14

istinata

преди 2 години

mani gi tia nishto ne razbirat

13

Майстора

преди 2 години

Ах каква нежна промивка на лековерните мозъци. Боцкайте се с експериментална химия и хапвайте пюре от ларви, положително ви влияе! Изкуственият интелект ще ви постави точки в социалния кредит!

12

Анонимен

преди 2 години

Ами европейците през зимата да се отопляват и да добиват ел.енергия от слъчеви колектори защо реват газта е поскъпнала.

11

пияница мистик

преди 2 години

"За европейците технологиите и науката влияят положително" === Правилно сте написали заглавието. За ЕВРОПЕЕЦА! За *** балканеца дето се тупа в гърдите и вика: "***, ***" обаче не важи. Според *** ваксините го убивали, имало чипове в тях, 5G мрежите му пържели вакуума в празната тиква, евреите го управлявали, илюминатите искали нов световен ред, пръскат го с кемтрейлс (от самолети от гражданската авиация), та за каква вяра в науката ми говорите по нашите диви земи :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Изпреварваме Нигерия по научни постижения. ... България е била на 34-то място в света по научни резултати. От 1990 г. обаче се наблюдава устойчив спад. ... след държави като Нигерия, Алжир и Катар.

9

ТестКит

преди 2 години

Ние сме част от най-хубавият съюз и трябва да сме горди.

8

HMLF

преди 2 години

Което само показва, че ние сме си в Анадола!

7

Анонимен

преди 2 години

Капиталистическата чумаа ми влияе зле на мен!!

6

Анонимен

преди 2 години

Тая наука затри светът. По добре да се забрани.

5

Ай Сиктир

преди 2 години

Като спре тока всички ще станем равни. И тогава ще изравним на кой-кого. Тик-так, тик-так...

4

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, в САЩ не го считат за правилно. Изкача човека, казва им "нови часовници, които предскзават инфаркт и диабет, на базата на 200 години наука и соттици изледвания", ама ония викат "Не, личните ми данни" или "Не, много хора ще живеят дълго и ще са здрави, това е против религията ми", а в същото време, тези загрижени и морални хора, си плюскат срамотиите в интернет ...

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - Не разбираш, но вината не е твоя, а е на хората, нарекли днешният изкустевен интелект, "изкуствен интелект", както и масовата обърквация от медиите. Говорим за едни доста напреднали алгоритми, котио ни почволята да идентифицираме и автоматичираме неща, дето само преди 15 години бяха невъчможни. Да, смеска е от математика, статиска, малко късмет, малко интуиция, но не "Терминатор" или Data от Star Trek.

2

Aнонимен

преди 2 години

Интересно ми е как би изглеждала тая статистика, ако извадят България от нея...като outliner.

1

Анонимен

преди 2 години

За *** овците науката не е толкова важна ама чалгата и кремълската пропаганда много добре им влияе.