29

Диана

преди 2 години

Състезанието го направиха БСП и СДС, които нямайки си на идея какво да правят в политиката, решиха, че трябва да се надпреварват кой кой е...От там идва и това самоизтъкване и мачкане между хората, което напълно разби и без това крехкия морал, който ни завеща БКПто..СДСто отчетоха грешката си, но за БСПто няма надежда - те са великите, имат право на преврати, имат право да мачкат таланти...те са единствените политици у нас и други не може да има..ТРАГЕДИЯ!...

28

1

преди 2 години

живеем в див посткомунизъм

27

Справочник

преди 2 години

Капитализъм има в САЩ. Може да отидеш като дете на емигрант, но ако ти работи главата да станеш милионер. Държавата насърчава труда и уменията. А тук, повечето хора хленчат и чакат да им се даде. Свободният дух и предприемачеството е смачкано с бюрокрация. Ако пък си прекалено упорит и все пак успееш, идват или една батковци да те посъветват или държавата, зад която стоят подобни и ти казват да се кротнеш. Европа насърчава мързела и социала. Справка - вс бежанци отидоха на социал в Германия!

26

Texaco

преди 2 години

Див капитализъм, ама само за робите и обикновените бачкатори! За мутробизнесменчетата - зърнари, хотелиери, ресторантьори, за монополните дружества, за всякаквите му там олигарси - ЧИСТ КОМУНИЗЪМ, почти самоправа и привилегии без грам контрол и надзор от стран на държавата! К'ви пандемии, к'ви глупости..

25

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Ами той Бай Тошо в края на жизненият си път прозря и че "...социализЪмът е едно недоносче..." ... !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Това го е казал Тодор Живков. Цитирам по памет:" Очаквате демокрация, но ще живеете в див капитализъм".....

23

Капитализъм? В БГ?

преди 2 години

БГ още си е ДИВ СОЦИАЛИЗЪМ! И мисленето на хората масово е социалистическо. 90% от хората още чакат държавата да им реши проблемите и някой нов спасител "да ни оправи". Ако живеехме в истински капитализъм отдавна щяхме да сме една от най богатите държави в ЕС и нямаше да имаме тези проблеми които имаме сега. Пак щяхме да имаме проблеми, но от друг вид. Държавата това са хората.

22

Анонимен

преди 2 години

Другарю Михайлов, капитализъм е само за нас, за паразитос като вас е държавите да ви хрантути на наш гръб. Без евро дотацийки и държавни заплатки, все от нашият гръб взети, паразитоси като тебе няма да играят и в един от изброените сиреалчета и др. проекти. Като изчезнете паразитосите, ние работещите ще се оправим.

21

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами предпочитъм "тъмният и див капитализъм" пред "Светлия Бузлуджански Комунизъм" който е напът да изгрее под вдигнатия юмрук на един Кремълски парашутист и Хунтата му ... !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Това нашето не е капитализъм и който не го е разбрал много лошо. Капитализма е на запад, у нас е мафия и няма нищо общо с това което капитализма е.

19

Сашо от Варна

преди 2 години

Див капитализъм!? Не обещаваха ли през 1990год. демокрация и може ли някой да даде записите на дискусиите на "кръглата маса", защото един от участниците преди две години каза: Ние тогава лъгахме народа!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 - Bhati нещастието си бакта, чеснто ...

17

IT-спец

преди 2 години

не живеем в див капитализъм а в див мутринизъм, ГЕРБ трябва да бъдат отстранени напълно...!

16

Анонимен

преди 2 години

хората се взимат много насериозно, ето това ти е проблема

15

Анонимен

преди 2 години

Кой си ти бе, мушморок ??? Треторазряден световно неизвестен актьор. Откога взе да разбираш от капитализъм, при това и див ?!?!

14

Анонимен

преди 2 години

живеем в пост комунистическа анархия.магарето е по средата на моста и не ще ни напред към капирализма, нито назад към комунизма.

13

Анонимен

преди 2 години

СССР за 40 години видя сметката на запада и на капитализма. Навсякъде на запад животът винаги е бил мизерия за обикновения човек, с изключение на 30 добри години след ВСВ, когато изкуствено трябваше да поддържат по-висок стандарт от СССР, но 80те балона им рухна и от тогава западът навлиза във все по-дълбоки кризи. Разграбването на източния блок им даде малко въздух, но този път агонията е необратима. Западът и САЩ си отиват, и пандемията никога няма да свърши за тях. А за източния блок мизерията ще бъде страшна.

12

Мултики

преди 2 години

Капитализма може да се развива само ако постоянно се увеличават печалбите, за това е нужно постоянно увеличение на производството. Но вече няма ресурси за това. По точно има, но те са като цяло в Русия, която като население е почти безлюдна страна, но разполага с най-голямата територия пълна с богатства и ресурси, а президентът на Русия пуска мултики, и всички му се смеят. Да се смеят.

11

Анонимен

преди 2 години

между другото добре играе, това е по-важното

10

Анонимен

преди 2 години

Свърши капитализма, няма вече капитализъм, това не го ли разбрахте. Имаше 20 хубави години капитализъм след ВСВ, 80те започна криза и сега вече туто финито - сриан се. Къде го виждате този капитализъм? Започнало е зануляването, после следва инклузивния капитализъм. А ако дивия капиталъзм е зло, то инлузивния е зло адово. Разбира се, става дума за Запада, Русия и Китай няма да играят тази игра.