20

Християн Кънчев

преди 16 години

защо ли в Гренобъл кядето съм сега няма маршрутки ? Може би не са измислили корупционна схема така че да ги позволят ? Или може би градския транспорт тук не е "адски транспорт" и няма нужда от тях..... всичко е до акъл на местната власт - така че да си уредят транспортните проблеми: то не става само с ЯДЕНЕ , ТРЯБВА И АКЪЛ, драги ми БГ политици !!! Затова сме на светлинни години от Франция по всички параметри ! Но така ще е , докато мутри и мафиоти де факто управляват държавата , а полотиците ни са техни марионетки ! Ако не сте чували МУТРОландия - това е България. Колко добре би звучало "Welcome to Mutroland" като табелка на влизане в България :)

19

провинция

преди 16 години

Добре, че не живея в София. А и предпочитам с колата да ходя на работа, вместо да чакам по спирките. 10 мин и съм там.

18

ilteko

преди 16 години

Samo deto s marshrutka patuvash 25 min., a s gradski transpot 1 shas.

17

acquiesce

преди 16 години

Обаче, ако ходиш на работа с маршрутка, това прави 60лв на месец, а картата за градски транспорт за всички линии за един месец е 37лв.

16

преди 16 години

Пука ми за градския транспорт в София.

15

ilteko

преди 16 години

Mnogo sa udobni. Stiga ste pliuli. S edna kola otivam do miasto,za koeto sa mi hujni 3 avtobusa. t.e. 1.50 vmesto 2.10.Za vsichko pliuete.

14

преди 16 години

Европейска столица със европейски транспорт...... даже се радвам че не живея там.....

13

преди 16 години

Ми то всички си знаем, че да се возиш в маршеритка си е екстремно приживяване!!! Не ти трябват ни скокове с бънджи, ни влакчета на ужасите! Който иска да практикува екстремни спортове да се вози в маршерутка всеки ден! Адреналинът му ще се качи веднага. То не е бясно каране, неспазване на правилата, спиране на непозволени места... ама за съжалиение просто понякога нямам избор, защото маршерутите им са по-добри от този на Адския транспорт. Така, че по-добре маршерутка отколкото да сменям два или три автобуса...

12

преди 16 години

mar6rutkite sa nai braziq transport v cqla Sofia da vi kaja

11

boby

преди 16 години

Всички които се возят редовно на маршрутки са страхотни мазохисти. Лошото е че просто нямат избор. А иначе всички КАТ трябва да направи едномесечна акция по преследване на маршрутките да спазват правилата, мисля че след нея няма да има шофьор на маршрутка който да има останали точки в книжката.

10

наблюдател

преди 16 години

преди да се изръсят простотии, помислите малко.... толкова ли е трудно? за да има маршрутки значи някой ги ползва и му вършат работа значи нещо куца в градския транспорт за да се използват, оттам в градската мрежа; нещата са навързани, това че нямате очи да ги видите...

9

me

преди 16 години

Н8 - Калоян е селяяяннннииииинннннн :)))) Ей, мурук, всички се возят на парашутките, а тва че живеше някъде дето с един трамвай да стигнеш - евала, то с "трамваьо е най-бързо, оти тролеьо вИси по светофарите". ***!

8

kaloian

преди 16 години

аз карам само на автобуси и трамваи. никакви маршрутки. те са за селяните.

7

преди 16 години

София, в кой век живеете? Кирчев още навремето каза на Софиянски - ако иска да оправи транспорта - да приватизира линиите, да спре дотациите. Частните превозвачи ще си събират парите до стотинка. Ще имате качествен транспорт. Ще ви купят новoрециклирани автобуси. Животът ви ще стане рай (или ад, защото няма да пътувате гратис) Маршрутките ще изчезнат, защото ще бъдат конкуренция на частните линии, а те няма да позволят миризливи микробуси да им отнемат от приходите.

6

преди 16 години

ama kvo revete be, te sa sobstvenost na tiq deto pi6at zakonite....kvo samo rypate pykanki...bili opasni....a hammer-a na onq *** ne e opasen

5

преди 16 години

Всички викате да ги спират, ама що се возите тогава? Щото не щете да ходите на трамвай или на автобус, затова! Сутрин и вечер маршрутките са претъпкани и никой от пътниците не е качен на сила, нали?

4

преди 16 години

не ги ли спряха ? ае спирайте ги...

3

ирина

преди 16 години

о как ми познат този превоз,от каблешково до поморие. трябва и да има противогаз,че миризмите са непоносими,плюс чалга до дупка,добре че слагам слушалки и слушам моя музика.

2

преди 16 години

Освен върху автомобилния фонд да обърнат внимание и на персонала! Маршруткаджиите са като неуспяли рали участници и сега си го избиват на пътниците.

1

anonymous

преди 16 години

Това го знае всеки който се е возил. От общината отчитат дейност като сочат с пръст - "те са виновни, вижте". Кой ще вземе реални мерки или всички могат само да сочат и да отчитат дейност?!4-та година вече се дрънкам по маршрутки - до сега са ми дали само 5 пъти билет ... Чужденците сигурно си мислят, че това са влакчета за забавление - плащаш си скромната такса от 1.50 лв и почва зрелището, наречено "приключение с маршрутка"...