18

Нищо ново

преди 2 години

Да прецакаш "най-скъпите си приятели" с 40 млрд. долара е голям успех за англосаксонците, дума няма.

17

Нафърфориха му го

преди 2 години

и сега голямо реване пада. Каквото и да прави трябва да разбере, че бой и "тралала" не се връщат. Преглъщаш, и започваш да мислиш как да им го върнеш. Така е устроен света - око за око, зъб за зъб.

16

Додо

преди 2 години

Всичко в партенка - и Макарона, и Биден са назначени, (а не избирани) служители на Глобо-Хомо Дийп Стейт и правят само това, което им се нареди от метастазите на Дявола - Ротшийлд, Сорос, Билдерберг и Сие отрочета на Принца на Лъжите.

15

Анонимен

преди 2 години

Макаронестия пак риве,франсетата все мрънкат за нещо мислейки,че са цветето на света ,че кой ще ти иска дизеловите ти подводници като може да има атомни бе ***...айде у лево.

14

Анонимен

преди 2 години

Макрончо извади ножа, ама той бил дървен и клекна ха-ха.

13

Хахаха

преди 2 години

Макарон е подвил опашка ...ЕС трябва много да се пази от Китай.Само една строителна компания има дълг от 305 милиарда щатски долара.Миналата седмица акциите й са се сгромолясали с 90 % от стойността си.Китай е пред имплозия на гигантски вътрешен дълг ...то и затова дрънка оръжие...

12

Анонимен

преди 2 години

Да, със сигурност е говорил с байден, няма съмнения...

11

Анонимен

преди 2 години

Байдън е говорил с Макрон?Хахах .Единственото изречение,което може свърже

10

Илюзионистъ

преди 2 години

НАТО май ще се цепи, докато китайци и руснсци не им го нацепят два ката и приключим с този содомо-гоморски изперверзен свят.

9

една на ум

преди 2 години

винаги имам едно на ум като работя с албионци или дори да говоря с тях. много бързо забравиха 74 година като ги приеха по милост в ЕС като болния човек на европа, раздирани от инфлация, безработица, стачки, терористични групи, бедност и мизерия как дръпнаха за имя няма 40 г. сеха изведнъж вече не им харесва. Албиона трябва да получи много сериозен и тежък урок в момента и ще го получи така че ще се чуди на кой свят се намиарт

8

Нищо не разбрах

преди 2 години

от публикацията на Веселина. Хем Джонсън казва "оставете на мира" и "вземете се в ръце", хем подчертава, че "Това е по същество голяма стъпка напред за глобалната сигурност"???! Веселинке, върни се към темата за тенденциите в лакирането на ноктите през есента, там си по-компетентна.

7

нещастници

преди 2 години

вмвсто да излязат от нато...

6

Асан

преди 2 години

Не са карайте бийте са :)))

5

Анонимен

преди 2 години

*** ми, дойди ми...

4

Анонимен

преди 2 години

Европа има как да си го върне и да им отхапе голям пазарен дял ;) Ама явно пак няма да стане :)))

3

Анонимен

преди 2 години

най-скъпите ни приятели?!? Няма вечни приятели, има вечни интереси, не знаехте ли? А знаете ли, че докато тук се борим със всякакви бумащини, от Изток идват империи като Турция и Китай и скоро всичко ще се прави там, а ние ще примляскваме върху екологични и всякакви други норми и изисквания

2

Doktor bey

преди 2 години

А! Макарона много бързо увря. Както му каза Ердо: Макрон, ти си за психиатър. Ти си болен мозък и ще ти намеря доктор.

1

Ха-ха

преди 2 години

Бабиното пак прави сеири.А бе алоу,тия работи са за мъже,къде се месиш!Кога ли ще го овесят на Триумфалната арка...