19

Буржоа

преди 2 години

София ин 'т Велд - родена на място със статут на град от 14 век, завършила университет, съществуващ от 16 век и намиращ се в топ 100 на света - ще говори с гешката от село Мирково?Светът се е побъркал, що подобен "разговор" въобще може да се проведе, ама в ГЕРБ си обичат селяните - външната ни преди време беше от село Бошуля.

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е меките китки да си правят каквото искат

17

бай ганю

преди 2 години

ще пият по няколко евтини бирички и по живо по здраво да докладват нещо което се знае там от където идват.И без да идват те знаят много добре какво е положението но явно нямат механизми чрез които да се намесват в суверена на държата ни по този проблемен въпрос.Ние сме тези които допуснахме случващото се до скоро и пак само ние трябва да си оправим кириите .Но нашия проблем е че сме прекалено простоват народ за да си извоюваме качествен живот и е грешно да виним всеки друг но не и нас самите

16

Анонимен

преди 2 години

Всичко ни е наред! Едни си крадат безнаказано и въобще си правят каквото си искат. Не ни прави впечатление, приемаме го за нещо нормално....Един се е взел за доколкото си спомням за първия китайски император, който е вярвал, че ще управлява и след смъртта си...Негова е теракотената армия и мисля, че е погребан с нея, за да го пазят и в отвъдното.....

15

мери

преди 2 години

Ако са от Нардната партия чакай да намерят нередно нещо нали са семейство с Герб

14

Койчо

преди 2 години

До сега тези май са спали.Къде бяха миналото лято да ги ......

13

Анонимен

преди 2 години

И ТАКА СА ТУК НЕКА НАПРАВЯТ СПРАВКА ЗА КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПОСТРОЕНИ С ЕВРОСУБСИДИИ ДАЛИ СА ПОСРЕЩАНИ ГОСТИ И ДАЛИ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ ЗА ТАЯ ДЕЙНОСТ, ЗАЩОТО ДЪЛГО ВРЕМЕ БЯХА НА РУСКИТЕ САЙТОВЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ИМОТИ- УСПЕХ- ХА ДАНО СВЪРШАТ НЕЩО ПОЛЕЗНО.

12

Да проверят Радев

преди 2 години

Да проверят Радев дали спазва Конституцията, върховният закон на РБългария, да проверят неговия служебен министър Кирил Петков как е назначен от Радев в нарушение на върховенството на закона и защо Конституционният съд не излиза още с Решение по този елементарен казус!

11

Прости българи

преди 2 години

Двойката Елена и Сергейчо Станишеви, и Раданчо не си губят времето, затова им плащаме. Напъните са да очернят държавата ни, но ако може и да я натикат по *** пързалката. Само, че тия евро дето ги водят тук да поразгледат досието на Еленка, че нали я разследваха за пране на пари и злоупотреби. Българите не се научиха да избират етнически българи и то без двойни гражданства. Докато го правят ще ни ръфат отвсякъде и ще гледаме как гърците си похапват от европейската баница. Това е народе ***!

10

Анонимен

преди 2 години

Щом ще разпитват фондациите, значи ще напишат каквото им е казано отвън. И а на бас че ще изкарат доклада 2 дни преди изборите? Обзалагаме ли се? Иначе никой не се бърка във вътрешната ни политика и никой на никого не извива ръцете. Сладури!

9

Анонимен

преди 2 години

А защо не проверят върховенството на закона в държавите дето налагат фашизъм с ковид психопатията? Там закона работи в интерес на свободата на хората, така ли? Гьобелски номерца. Ай сиктир бе!

8

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли,че ще излезе нещо от тази проверка?След като години наред си затваряха очите пред безобразията на ту.лупа и каскета,едва когато много се разсмърдя,решиха да дойдат.Фалш и лицемерие.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще ходят по фондациите, а те там доносничат за да оправдават съществуването и грантовете. Яко доноси, като Христо оня ден пред Шпигел /виж Медиапул/ казал, че е по- добре да не ни вземат в еврото... Дошлите са като туристи и трябва да направят всичко за да дадат аргументи на тия дето не ни искат в шенеген и еврото!

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя се сетиха да проверяват след една година протести.Да видят на кое място сме по свобода на словото и всичко ще им стане ясно.

5

От зайчарника

преди 2 години

Тулупа държи в-к "файненшъл таймс" но не знае английски език-очевидно е че е с*ал..

4

Анонимен

преди 2 години

Е щом ще се срещат с Гешев,голяма проверка ще да е.

3

Анонимен

преди 2 години

А с какво точно ни сравняват за да се прецени? Кои стандарти? Тия, за които гонят сега кристалината ли? Нагласена работа в полза на китайци и прочие мераклии. Да идат до Видин да видят може ли в тая мизерия да се живее коректно и защо има корупция у нас! Как ще я борим ако не инвестират някой завод и тук за коли или нещо смислено и скъпо? И да не обясняват, че заводите не идвали по политическа линия щото и лихвите и печатането на пари са си чиста манипулация! Много им мълчим на тия наглеци!

2

xaxsasб

преди 2 години

Ако върховенство на закона означава, че над 300,000 българи пушещи коноп са престъпници и обект на рекет и тормоз от страна на куки и съдебна система то тогава сме на първо място в ЕС и НАТО.. Това не са мои, а чужди закони - работя, пуша и чакам да се посочи истинският престъпник.

1

Анонимен

преди 2 години

Да налеят една голяма на Рашков и той ще им разкаже. Ама да не го питат само за 19те имота и какво е правил през мутренските години че се сърди.