18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.4. закъснял си, колега, с номера на дипломата на Кирчо лъжеца. Онзи де обясниха, че К.Петков е завършил бакалавър в Канада, а магистратура 2 години в САЩ, Харвард. Нарочно написах, че Харвард е в САЩ, а не в България. В БГ са ЮЗУ - Благоевград, филиалът на ТУ в Сливен, университетът в. Добрич, ВТ университет, а, имаше и Технически университет в Габрово. В ЮЗУ Право са завършили Лютви Местан, Яне Янев, Маджо Маринов от ловешко; в момента там свобона доктурантура кара Ив.Г. Кас

17

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕдиният в най-лошия случай е с с двойно гражданство, а другият е сключил извънсъдебно споразумение. Научи ги тези неща, гербаджия, преди да ги разнасяш. Понеже се правиш на отворко, провери Симеон Сакскобургготски и финансовият министър в кабинета Борисов-1 какво гражданство имаха.

16

Читател

преди 2 години

Антоанета Христова си е от ГЕРБ. Нека да каже колко процента ще спечели Бойко срещу Радев.

15

Корнелка

преди 2 години

дали се усети, че Радев ще я изчегърта с тоя инженерен проект "Кукувиче гнездо" или още си мисли, че ще прави правителство? Нещо май е замлъкнала и се чуди от къде и е дошло.

14

Анонимен

преди 2 години

Антоанета Христова е върла гербаджийка. Не и вярвайте нито на една дума в което и студио да я видите лъже с 200

13

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ!

преди 2 години

Най-големият враг на демокрацията е простотията на населението, наследена от комунизма.

12

Анонимен

преди 2 години

Докато Атанасов е ДБ, те никога няма да се сдружат с когото и да било, тъй като целта им в този формат е да разбиват всякакво потенциално управление на БГ. Така че какъв мост, какви 5 лева??? Когато почне Итн и ДБ сумарно да получават по 1.5% на избори - нещата в БГ ще се оправят, сега е още рано

11

ОНЗИ

преди 2 години

Абе ало компанията по долу, вече е време да разберете, че този хайдушки политически модел, изграден в последните 30 години, трябва да бъде премахнат - ТОВА Е ГРИЖАТА НА ТЕЗИ ДВАМАТА ОБРАЗОВАНИ И ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ ПЕТКОВ - ВАСИЛЕВ !!! Българският ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ прави всичко възможно за възраждането на БЪЛГАРИЯ !!! Вземете си мераците и или помагайте или вървета май...на..та ..а си !!!!!! Ако се наложи ще действаме не с вдигнат юмрук, а с ВИНКЕЛА - на този свят всичко се заплаща,мислето му !?!?!?!

10

Bobi

преди 2 години

До зерНе се свежда до там закона, а от там се почва. Ако елементарни работи не са ти ясни - къде си тръгнал министър да ставаш??? Не е ли ясно ,че Петков е назначен от Херо Мустафа? Толкова ли сте слепи?

9

Анонимен

преди 2 години

Двамата мoшеници бяха уволнени от Чорапа... Който не е разбрал, че затова правят партия си е за негова сметка... Друг е въпроса, как ще се изтълкува, това от глyпаците...

8

До Зер

преди 2 години

Законите трябва да се спазват! За това сме ударили дъното и копаем надолу

7

зер

преди 2 години

тая политоложка за която върховенството на закона се свежда до гражданството на Кирил дере толкова дъното, че ще малко ще излезе в тихия океан.

6

Анонимен

преди 2 години

Абе, хвърляш канадсия си паспорт в Румъния, бличаш бяла ризка, обувуваш лачени обувки и вече си "почтен" ! И понеже на хората омръзна десетилетия да ги управляват мафиотски структори на червената русофилска Мафия, сега се хвърлят слепешката на шията на дуото Петков-Василев и мажоретки от финансовите обрачи на "Капитал", които щяли да ги направят богати, ако се корумпират колкото словенците !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийката Христова пак е на амбразурата да брани хунтата на джипко.

4

Анонимен

преди 2 години

До Ами,да.... "ЩО, НЕ....БОЙКИКЕВ Е ОТ ДЪРТА ШПИОНСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ....ЩО ДА НЕ НАМЕРЯТ ОБЩ ЕЗИК С БСП.....КВО ИМ ПРЕЧИ??" И не само той. ИТН веднага започна да се кълне на Радев. Тия "новите" с харвардското "образование" (Между другото, издирва се и номера на "дипломата" на Кирчо Лъжеца, да го проверим каква е точно и за какво) щели да правят лява политика (смях в залата) и, разбира се, веднага клекнаха на руския слуга. Видяха и в Галевата "почтеността" (смях отново).

3

Анонимен

преди 2 години

Споко, пРЕЗИЛа ще се възцари трайно на всичките "Дондуковци", докато международната изолация и изчезването на всички външни инвеститори ни доведе до Грипенови зими, пролети и прочие, и съвсем се изнесем оттук. Важното е да се радваме на "хубави" новини във всички ПРОКОПсали медийки начело с телевизиите и он-*** бабикянки, да си повтаряме мантрата за "Модела Радев" и да си ядем ушите!

2

Ами,да....

преди 2 години

ЩО, НЕ....БОЙКИКЕВ Е ОТ ДЪРТА ШПИОНСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ....ЩО ДА НЕ НАМЕРЯТ ОБЩ ЕЗИК С БСП.....КВО ИМ ПРЕЧИ??

1

Анонимен

преди 2 години

Ами, най-логичното е "този проект да се окаже мост между ДБ и БСП", защото този проект, също като останалите два е проект на Кремъл, тъй че другарете просто попълват редиците, така да се каже.