29

ако баба ти...

преди 2 години

До пияница мистикПрекалил си с юфката.Не можеш и да говориш.Не стой гол на вятъра.

28

пияница мистик

преди 2 години

Леле, тоя Ким Грух има собствена държава, учил е на Запад, а един нормален костюм не е намерил начин да си купе. Или да му ушият...То другото няма какво да се коментира. Нормалните хора (без комунистите) знаем що за държава са.

27

Ядрено оръжие

преди 2 години

До МНЕНИЕ Да не мислите че Южна Корея няма ядрено оръжие да се защити, няма само официално също както официално ядрено оръжие няма и Израел! Само не мога да си обясня СК не вижда ли че и ЮК и Япония от аутсайдери и унищожени държави (Япония след ВСВ) ЮК след Корейската война, в момента са в топ 5 на технологичните и богати държави в света, а СК диша прахта по стандарт на живот на много Африкански държави!

26

Ядрено оръжие

преди 2 години

До Христо Христов И като сключи мирен договор с Южна Корея мислите че Севера нещо ще постигне ли! Северна корея освен с Южна Корея няма мирен договор и със САЩ! Затова СК ги интересува да отпаднат санкциите, защото иначе нищо не се променя!

25

Б.

преди 2 години

Северно корейските "лидери" са психопати....

24

Чудесна мода!

преди 2 години

Северно-корейците може да няма какво да ядат, но пък Ким Чен Ун и бан..дата му имат много хубави широчки ***.

23

@

преди 2 години

До АнонименУхаа... въоръжени с китайски и руски оръжия? Значи Янките не трябва да се намесват. Да ги оставят да стрелят и те сами ще се изпозастрелят като им знаем точността на тези оръжия. Само да не вземе нещо да падне при нас докато целят Южна Корея

22

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ако САЩ се изнесат от Южна Корея ще се повтори сценария с Афганистан - Северна Корея ще помете Южна Корея и юе има единна Корея .

21

Ха-ха

преди 2 години

Ами да я подхващат наново.Язък само за феновете на Самсунг-ще реват яко за любимата марка.

20

Щерю

преди 2 години

По целия свят комунистите са свръх-нагли като ***...

19

Анонимен

преди 2 години

По National Geographic дават поредица за СК вечер.... немога да повярвам, че съществува такава болница. И като цяло на всички ни е ясно, до какво води диктатурата... въпроса ми е ... ЗАЩО ? Какво се опитват са покажат или докажат ? Не виждам са живеят щастливо , не виждам да имат удобства, не виждам реално нищо ... Каква всъщност е логиката на този режим ? Какво трябва да постигне? Или просто психично болни хора се гаврят с други вече психично болно общество

18

Анонимен

преди 2 години

Каква деградация на човека само!Червената чума е най-голямото зло сполетявало човечеството.

17

Анонимен

преди 2 години

До 15 ти къде живееш в приказките ли? Какъв шанс има нискотехнологична, бедна и гладна армия срещу САЩ? никакъв. Къде ще е извадиш тая "голяма" армия на дебелия? Нали дроновете,ще е разсипят...Как ще спрат превантивен удар с ядрено оръжие по пхенян? Видяхме, какво се случи с голямата соц армия на Армения .... дроновете е разпиляха... клоун

16

Анонимен

преди 2 години

Жалко,че банда престъпници и кучетата им взеха живота на десетки поколения корейци на север . Откраднаха им живота, живеят в некви илюзии, психиатрия . Жалко и че Китай помогна това да се случи 50те. На тяхния кръст,ще лежи това. А всипки знаем ,че рано или късно плащаш.

15

Анонимен

преди 2 години

Те САЩ с едни боси араби не можаха да се справят, какъв шанс имат срещу голямата корейска армия въоръжена с китайски и руски оръжия и снабдяване? Даже гладните виетнамци ги изгониха и в Сирия и Ирак нищо не можаха да постигнат.

14

Анонимен

преди 2 години

"Може да има армия , но зад нея няма държава да я подкрепя" - Русия и Китай зад кого мислите ще застанат, ако американците се намесят?

13

Анонимен

преди 2 години

Така де. За какво харчат отлкова много пари за огромна армия, ако няма война?

12

Анонимен

преди 2 години

Еми да почват пак .

11

Анонимен

преди 2 години

До7 Може да има армия , но зад нея няма държава да я подкрепя, по не до сега. Докато зад САЩ са много държави

10

Анонимен

преди 2 години

Южна Корея вече е обладана от Америка за съжаление.Колкото е да плювате по Ким там е останала истинската ценностна система,хората работят,жилищата са безплатни,здравеопазване,образование без пари.Няма наркомани,няма ромели има дисциплина.Не умрат от глад както в Америка ония завити с картоните по улиците.Мисля че в цял свят само Беларус и Северна Корея останаха истински държави.Съжалявам,че не знам корейски бих живял там като гледам каква *** стана БГ за съжаление.Цялата гнус на запада дойде