22

До Някой

преди 2 години

Спутникът не е много по-различен от астра зенека. Единствената разлика е, че векторът са 2 различни аденовируса. От това има малко по-висока ефективност - в сравнение с астра зенека.

21

До Менгеле

преди 2 години

Менгеле, едно е заразяване, друго хоспитализиране, трето - умиране. Като говорим за % вероятност.

20

Менгеле

преди 2 години

"Хора, които са ваксинирани и след това са се заразили, около 4%, те много по-бързо оздравяват, много по-леко карат, за летален изход изобщо не става въпрос" - демек като 90% от неваксинираните. Хайде сега въпросната госпожа да обясни защо се върви към задължително ваксиниране на всички, а не се насочи вниманието към реално уязвимите 10%, които пълнят болниците??? За пари ли? За много!

19

Анонимен

преди 2 години

ВЛОШАВАТ СЕ СЛЕД 2-3 ДНИ щото толкова ги и лекувате хората, мятате ги като животни по стаите и кой оцелее оцелее, и преди и сега НЕ си гледате работата за това у нас смъртността е висока и така ще си остане, докато не се въведе някакъв контрол върху работата ви, а не са се измъквате като прадня из *** при всеки смъртен случай!!!

18

Анонимен

преди 2 години

ми следяха го мю-то ама му прикачиха вече 0 заплаха, явно не си се доосведомила, с една дума няма да излизе заек от този храст!

17

Анонимен

преди 2 години

Много красива картинка! Ако беше и истински все едно как фотографиран вирус, ама не е?! Учудващо в случая, че госпожата не си гледа пенсията на тая възраст /70+/! Тъй като е от рисковите групи с кръвно, наднормено... би следвало да е и ваксинирана! А дали изобщо е ваксинирана?! Щото много от нейните колеги не са!

16

някой

преди 2 години

Уважаема госпожо, защо не направите нищо ЕМА да одобри използването на Спутник-а,който според много медицински справочници спира разпространението на Ковда до приемника и не му позволява да се разпространяна по-нататък?Или той по някаква причина пречи на другите ваксини. Може много *** да ме обвинят във всички световн конспирации, но ще им припомня изказването на Орбан - "ние оцляхме, защото използвахме руски ваксини докато в Зап.Европа много деца починаха от това което предпазваха руските"!

15

House M.D.

преди 2 години

Неуважаема другарко Педергирова, колко ти платиха от фармафията за да рекламираш експерименталните им отрови? И по какво е профееееесор профеееесорът?

14

Мю-Мю-Н

преди 2 години

Радке-ханъм, като свършите с гръцката азбука, почнете арабската. Аз ще ви превеждам.А като свършите с нея и почнете латинска, ще ви уредя с хер Мю-Мю-лер за преводач.Ама всичко е срещу заплащане, ти ги знаеш тия неща.

13

Българин

преди 2 години

Не съм антиваксър,но задавам въпроси:1.Имам антитела, без да съм усетил вируса,защо никъде не признават това като защита?2.Една позната миналата година изкара вируса през ноември и в началото на август след като се разболя дъщеря и антителата и станаха близо 800.Кой имунитет е по-силен, естественият или изкуствено създаденият?3.Според част, за да не кажа повечето учени по света, според западните медии,че полученият имунитет след прекаран Ковид е 6-7пъти по-силен от ваксините!Защо делят хората?

12

тазобедрев

преди 2 години

е като се заприбират преуспелите миячи и берачи за Коледа , ше ни внесат всички варианти .

11

аа

преди 2 години

професоркатра моля да се мета от 8 оетаж по-бързо

10

Darth shadow

преди 2 години

плямпало радка смешкова аргирова

9

аз

преди 2 години

А кога ще дойде Я вариант?

8

Батко

преди 2 години

Това е лудата баба Радка Агрирова!!! Тази жена не е в час и мрази деца, дърта вещица, която не може да не обиколи и един ден медиите! Лъжите на тази жена са много и са безкрайни. Стига сте и давали думата, интересно е обаче, че днес пропагандата продължава и пак са се изходили част от лицата, които всеки ден са по медиите.

7

някой

преди 2 години

Вирусолог на Аджъбадем? Предлагам да игнорирате тази статия.

6

Ваксофоб

преди 2 години

За хората с естествен имунитет вследствие прекаран Ковид, никой не говори, защото естествения имунитет е безплатен, а в това няма пари и въпросния вирусолог от публикацията и кукловодите й нямат сметка да говорят за него! Алчни, продадени душички, Кинти искат, а не говорене!

5

Анонимен

преди 2 години

Това е за заблуда на наивните душици-овчици. Много скоро ще обяват, че е влязъл и ще обяват, че са открили вълшебна спасителна ваксина и аха да се зарадвате ваксърите и вече ще пристигне следващия щам някъде от Мадагаскар и хайде на нова и още по-магическа ваксина. И така до дупка.

4

Анонимен

преди 2 години

от 15 октомври се гответе за варианта хю-1 -й ,той е 100 пъти по- заразен от предишните.

3

Анонимен

преди 2 години

винаги говорят само за ваксинираните. Защо никога не казвате нищо за хората, които са го изкарали... те да се страхуват ли, не ли ? или за вас съществуват само ваксинирани, защото трябва да си направите таргетите към фармацефтичните компании. Когато се клехте в Хипократ, имаше ли текст, в който пишеше, че ще сте лекари само на теи, от които може да изцоцате пари ?