47

СВЕЩЕННА ТЪПОТА...

преди 2 години

Вместо да се ваксинират всички и да се отвори бизнеса ---простотията си мисли ,че ще оцелее със "мижавата държавна подкрепа/...която може и да не я получат.....СВЕЩЕННА ТЪПОТА!

46

Анонимен

преди 2 години

те и сега си текат паричките бе. от козях, през канадата, до посолството в букарещ, че през харвард, че през едни схеми в лондон, че едни юпита, че едни ордени, че едни промени, че почтенност, че едни фърчила хартиени дето ще ни пазят от реещите се в небесата цени на ток, вода, хляб, услуги, бензин. мали мали. в хаити дали ще приемат бежанци от бугаищания скоро, как мислите?

45

Анонимен

преди 2 години

Сега чакаме и ния секи момент да потекът към вашите банкови сметки.седете си в къщи ще минавам с една електрическа тротинетка да ви ги раздавам в плик.само трябва да имате лична карта и да можете да се подписвате .а които не е в къщи и има ангажименти,парите ще му бъдат преведени по банковата сметка в наи близкия клон.ще има и томбула лека кола шкода фабия.

44

Анонимен

преди 2 години

Няма пари,няма дрога,няма кражби,няма овшорки,няма проституция,няма лихварство,няма банкови кредити,няма имотни измами,няма фалшиви телкове.търсете си работа или тука или в чужбина кои където му отърва.които има акъл и си изкарва хляба с двете ръце ще има пари,които чака на готово ще има питон 20 сантима.стига чакахте на готово на гърба на хората комунисти долни.

43

Анонимен

преди 2 години

Пак пари.Или дайте на всички или на никой.

42

Анонимен

преди 2 години

Може и никога да не тръгнат.като гледам как вървът нещата.всеки втори е без доходи.от къде ще доидат тези пари.

41

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е затворено, всичко работи, какви ковид пари искат?

40

.

преди 2 години

Като ги напечатат!

39

Анонимен

преди 2 години

Г-да от ГЕРБ, вие сигурни ли сте, че председателят на Българската асоциация на заведенията БАЗ Ричард Алибегов е български гражданин? Фамилията му по-скоро е на някой от кавкавказките народи. Да не извади кинжала ако някой го ядоса и да натръшка 4-5 човека? Господа от МВР, бихте ли му проверили родословието?

38

Анонимен

преди 2 години

пари няма всичко се източи почва зимата на Радев

37

Анонимен

преди 2 години

Който саботира ковид мерките вместо глоби трябва да бачка като санитар в ковид отделенията хем и парички ще изкарат с работа, а не с реване.

36

пияница мистик

преди 2 години

Браво на Алибегов, умен пичага излезе Сандокан :))) Като има кой да ти дава, що пък да не вземеш, какво като си милионер. Бойко им свали ДДС-то на 9%, обеща и компенсации, сякаш те са най-важните и хората просто свикнаха и си искат своето. Вие, другарете комунисти ако не сте съгласни, отрежете ДДС-то им бе. Върнете го на 20% и не им давайте никакви компенсации. Вече вие управлявате, оправяйте се. Всичко е във вашите ръце

35

До калекото

преди 2 години

Значи никога! Нали си наясно, че шайката повече власт няма да види, а *** лепкав?

34

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко, ГЕРБерастче ще видите управление през *** на вожда. Няма и да го помиришете вече до изборите ще сте под 10%

33

Анонимен

преди 2 години

Алибегов спирате протестите и започвате да изпълнявате наредбите, тогава ще потвкат и парите Хубаво е НАП и ДАНС да им проверят заведенията за пране на пари, укриване на данъци и разпространение на дрога да видим как ще се отрази на възпитанието им !!!

32

Анонимен

преди 2 години

радеф ви обеща промяна-ЕТО Я!!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Мерките си се спазват! Само аз съм единствения, който не ги спазва! Аз да не съм *** да ги спазвам

30

Калеко Алеко

преди 2 години

Първите пари към бизнеса заради Ковит мерките, както и всички останали помощи които държавата ще изплаща, ще тръгнат когато ГЕРБ дойде на Власт..когато има действащо правителство и институциите заработят, когато облюдките на Кремълската хунта се сблъскат челно с Гешев и за престъпните си деяния бъдат зачислени на бай Ставри, когато Сестрите галеви, тюлените с гумените лодки и шоумените на Каналето се отекат в канализацията заедно със свинските ушички,пъдпъдъчите запъртъци и другите си нечистотии

29

Анонимен

преди 2 години

Тоз некъпания пак ли се разрева... прифесионален мрънкач

28

Анонимен

преди 2 години

пари няма гарантирано от Радев