11

Анонимен

преди 2 години

Защо не го направиха,нали бяха първи?Сигурно защото искаха да са единствени.

10

стоян

преди 2 години

Диалог с крадците от Герб и Дпс не може и не трябва да има.Боко Тиквата и свинята Пеевски може да водят диалог само с бай Ставри в централния затвор.

9

Реалист

преди 2 години

До Алекс. Да, твоето мнение го знаем от същите постове под други новини. Ха-ха-ха, само че то съвпада с намеренията и на ГЕРБ. Явно не си от умните щом не разбираш, че ГЕРБ повече и не искат да управляват това неблагодарно тъппо племе. Който иска да си блъска главата.

8

Гербер

преди 2 години

До 6. А доказателства за "кражбите" нямаш, нали? При това ти си никой. Нищо съществено не намериха нито служебното правителство, нито комисията на кюстендилската сливва. То затова и хората пак ще поставят ГЕРБ на първо място.

7

Анонимен

преди 2 години

Освен ГЕРБ няма друга свястна партия, другите са жалки мишки накупени от черепа да мътят водата че да му се размине панделата и да дърпа конците на фигуранта. Колкото и да цъкат тролчетата, това е положението.

6

Анонимен

преди 2 години

Последните няколко месеца се видя колко струва алтернативата на ГЕРБ и кои са звездите и. Това с ГЕРБ колко са лоши се поизтърка тавариши тролаци кремълски

5

Анонимен

преди 2 години

За герб е важно да има редовно усвояване на обществени средства иначе ще се разпаднат а не редовно правителство . А гербавата президентска двойка ще е Цецка Цачева и Плевналиев :))))

4

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте крали по-умерено и да бяхте малко по-малко нагли! Късно е вече, гербави мишчици!

3

Анонимен

преди 2 години

Без диалог с ГЕРБ, трябва Кирчо, Кокорчо, Славуца, Маяма и Крушоглав да управляват за благото на другаря фигурант фуражков

2

Анонимен

преди 2 години

Никой не може сам, но останалите трябва да могат без ГЕРБ-ДПС. Кликата, която ни краде над 10 години, няма място в управлението на страната. Тяхното място е в ЦСЗ, а не в НС! точка

1

Алекс

преди 2 години

Никакъв диалог с крадците от ГЕРБ.Ако трябва пак ще ходим на избори,но ГЕРБ НЕ трябва да докосват власт.