50

Анонимен

преди 2 години

С Властта приключиха Слави Трифонов, Мая манолова и Ице Бойкикиев. Нали ти е ясно?

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Дай пример. Недей да пишеш в интернет форумите.

48

Анонимен

преди 2 години

Не са само телефоните ... като започнеш с принтери, минаваш през домашни ел уреди и стигаш до колите.

47

Анонимен

преди 2 години

"Тези телефони,соц.мрежи,тв са инструмент за дебилизация на народите." о мля ти са млакни ...

46

Анонимен

преди 2 години

Хората полудяха с тези смартфони,ходящи маймуни с телефони.Децата се съсипват с това.Тези телефони,соц.мрежи,тв са инструмент за дебилизация на народите.Захвърлете ги,останете с обикновен GSM с копчета за да се обадите на някой и това е.Вече няма професии и работа а само тубари и не знам си кви глупости,мениджъри,бизнесмени.Бедна ви е фантазията това колко облъчва и какво ни подготвят болните световни мозъци.Тези антени върху блоковете също ни съсипват.Не вървим на където трябва,събудете се!!

45

Анонимен

преди 2 години

Крадците ГЕРБ приключиха с властта! Проумейте го това най после!-:)))

44

Анонимен

преди 2 години

Нека българските търговци изкупуват по 0,01 цент тези смартфони от които се отказват литовци, германци и всякакви други заразени от пиндостанския вирус. Няма да загубят.

43

Анонимен

преди 2 години

Току що си разопаковах Note20Ultra с американския процесор и го оставих да се ъпдейтва. Хич не ме вълнуват чайниците за жълти стотинки. Време е и Xiaomi да изяде сопата.

42

Анонимен

преди 2 години

Литва е много лош пример за България. Ако те съветват нещо, ние трябва да правим обратното и ще сме окей.

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя чува ли се? Едно семейство с добър доход около 2 000 лв. на месец с две деца за четири телефона трябва да даде 1200-1500 лв. за телефони. За Apple - 4 000 лв. Тоест двумесечен доход на семейството без разходите да отива за телефони на всеки три години? А не може повече, щото батерията пада всеки ден, не се отварят страници и т.н. Ккато им каза техния президент - бъдещето е розово за тях. Да произвежда Европа и тогава няма да следят. Ама са се вторачили в няккави измислени бумаги

40

АЗ

преди 2 години

Аз ще продължавам да купува евтините и качествени китайски телефони, а глу.... те да дава по 2 000 лева за ябълки и прочии....

39

Лудост

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца....

38

Менгеле

преди 2 години

А да питам феновете на ябълката - инсталираха ли ви ъпдейта дето проверява целият контент на телефона ( вкл. направените от вас снимки и видеа ) за съдържанието им? Не просто дали са същите файлове като вече флагнати, а дали това, което е изобразено в тях е същото/подобно? И избягвайте да снимате децата си на плажа, да не ви дойдат нинжи по тъмни доби :).

37

Петър

преди 2 години

Китайците разкават играта на ябълките първо с Huawei сега с Xiaomi. Нямат стигане цена/качество. Станаха врагове и дъжавата се намеси. Американски комунизъм в чист вид. Пък и на кой му пука за Тибет, когато ябълки, файса, Гугъл и т.н американски компании ти събирата всички лични данни на килограм?

36

.

преди 2 години

Ако са програмирани да го правят - могат!

35

Анонимен

преди 2 години

Важното е постоянно да се плюе и да се лъже за Китай - "Социальный рейтинг в Китае I Черный список граждан I Тотальный контроль".

34

Сосидж

преди 2 години

Идеята на андроид телефоните е именно тази и не е някаква тайна или конспирация. Получаваш БЕЗПЛАТЕН софтуер в замяна на обработка на лични данни. Използването му за комерсиални цели не е безплатно, не е и толкова скъпо, като да разработваш собствен софтуер от нулата. Уж ги приемат тия условия, когато си активират телефона. Явно сега са ги прочели. То си има причина с този хардуер, китайските телефони да са евтини, но не знам кое ги притеснява толкова в обработката на данни.

33

пффф

преди 2 години

Само който разбира от програмиране и е ровил във фърмуери на китайско оборудване - смартфони, таблети, видеонаблюдение и т.н. знае: 1. колко съзнателни бекдори и простотии имат; 2. колко бекдори и пробойни от некадърност имат. Майкрософт са ясни, Епъл се хвалят, че не го правят, така че вероятно не искат да си рискуват милионите фенове, ако сгафят с нещо такова. Истината е xBSD и Linux като от линукските дистрибуции само такива, които нямат 3rd party простотии както Ubuntu.

32

Анонимен

преди 2 години

Прибалтийските нямат избор, ще се върнат в Русия, но този път ще молят и ще трябва да изпълняват условията на Русия. И Украйна също. Русия не трябва нищо да прави, просто да чака да колабират.

31

Анонимен

преди 2 години

Умиращата държавичка Литва размахва пръст на Китай!