16

Дано си получат

преди 2 години

Възмездие тези хора, които нямат нужда, а ходят и ползват безплатните лекарства на гърба трудещите се трябва Господ Бог да ги накаже да пукнат дано и да умрат в страшни мъки тез хора паразитиращи на чуждите парите.

15

Леле като ги погна

преди 2 години

Тези хора по профилите им по соц. мрежите и фейсбука как живеят като погна определено НЯМАТ НИКАКВА НУЖДА от ПАРИ, а ще имат нужда от бой с ТОЯГА и ЯКА РАБОТА ОБЕЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД. Да хрантутя с моите данъци такива хора да ме ограбват, да плащат от моите пари социални осигуровки на чужди майки и техните деца с неизвестен баща, разни мошенички дето източват държавата с врътки за майчинства и помощи УРРРРР наказание и възмездие да се задавят и пукнат с тези пари и помощи ограбени.

14

Моля моля ало ало?

преди 2 години

КАКВО е това безобразие и пръскане и праскане на пари ей така по хората да ги подкупват за избори прахосвайки държавни пари. ПЪРВО ТЕЗИ хора ИМАТ ПАРИ за МОРЕТА и ХОТЕЛИ и ЗАВЕДЕНИЯ и за ЦИГАРИ и АЛКОХОЛ, но ПЪК НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ САМИ ЛЕКАРСТВАТА ??? Що за наглост една кутийка цигари от 7 лева нагоре на ден, като турим и алкохол и пари за заведение и до градският Мол фръц и пръъц колко пари отиват? Няма ли ПАРИ за ЛЕКАРСТВА та това е ЦИГАНИЗАЦИЯЯ ПЪЛНАА. За това ли ми ХАРЧАТ моите ДАНЪЦИ ???

13

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е некадърен.спря ваксинацията и лъже.но той е избор на президента Румен Радев. избори има.предстоят.

12

Анонимен

преди 2 години

До Ко ама Кво?Не е толкова просто да си вземеш от безплатните лекарства. Само 2 са безплатни и уж се раздават в ковид зоните: азитрокс за 10 лева и бромгексин за 4 лева. Само, че болният трябва да се прегледа, независимо от пср теста. Сестра ми с бебето на 4 месеца, ваксинираният и мъж с Модерна и по-големият им син на 7 години в момента тежко го карат. Бебе на 4 месеца също се разболява и го кара тежко! Мислите ли, че съм търсила безплатни лекарства, когато те са карантирани?

11

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 10/ АКО Е СБОРЕН ЧАЙ ОТ КОТЕШКА СТЪПКА, ЕХИНАЦЕЯ, МРАВЧЕНО ДЪРВО, КОТЕШКИ НОКЪТ И ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ПЛОД НИЩО ЧУДНО И ДА СТАНЕ САМО С ЧАЙ И АСПИРИН!

10

Анонимен

преди 2 години

Мангъров то каза - само чай и аспирин!

9

Анонимен

преди 2 години

Изолираха ли вируса? Кои са лекарствата срещу вируси? Има ли някой нормален в МЗ?

8

обещания на килограм

преди 2 години

абе как се казва оня министър на здравето дето разправяше че ше раздава безплатни лекарства ??? щото , безплатни ама не съвсем безплатни , други па ги нема , а и куп некакви изисквания :) та да попитам : ся хората къде ше умират ( дано да няма такива) по улиците или в къщи ? щото той обеща че няма да е по стълбищата .

7

АнонимеН

преди 2 години

АНТИБИОТИК И ПРОТИВОСЪСИРВАЩО КРЪВТА ЛЕКАРСТВО, ЗА ТОЛКОВА ИМ СТИГА АКЪЛА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО!

6

Бонуси Монуси

преди 2 години

Купуване на гласове ДУПКА ЧЕРНА в ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА после НЕМА ПАРИ заеми ДЪЛГОВЕ престъпление и прахосване на държавни пари.

5

Ох ОО Комунизъм

преди 2 години

Социализъм ПРАСКАНЕ на ПАРИ на КАЛПАК хей така ПИЛЕЕНЕ НА ПАРИ после ВИСОКИ ДАНЪЦИ.

4

Ко ама Кво?

преди 2 години

Като ми ВЗИМАТ ПАРИТЕ от ДАНЪЦИ и ги пръскат тези пари за всякакви вятърничави каузи и цели ПОСЛЕ КОГАТО АЗ ИМАМ НУЖДА на МЕН НЯМА КОЙ ДА МИ ДАДЕ Безплатното. ТОЕСТ Плащам си данъци и ПОСЛЕ ПАК ще ме дерат да ПЛАЩАМ безплатните неща на чужди хора и чужди пенсии плащам.

3

Ко ама Кво?

преди 2 години

БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА! Моите пари от данъци отиват за безплатни лекарства за хора, които НЕ ПОЗНАВАМ и НЕ МЕ ГРЕЯТ и така ме ощетяват.

2

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е безплатна ;)

1

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, но не е готово. Стою спечели още 2 месеца да доумори връстниците си. Какво го интересува, за него има стая с плазма в правителствена, а елекората ще се въргаля по стълбите с торбичката си. Не мога да повярвам как работещите лекари не го изринаха този - точно за 1 час нека спрат работа с искане за оставка и ще им лъснат гаите.