това е страх от старостта и първият признак, че човекът губи увереността си. Подсъзнателното усещане на намаляващите възможности се комбинира със страха на младото момиче, че животът няма да й даде възможност да бъде обичана. Мили момичета мъж е поведение - ако е предал семейството си ще предаде и вас. Не защото е лош - просто е остарял и не се справя независимо как изглежда.

36

преди 16 години

не ми се вярва да има свадба

35

chiva

преди 16 години

Но защо се приема за нормално стар мъж с млада жена, дори това му прави чест,даже възхита, а ако една жена на 50 г е с мъж 25 г по млад от нея изглежда смехотворно я подиграват?? Защо???

34

30 годишна

преди 16 години

Ти Мима, си права за себе си и моя мъж така да постъпи и аз ще трябва да реагирам адекватно. Коментарът ми беше точно за обикновената ситуация около мъжът на средна възраст и 25 - 30 годишните. Повярвай ми аз всеки ден съм свидетел на напъните на такива чичковци да привлекат в леглото си "нещо по младо"! А това кой как ще постъпи е съвсем отделен въпрос. Но има много които се развеждат около тази възраст 45 - 50 години, за да бъдат с по - млад партньор.

33

Мима

преди 16 години

В какъв смисъл мила "ще го скъсат" повярвай това е лигавене. А що се отнася до приказките за скучния семеен живот - това е за пред "младото". Когато на моичкият успял съпруг ми попадна такава мома - готова да повярва на неговата изключителност и какъв страхотен мъж е заминах за месец на почивка без да дам координати и се погрижих да загуби най-скъпия си имот. Само след 4 дни беше започнал да ме издирва и в края на месечния период изглеждаше и се чувстваше като бито маче. За месец време господина се срина до степен, че и аз да не искам вече да го подкрепям. В момента е загубил интерес към момите въобще и се опитва да възстанови служебните си позиции - господ да му помага. Аз ще направя нещо което никога не съм правила - ще се погрижа за себе си