31

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос- А и ивермектин и хидоксихлорохин дали са включени ?

30

Въпрос

преди 2 години

Къде е списъка с имената на тези лекараства? За какво пишете статия по тази тема без тази информация. Това ли ли е новия тип журналистика? Ако е само за "безплатно" и че друго няма значение за простолюдието, то и чудодейните ваксини срещу ковид са "безплатни".

29

Handel

преди 2 години

Ако може някой само да каже какви точно са "лекарствата" срещу коронавируса? Че чуждите лекари не ги знам, но наште със сигурност не знаят с какво да го лекуват.

28

Щерю

преди 2 години

Сега е момента големите IT специалисти да изобретят софтуер, който да засича носител ли е човек на ковид-вируса, чрез лесно достъпно приложение за смартфона му...

27

Анонимен

преди 2 години

Хората тук са много пъти лъгани и нямат вяра в управляващите и в момента пак са лъгани защото тукущо една майка на дете с АУтизъм му заплати теста в тнар ковид-зона а какво остава и за лекарствата

26

Един

преди 2 години

Процентът на ваксинираните е в пряка корелация с процента на останалите в България образовани и разумни хора! Жалко за държавата ни! При толкова възможности за ваксинация, ние пак допуснахме нов пик и пак ще обвиняваме здравната система, министерството, НЗОК и кого ли не, че не ни лекува от "несъществуващия вирус"....

25

Анонимен

преди 2 години

Безплатните лекарства би следвало да са САМО за ваксинирани, осигуряващи се на заплата, различна от минималната! Няма помощ за сивия сектор и безотговорни антиваксъри ***.

24

до Има

преди 2 години

Гладните винаги ще са си гладни.

23

Анонимен

преди 2 години

Тези кортикостероиди по-добре да ги няма, че от тях е цялата беля.

22

въпросче

преди 2 години

абе къде се скри оня дето щеше да раздава безплатни лекарства ? оказа се че не били съвсем безплатни, само 6 ги има , а и трябва да отговаряш на куп изисквания за да ги получат нуждаещите .

21

Има

преди 2 години

И други пандемии наречени глад , бедност , мизерия...., Но за тях няма лекарства , ваксини и никой не смее да говори !

20

Анонимен

преди 2 години

Вчера да нямахте атака Днес, не се зареждаше сайта.Помислих си, че сте ми отрязали достъпа, но явно не е било така, некой ви е направил мръ сно :)))

19

Анонимен

преди 2 години

До *** шашмата! Поредният завършен ***, който е решил да покаже на всеослушание колко е неграмотен! Взимай си шпаклите и мистриите и поемай към обекта. Не се занимавай с неща от които не разбираш!

18

Анонимен

преди 2 години

До: номер 16 Спри да пиеш. Зле ти се отразява. Като си бил в Англия трябва да знаеш, че там хляба го смятат за нещо екзотично, вид гарнитура която рядко употребяват.Аз не помня колко е струвал хляба защото и аз не ям хляб, та ти ще помниш!И това е най-малкият проблем! Откакто Борисов спечели властта краденето започна. Не че преди беше много добре, но откакто се появи ГЕРБ всичко взе да става по-зле. Да уточня: Никога не съм гласувал за ГЕРБ. Не гласувам за комунисти!

17

АнонимеН

преди 2 години

До пияница мистик/ПРАВ СИ, ЯВНО СЪМ ИЗЛЪГАЛ , ЧЕ СЕ Е КАЧИЛ ХЛЯБА САМО С 50% СИМИД ПЪЛНОЗЪРНЕСТ 700 ГРАМА, ЗА 3-ТЕ МУ МАНДАТА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА СЕ Е КАЧИЛА С 100%

16

Бахти шашмата!

преди 2 години

Не съм чул наскоро на някой учен да са му връчили Нобел за откриване на лекарство срещу SARS-CoV-2. Сега разбирам, че имало открити цели 18 лекарства, че и безплатни на всичкото отгоре! Най-важното е да точим Здравната Каса обаче, не да лекуваме болните.

15

Анонимен

преди 2 години

Какви безплатни лекарства ще им давате, народа пак ги плаща от джоба си. Имам безплатни ваксини.

14

Анонимен

преди 2 години

Кви са тея глупости!!! Не останаха ли разумни лекари!!! Само бизнесмени се навъдиха!!!

13

Бай Буржоа

преди 2 години

Аз съм с висока пенсия имам и имоти от реституция имам Деца от ЧУЖБИНА пращат Евра и Паундове всеки месец. Моите стандарти са по-високи от на останалите хора ЩЕ МИ ПЛАТЯТ ЛИ АНТИЕЙДЖИНГ процедурите да са ми безплатни, СПА с лечебни масажи от 20-годинши момичета ох на Дедовия ми да го поддържат здрав твърд и прав???

12

АнонимеН

преди 2 години

До пияница мистик/ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ БОРИСОВ,ЕДИН ХЛЯБ СИМИД 700 ГРАМА ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СТРУВАШЕ ПОД 1 ЛЕВ А СЕГА СТРУВА 1.50ЛВ ! 50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИТЕ И НА ТОКА ТОВА Е БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА 3 МАНДАТА! ГЕРБ НЕ Е АЛТЕРНАТИВА ЗА НЕЩО ХУБАВО!