21

Ivelina

преди 2 години

Polovinata raftove v tesco sa prazni. Az jiveq v East Midlands v malko gradche i tazi vecher nqmashe raboteshta benzinostanciq v celiq grad.

20

BatSot456

преди 2 години

Да вървят по дяволите.

19

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът фалира, идва джонсъновата зима......................Капитализмът без империализъм, е мизерия, глад и бедност.

18

Анонимен

преди 2 години

Ще спускаме стоки от самолети над Лондон срещу евро и долари. Населението само ще се самообслужва. Ягоди, тоалетна хартия, манна небесна от Европа за гладния английски народ.

17

uspeh!

преди 2 години

Празни щандове по магазините в момента няма.Британците просто се опитват да намерят решение на проблем, който евентуално ще се случи след 3 месеца. Колко да са глупави :-)

16

Cnn international

преди 2 години

Търсим британски трактористи и комбайнери с опит за слънчева България ....спешно е надниците са тройни в евро , а цигарите и бирата са от колхозника .......

15

Анонимен

преди 2 години

Ами то тия където ги приютяват на острова освен камили и магарета друго не могат да шофират. Ама Борис нали е с турско потекло. Кръвта вода не става

14

Анонимен

преди 2 години

Да има и следколеден хаос. Малко им е. Нали са си самодостатъчни! Да викат индийците и пакистанците да им работят, те са супер работливи, не са като псетата от Балканите.

13

Чшае Шукарие

преди 2 години

Що бе, Пакитата книжки нямат ли?Или са все хирурзи и инженерчета?

12

аз

преди 2 години

До Реалист - обуй си потурките, сложи си бялата риза (за мегдана) и излез за малко от селото което обитаваш. Полезно е за мирогледа

11

аз

преди 2 години

Ирландци и шотландци по полетата няма да видите. Шофьори - освен Българи, Румънци и Поляци съшо трудно ще видите. Всички тези които искаха BREXIT случха глупостите на Фарач и Джонсън, сега гласът им не им се чува много.......... защо ли?

10

.

преди 2 години

Не само заради липсата на шофьри..

9

Анонимен

преди 2 години

Нещо не са адресирали проблема където трябва, липсата на шофьори дойде заради Ковид, не заради отлив на емигранти, много шофьори се преориентираха към куриерски фирми защото електронната търговия в момента процъфтява. Това показва колко са им компетентни службите, то с пиене на чай и клюкарене цял ден не става.

8

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият подарък са ... парите, тази година по 2-3 стотачки в Коледните картички и си решавам всички грижи около тоя снобски празник.

7

пффф

преди 2 години

Който не вярва, да ходи да види или да пита познати - масово има празни щандове в магазините и се увеличават, а цените на всички услуги и храни са с двуцифрени проценти нагоре и не спират. Британците (по-конкретно англичаните) доказаха, че наистина лесно се манипулират, колкото и да се бият в гърдите как били империя някога си. Те и сега ги насъскват срещу Европа с тези патриотични глупости - били империя, не знам си какво... Империя ама някога си - станаха шутовете на западната цивилизация.

6

Анонимен

преди 2 години

Хиляди шофьори от България и от всякъде биха отишли там да карат камиони!Ама като управлението ви е мало умно като нашенското трайте си

5

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя накрая? Лаеха и плюеха по балканските народи как ги наводнили и им вземали работните места - да се махали от тяхната скъпоценна страна. Организираха си дори и Брекзит за това. Сега има колкото искаш свободни места, ама такива, дето английския дивак на държавни помощи не иска да работи. И сега пак "елате да работите при нас". Ами няма да стане, накарайте сега любимите си пакита да оправят водопроводи и да карат камиони. Ама те май са по-мързеливи и от вас.

4

Киро сапа

преди 2 години

Поредният фейк!!

3

Анонимен

преди 2 години

Нали Брекзит дава работните места на британците!? Да си работят!

2

Споко

преди 2 години

На българските антиваксъри проблемите на острова са им последна грижа. Да си гледат гетото и да просят още милостиня от тоя и оня.