15

Финансист

преди 2 години

Има разбира се. Както и в цените за парното. Инвестиралите в британски паундове печелят със 7 % повече за тодина, от тези които си обменят левовете за долари. Честито на манипулаторите на цените и на инвеститорите в имоти.

14

Анонимен

преди 2 години

айде другарите изнесоха тока както на времето житото

13

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 2 години

Събирайте джепана за зимата .Много ще ви требва...!

12

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...

преди 2 години

СЕГА ФИГУРАНТА И ГЕЛОСАНИТЕ МУ КО ПИЛЕНЦА , ШЕ ВИ ИЗМАНИПУЛИРАТ .....ТА ДА *** ЗИМАТА КАТО МУХИ....НЕМА ЛАБАВО!...ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА НЕГО---ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!

11

Анонимен

преди 2 години

жената на Кадиев какво казва по въпроса

10

Розали

преди 2 години

Има, разбира се. От къде мислите поддържам стандарта си на живот и почивки по островите ? Тънкия момент е да имаш достатъчно мозък да се възползваш от манипулациите. Ако нямаш - плащаш ми екскурзиите. Просто е. Света не е за глупавите. За тях е черната работа, като да ми почистват плажа за да ми е удобно.

9

Анонимен

преди 2 години

А санкциите по-тежки ли са от колосалните загуби, които търпи икономиката ни? Защо да се съобразяваме с правилата на шайка брюкселски неудачници които съсипаха цял континент! Износът трябва да се забрани без да се интересуваме от мнението на *** в Брюксел!

8

Анонимен

преди 2 години

Е нищо де нали ние плащаме вредните емисии и скъпия ток от перките . Гърците и турците да го ползват а ние ще го плащаме.

7

Анонимен

преди 2 години

Аа наши хора с 300 ред не чакат,че тогава да заделят в прозрачни кутии с размера на изборни,че по-голями,а не като в едно чекмедже,че много таквиз чекмедженца дето се чекнат докато ги затворят препълнени с пари експортни за бали,а като специални кутии за АЕЦ Белене дето като за наши хора без да се редят ще с над 300 ще са уредени първи.

6

123

преди 2 години

Какви са тези миксове-пиксове-борси и спекула? ЕС бил казал така. Ми като казва, да въвеждт и тук минимален жизнен стандарт от 2000 евро на човек или ДГД-ухат! АЕЦ произвежда достатъчно количество евтин ток и дори и със спрени реактори от същия този ЕС, пак може да осигури достатъчно количество енергия за България, само за нас!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Значи заради ЕС се ще се внася инфлация от Гърция и Турция и ще има много спекула ;) Честито на евроатлантиците. То май и при газа ще стане така.

4

123

преди 2 години

Ами, като не може да бъде ограничен, да изнасят скъпия микс от производителите на неефективните перки и тем подобни на нашите "угоени" "бизнесмени". Евтинината и ефективна АЕЦ да работи само за БГ? А? Хайде у лево...Не може ли? Или не ви изнася? Че там милиарди се въртят, които плащаме със средна заплата от .... колко беше, има - няма 600 евро....

3

До 2

преди 2 години

Това е само началото, следващата година ще бъде много , много по интересно а след 2 до 5 години супер интересно

2

До 1

преди 2 години

Нашите са законни мафиоти.

1

Анонимен

преди 2 години

Загледал съм се по Канал1 пак дават Октопод. Онези пасти да ядат пред нашите мафиоти.