49

Иван

преди 2 години

Защо давате трибуна на Цецо Апартамента? Колко ви плаща?

48

ОРАКУЛ

преди 2 години

Много късно го изхвърлиха от ГЕРБ.

47

СЪСЕДИ СА...

преди 2 години

ЦВЕТАНОВ... и... КОПРИНКОВ.................... КАКВО ПОВЕЧЕ....

46

НКЖПО vs ъПКъПъ

преди 2 години

Борисов ако физическо-биологически не унищожи тоаи биологическо-физически продукт продуктът ще го изканибалства пред очите на Неукия Кържалийски ЖенскиПоловОрган (НКЖПО), титулован от Бойко ъПКъПъ.

45

Алекс

преди 2 години

До Гербер Затова ли лидерът ви ББ вие свирепо, откакто загуби властта.ГЕРБ неистово се стреми да захапе властта.Без власт ГЕРБ ще изчезне/справка НДСВ/.

44

Гербер

преди 2 години

До Алекс. Явно не си от умните щом не разбираш, че ГЕРБ изобщо не искат нито да печелят за президент, нито да управляват. Страхотно се кефят в опозиция да им гледат сеира на другите как се мъчат и съсипват страната да ги плюят както и когато си искат.

43

Бай ганьо

преди 2 години

Ама най-добре е да си остане радеф, за да довърши държавата на това тъппо племе. И да има кого да псуваме. А като гледам цените, сривът в икономиката, протестите на бизнеса, земеделците, шофьорите, лекарите и т. н. скоро народът ще грабне сопите.

42

Bobi

преди 2 години

Нали Цв Цв сложи Цецка Цачева и се провали? Хахахахха

41

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НЕЩО УМНО, ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ!!!

40

Anonimen

преди 2 години

П,р,и,к,в,и,а,т,у,р,а,т,а ще при,крива президентът берач на желязо на Герб. Чудесна държава!!

39

моч

преди 2 години

:)))) До колкото си спомням , преди няколко месеца по време на предизборната кампания , в ведна медиите този се заяви като "НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР" :)))) Е , с ръка на сърце съм длъжен да призная този факт - Цв.Цв. се оказа толкова незаобиколим щото всички останали играчи в политическата рулетка го прегазиха безпрепятствено без дори да забеляжат ФАКТОРЪТ му !!!!

38

Anonimen

преди 2 години

Прокуратурата ще защити президентът берач на желязо на Герб от престъпления. Чудесна държава!!

37

Anonimen

преди 2 години

До АлексНе се притеснявай. Длъжността Президент, никога не остава вакантна.:)):)):))

36

Алекс

преди 2 години

ГЕРБ не могат да намерят авторитетна личност за кандидат.Никой няма да си плюе върху биографията и да стане кандидат на ГЕРБ.Ще хванат някой мишок,колкото да отбият номера.

35

Anonimen

преди 2 години

Как така бе, Цветанов? Герб напълни държавата с берачите на желязо. Нима няма един от тях, който да издигнат за президент?

34

св. опашка

преди 2 години

Ха ха ха . Цвък отговаря защо герберите нямат все още кандидат за президент ,вместо тиквун . Тиквун едва ли може да върже някое и друго изречение и 6-апартаментния му играе севда . А иначе Тиквун се изживява все още като едва ли не заместник началник на вселената и говори под път и над път че той бил махнал Елен Герджиков . Голям таш***к г-жа Петрова на какво ли ще станем свидетели още.

33

Анонимен

преди 2 години

До 35Всеки тъпан може да стане милионер, достатъчно е да се продаде. Цв Цв е от по-тъпите -той се продаде за един апартамент.

32

Анонимен

преди 2 години

Цветанов е изключително глуповата личност, която хвърли кариерата си в ***, заради един апартамент. И това, след скандала за миналия апартамент... Да повтаряш една и съща грешка, докато ти разкаже напълно играта, това е епична глупост. А човекът е и некадърен на всичкото отгоре.

31

До 32

преди 2 години

Глупав, глупав, ама минионер.

30

Коко Горилата

преди 2 години

Цветанов, защо не си намериш работа като нормалните хора - чух, че във Фантастико търсят касиери.