51

Анонимен

преди 2 години

До 3МЗайко се мисли сигурно за сърбе, но изпитва некакви чувства към нас, по добре е от предишния ка вал......хахахаха :))) Да присвояваш българската история и да е пишеш македонска, това означава за тех см ърт :)))

50

преди 2 години

Този кога ще каже наизуст "Аз съм Българче"?

49

Некъф

преди 2 години

Никаква аванта за тия предатели! Стопиране до дупка докато клекнат, а някой от нашите само да посмее да ни предаде! Ще бъде изяден с парцалите.

48

Анонимен

преди 2 години

Гърците им свиха сърмите, накараха ги да се нарекат "Северна Македония", сега почнаха да плюят по нас, понеже сме по отстъпчиви.....хахахахаха :)))

47

Анонимен

преди 2 години

Зайко как е с албанския? Че от другата година е официален език в тая кочинка, наречена мако-маке-дон И Я и ония.

46

ББ

преди 2 години

България никога нищо не е искала...спазвайте подписаните договори,бъдете почтенни с нас...вие обслужвате руски и сръбски...преследвате хора само защото са се самоопределили като българи,учите децата си да мразят нашите...и гео...съюзниците ви подкрепят тези престъпления...можем и без ЕС...можем и без САЩ!...без България не можем!...Справедлив Свят...или да го погребем по-добре!!!България посочи Западните за членство...добронамерено...вие на лобисти мафиоти плащате да лъжат по света...Вето!

45

Анонимен

преди 2 години

do 52по- мазни му.три от великите българи лаянян дебелеевски и тиквънций велики и приятелите им мутри лаянарски които те управляват и крадат вече 30 години няма

44

Професор Пръц

преди 2 години

Зоран Зайков каза,че мъкедонците за идентичност не преговаряли.Прав е човека-как да преговарят за нещо дето го нямат?

43

Професор Пръц

преди 2 години

Заю като че си глътна езика,когато от Португалия казаха,че езикът им произлизал от българския.Макар че произлиза не е много точно,а по точно е откраднат.Англичаните казали,че футболиста Горан Пъндев бил по стар от държавата си???Срам бе Заьо...срам и резил...

42

Мда

преди 2 години

Ако нашите мекерета бяха мъже на място-Зайо Байо беше лесен-безсрочно в чакалнята(както направиха гърците) и щеше да клекне!Както е гладен да граби еврофондове...

41

Професор Пръц

преди 2 години

-В Македония ние говорим македонски -каза Заю на чист български...

40

Анонимен

преди 2 години

Вервай си Зайко....хахахаха :))

39

Анонимен

преди 2 години

Що за кратки,дълги имена и на нас ли трябва да заявява за това, нали е тръгнал да кандидатства за ЕС в който повечето държави са републики за държавно устройство,ако иска друго на тях да обяви какво избират по наименование,а тез подмятания,че изстрили или изчегъртали от паметниците им думата български от думите български фашисти та останала фашисти,че нека да ходи да ги търси понеже са обвързани със закона Магнитски престъпления с/у човешки права и корупция,че жертвите,що него,що тяхна корупция.

38

Българин

преди 2 години

А пък на Тоя хич му се не връзвам! Докато говори ще ти обещае и Луната, но дойдат ли избори и правят мазало с антибългарските си изцепки!

37

Анонимен

преди 2 години

Нов договор както е Крайовския с Румъния и България си връща Южна Добруджа, а сега си получава Вардарска Македония и проблема се решава завинаги. Вардарска Македония влиза в България и автоматично в ЕС.

36

Анонимен

преди 2 години

До 43В момента токът в Македония и Сърбия е по-скъп от нашият ,явно цената няма нищо общо с ЕС.

35

Анонимен

преди 2 години

Ей,глупци македонски вие трябва да ни благодарите че не ви пускаме в ЕС ,вие слепи ли сте или глухи ,не разбрахте ли какво представлява този съюз и къде сте се запътили ?

34

wer

преди 2 години

Най-доброто, което можем да им направим е да ги спираме за ЕС. Иначе ще ги цакат с такси парникави емисии, тока им ще хвръкне и монополите ще им унищожат индустрията и селското стопанство.

33

Анонимен

преди 2 години

Макаците почнаха да се огъват, скоро и ще клекнат. Като клекнат им броим петдесет години в клекнало положение и тогава махаме ветото. Те после ще се наложи да продължат да клечат, ама няма да им го казваме от сега, хехехе.

32

Гошо

преди 2 години

*** човек и силен вятър спиране нямат!