86

Анонимен

преди 2 години

Тлъсти приказки, без нито една снимка отвътре в " препълНЕните" болници с ковидясали пациенти. С вакскините се поддържа едно постоянно мутиране на ковида и възникване на нови щамове. Очеваден факт. Починали има всеки ден, но внушават, че причината е само ковид-19. На хората имомръзна да ги благославят, на тях не им омръзна да лъжат. Ръгнали са да се давят в блатото с милиардите.

85

Анонимен

преди 2 години

Тлъти прикаки, бе нио една снимка отвътре в " препълните" болници с ковидясали пациенти. С вакините се поддържа едно постоянно мутиране на овида и възникване на нови щамове. Очеваден факт. Починали има всеки ден, но внушават, че причината е само ковид-19. На хората и омръзна да ги бкмагославят, на тях не им омръзна да лъжат. Ръгнали са да се давят в блатото с милиардите.

84

И

преди 2 години

така за пореден път мисля, че на хората трябва да се поясни, че това не са ваксини, а експериментални препарати в процес на проследяване и опитните екземпляри са ХОРАТА...

83

Анонимен

преди 2 години

Лъжа, всички са ваксинирани, а ковид-ваксината не е ваксина, а военно-промишлен-извънземен продукт. Да, правилно казах извънземен, отворете си очите!

82

До 90

преди 2 години

Защо лъжеш? Написал си "вчера (най-сетне) четем, че е починала първата жена в БГ от Ковид, без други стари сериозни заболявания?", което си е лъжа. Само между 15 март и 24 април 2021 в България има 697 жени починали от Ковид-19 без заболявания. За около 300 от тях няма информация и за около 400 не е въведена информация

81

Алекс

преди 2 години

Поредният специалист,който доказва ползата от ваксината.Колко статии трябва да се напишат,за да се разбие гъстата мъгла от невежество,в която се намират родните антиваксъри.

80

Анонимен

преди 2 години

Преди да започне ваксинирането в САЩ имаха двойно повече заразени на ден в сравнение със сегашната вълна на неваксинираните.

79

Анонимен

преди 2 години

До *** - изглежда си само глашатай на т.нар.официални версии по доста в-си.... Като са изпитани клинично и всичко им е ОК на ваксините, защо не представиха такива документи в мед.център във Варна? Над 20000 се водят жертвите от Ковид, а вчера (най-сетне) четем, че е починала първата жена в БГ от Ковид, без други стари сериозни заболявания? Защо така? След като ваксината толкова много "пази" защо се налага трета игла, а не дават зор да набоцкат другите? Ех, ех.....

78

Анонимен

преди 2 години

До *** - "Ваксината е със завършен цикъл на изпитване и се пуска на пазара след одобрение на международно ниво." Това е меко казано манипулация ,само ваксината на BioNTech/Pfizer има пълно одобрение и то само в САЩ ,иначе одобрението е по спешност ,не пълно .Има малка разлика . И все още се водят в изпитание .

77

КЛИНИЧНО ПРОУЧВАНЕ ?

преди 2 години

"Статистически е доказано, че ваксинираните пациенти прекарват с 90% по-леко сътоветното заболяване, отколкото неваксинираните."...НЕКА ПРОФ. МЛАДЕНОВ ДА БЪДЕ ТАКА ДОБЪР ДА ПОСОЧИ ИЗТОЧНИКА НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ - КЛИНИЧНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ, КЪДЕ Е ПРОВЕДЕНО, КОГА, КОЛКО И КАКВИ УЧАСТНИЦИ СА ВКЛЮЧНИЕНИ, КОЙ ГО ФИНАНСИРА И В КЪДЕ СА ПУБЛИКУВАНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛИННИЧНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ. ----------------------- АКО ЛИ НЕ, ТОВА Е КАТО КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ, ДАЖЕ ПО-ЛОШО, ПРЕДСТАВЯ СЕ ЗА ДОСТОВЕРНО!

76

един

преди 2 години

До не разбрал ела в болницата и ще разбереш.

75

Възмутен до Ганчо

преди 2 години

*** ***, да ваксините са изпитани клинично до някаква степен, но не и този поне 5 годишен период на хора. Аз не налагам на никого нищо, това е свободна воля, само имах леки притеснения за децата, здравите деца

74

Анонимен

преди 2 години

v komentarite se vijda che ne se razbira smisala na vaksinaciata.vaksinaciata e za da se zarazish i da go prekarash po leko za da se poluchi kolektiven imunitet.ako umresh vupreki vaksinata znachi takava ti e bila sudbata.kato otivash v druga durjava moje da si bolen no vaksiniran.vlizash zashtoto niama da stignesh do bolnicata i da im tejish na zdravnata kasa.smisala e da sebzarazim vsichki pak povtariam :)

73

Ганьо

преди 2 години

До Възмутен Няма такова нещо "неизпитана". Ваксината е със завършен цикъл на изпитване и се пуска на пазара след одобрение на международно ниво. А в България вече умряха няколко деца от ковид. ДЕЦА! УМРЯХА! Още колко деца (и колко възрастни) трябва да умрат, за да узрее идеята, че е нужно да има ваксинация, при това масова?

72

Анонимен

преди 2 години

Освен това - се грижат много в болниците за децата, не дай си Боже да умре някое от Ковид - ще разчекнат Гл.лекар на болницата в миг! Докато ако умрат 15-20 по-възрастни - нищо! Срам!!!!!!

71

Ганьо

преди 2 години

До не разбрал Предотвратима смъртност. Починалите след завършен ваксинационен цикъл в България са 64 човека, което е 0,67% от всички починали за даден период, които са страшно много - 9494 (четирицифрено число). Що трябва да се умира, когато може и да не се умира? Нали така? Освен това защо трябва да се задръстват болниците с неваксинирани, когато може и да не се задръстват?

70

Възмутен до 45

преди 2 години

Да в този случай, който споменаваш съм съгласен донякъде , но не и да бодат всички здрави деца наред. Това не мога да разбера, защото хем им вкарват нещо неизпитано и не се знае какво ще стане с тях след години, хем после те самите могат да заразяват още по безсимптомно. Другото е, че не се знае как ще подейства и какво ще отключи ваксината на деца, които имат хронични болести

69

не разбрал

преди 2 години

И какъв е проблема, ако са здравно осигурени и НЕвакснати?!

68

Ганьо

преди 2 години

До Манипулация Не си влизал във ВМА, когато беше епидемията- на тази огромна сграда всеки етаж беше обърнат да има Ковид отделение. Някой манипулира. Май си ти. Ваксиниран си, за да си толкова смел да ръсиш такива лъжи. Не искаш да стигаш до болница. Знам ви аз. Като чалгаря сте. Ваксинирани, ама лъжат другите да не се ваксинират, за да ги използват да гласуват или за да им купуват фалшивите сертификати. Такива сте всичките *** антиваксъри.

67

Ганьо

преди 2 години

До Джамал Ми представи си, аз съм с "боцкане" с комирнати на Пфайзер. Не беше страшно. Даже не усетих. Пък готина лекарка беше. После, дори Бил Гейтс отказа да ми говори по 6G-то. Не умрях на улицата. Гълъбите около мен и те не умряха. Рептили не дойдоха. Новият световен ред ме подмина. Не ми откраднаха ракията. Всичко си е наред. Даже работата смених с по-добре платена. А да, от както нося маска, вече години- не се разболях нито веднъж от нищо грипозно. Излезе на далавера.