76

ИзбирателЯт

преди 2 години

Чалгарю, ти бе до тук...И най-големите балъци видяха, колко арогантно и нагло се държахте. Хората, които ви вярваха се отвратиха от вас. Това е истината, може да имаш собствено шоу и телевизия, но с това което направи там ще залезеш. Ще станеш като Веско Маринов, придворен шут на Тиквата и ще му пееш на уше в Банкя. Мястото е вакантно, защото Цв.Цв не е в ГРОБ, Веско е в немилост, така че мястото е твое и на другите циркаджии около теб, тошковци и тем подобни....

75

Анонимен

преди 2 години

Диван паша, Фейсбук Ефенди Трифонглу

74

Малко за политика

преди 2 години

Звездният миг на ИТН беше след изборите на 4-ти април но те не можаха да го разберат. Тогава и ДБ и БСП и ИБГНИ бяха готови да подкрепят тяхно правителство без да искат министерства. Нещо не им достигна за да го направят. А Наполеон е казал: "Във войната и в политиката пропуснатият миг не се връща вече". Сега вече съвсем ясно е, че тръгват надолу. И никой не е сигурен, какво може да се очаква от тях след следващите избори. Предполагам, че е възможно да кажат "Щом не сме първи - без нас".

73

Анонимен

преди 2 години

Видели ли, бе, Батко? Почтеността има друго лице, начин на говорене и поведение! Веднага им се лепнаха 2 продажни партийни! Не кат вас и.хлю.вите, да се пените от злоба пред тв! Изчегъртването ви е сигурно!

72

Анонимен

преди 2 години

Господин Фейсбук!

71

Не за слу жа ваш!

преди 2 години

Толкова го защитавах Слави и ИТН а тя каква стана.

70

Читател

преди 2 години

Слави, седи си на дивана и не се обаждай, че само дрънкаш глупости! Не ставаш за нищо!!! Скрий се зад дивана и не мърдай от там !!!!!....

69

Няма Такава Държава

преди 2 години

Събрали се 10 тролчета и нацвъкали по 7-8 коментара против ИТН, бъркайки я със Слави Трифонов. Изборите доказаха, че статуквото се е окопало от години и нови играчи не са възможни на сцената, без разрешението на старите. Промяна и развитие няма да има никога, по простата причина, че взаимната зависимост е твърде дълбока помежду им. В цялата игра на гласоподавателите е отредено съвсем слабо влияние. Прав е Слави: Няма такава държава. Никъде!

68

Анонимен

преди 2 години

Слави е "Болният човек на България"..............

67

Анонимен

преди 2 години

на сърдит и кисел дългуч, социолозите са му виновни

66

Случаен минувач

преди 2 години

Слави, социолозите си познават! Ти спечели на 11 юли благодарение на българите в чужбина, които масово гласуваха за тебе! Ама сега няма да е така! Защото и те ви видяха нерешителността и колебливостта! Сега вотът от чужбина ще бъде поделен между Герб, тебе и новите мошеници!

65

РАДЕВ Е КУПЕН...

преди 2 години

ЗА ДА ПРОВАЛИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ДА ОСВОБОДЯТ ТЕРИТОРИЯТА ЗА АФГАНИСТАНСКИТЕ ТТАЛИБАНИ-БОЙЦИ, КОИТО ЩЕ НАПАДНАТ КРИМ И ОДЕСА... НАЕМНИЦИ...

64

Анонимен

преди 2 години

Кирил и Асен са класически американски мъпетчета.

63

Алекс

преди 2 години

До Гражданин Напротив.Доста хора вярват и ще гласуват за Кирил и Асен.Цунамито идва.

62

123

преди 2 години

Фейс Бойко,Слави буук,открий десетте разлики

61

Анонимен

преди 2 години

На марионетката Трифонов му резнаха конеца. Идват нови мъпети.

60

Алекс

преди 2 години

Този път ще познаят, че изтичаш в канала.Чао

59

Анонимен

преди 2 години

Да погледнем от добрата страна: това е краят на чалгата.

58

нострадамус

преди 2 години

На какво се надяват хората;на най обещаващата пладформа на покарали политици. Не испаадайте в заблуда. Големите обещания от ново излюпените полетици не водят до никакви положителни фактори.Ще видим бъдещето е пред нас.

57

Анонимен

преди 2 години

Това някакъв динозавър ли е, който пробва да мисли?