9

до 8 от славянин

преди 2 години

Да, така е! Бизнесът с ''пандемията'' трябва да върви!

8

те

преди 2 години

за това сапълни някои болници, щото настаняват хора без симптоматика, само заради положителен тест.Целта е да усвояват пари по пътеката

7

до 6 от славянин

преди 2 години

Хоспитализиране се прави при тежки и продължителни симптоми, не при първи симптоми! Ако всеки който кихне като първи симптом го хоспитализират няма как в болниците да останат места за истински болните!

6

До славянин

преди 2 години

"Персоналът на дома е тестван, има карантинирани служители. При проява на първи симптоми те ще бъдат хоспитализирани, каза проф. Йовчев."При поява на първи симптоми при карантинираните служители те ще бъдат хоспитализирани, а не че децата са без симптоми. Колко е трудно да се разбере какво е искал да каже авторът... четенето с разбиране и много трудно на някои хора...

5

Анонимен

преди 2 години

Не се ли усещате вече, че прекалявате?

4

Анонимен

преди 2 години

Мама вар долапта ако имаме добра застраховка нема как да се случи тарикати

3

Кофти късмет

преди 2 години

Родили са се в Мангърия.

2

Анонимен

преди 2 години

Заради положителен тест са ги приели в болница? Нищо, че не са болни и нямат симптоми, важното е да напишат ДЕЦА с КОВИД журналистите!

1

славянин

преди 2 години

Двете деца постъпили на ''лечение'', защото от рзи-то получили сигнал, че са позитивни! Ако не са имали симптомии тогава защо са постъпили на ''лечение''!? За да помпат бройките на ''болните'', разбира се! ''Пандемия'' съществуваща единствено на базата на постоянни лъжи и манипулации реална ли е!?