112

Анонимен

преди 2 години

До моч...мочка, бъркаш димензиите! Няколко десетки хиляди не са милиони. И първолаците го знаят. През ноември ще се убедиш сам, въпреки,че пак ще кви-чиш...

111

Анонимен

преди 2 години

До аналитик.... Ти знаеш ли какво значи "анализ", аналлитико? Много ми е познат стила на онзи олиго, който пише с главни букви. Датата 3 Март е свята, на нея братска Русия подписа договора, с който станахме свободни! Даже да си турче, щеше да гледаш с респект на тази дата! Интересно, но в Турция симпатиите към Русия са много силни! Явно тези хора могат да ценят доброто, което са получили!

110

моч

преди 2 години

До До моч......Има едни други милиони , които също са Българи и РР не е техен избор защо ненавиждаме "истински мъже" , които "смело влизат в бой" срещу собствения си народ , а "решенията взети за милисекунди" сртуват и ще струат години от живота на всички ни.Когато съчетаеш интелект със злоба , реваншизъм и патологична жажда за власт получаваш сатрап , пред който се кланят само , а в това няма и грам достойнство !!!

109

аналитик

преди 2 години

ИМА ДВЕ ДАТИ ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ 06.09 И 22.09. ПЪК РАДИФ НЕКА СЕ ПЪЧИ С ДАТА 03.03. МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСОПОДАВАТЕ ЗА КОГО И ЗАЩО!!!!!

108

Щерев

преди 2 години

Радев що празнува като е много зависим и тика България към това робство.

107

До моч

преди 2 години

Мочка, остани си с мечтите, имаш права на това! Смешен и жалък си, от оредялата косица на генерал Радев и косъм няма да падне! Той е избраник на милиони българи, които пак ще го изберат! Вие просто свикнахте с молюски като Плевналиев е пръскащия слюнки филибелишки бракоразводен адвокат и не можете да понесете истински мъж, който смело влиза в бой и решава нещата за милисекунди, интелигентен, умен, владеещ хората с достойнство! Джвакайте от копанката на Боко, грухтете, щом не ви е гнъс!

106

Анонимен

преди 2 години

Никога не наричам Бойко Методиев Борисов "тиквата". Този плод или зеленчук е много полезен - съдържа много каротин и други витамини, микроелементи, влакнини и е чудесна храна. А споменатата личност е това, което организмът изхвърля след хранене! Нагъл, груб, пррост, алчен, жесток, в момента злобее, говори всичко, което му дойде на езика, става жалък и смешен! Нищо няма да му помогне, няма да го спаси! Затвор! Там ще опитат да го превъзпитат. Всуе е морите, драскачи! Има минало, но има и бъдеще!

105

моч

преди 2 години

ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА - обвинение , съд , присъда и затвор ! БРУТАЛНО ПОГАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА - обвинение , съд , присъда и затвор ! УЧАСТИЕ В ОРГАНИЗИРАН ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ И ОГЛАВЯВАНЕ НА ХУНТА - обвинение , съд , присъда и затвор !!! До тук три , а има поне още 30 други противозаконни прояви на лицето(мутрата) РР . за които трябва да бъде обвинен , да отговаря пред съса и да понесе възмездие за деянията си !!!

104

До анонимен 113

преди 2 години

"Жалко за загиналите за /.../ съединението на България." Мал-о-умнико, я сподели кой е загинал за Съединението, че съм забравил! И кога Радев казал, че България е блато? А "законното правителство" на мафиота Бойко Методиев Борисов трябваше да бъде изгонено и Президентът Радев успя да вдигне народа, което е ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕЦЕДЕНТ! Народът наложи волята си и показа червен картон на еднокнижника, нищо че "три папи са го галиле"! Радев е истински водач! Ще помете всеки претендент още на първия тур!

103

иво

преди 2 години

Боко Тиквата отново ръси глупости навръх празника.Апелираме към здравните власти-приберете банкянската мутра в психиатрията.А най-добре го пратете там където му е мястото-при бай Ставри.

102

Анонимен

преди 2 години

Разединителя, който 5 години говореше, че България е блато? Този, който с вдигнат юмрук призова за сваляне на законното правителство? Този, който призова към тормоз и блокади и приветства платените протестъри? Този, който назначи агенти на ДС, субекти с неясно гражданство, обвиняеми за кражби и данъчни измами като министри? Този, разединител да говори за съединението на България? Жалко за загиналите за свободата и съединението на България. Срам. Такава наглост, безочие и продажност не съм виждал

101

КПСС БКП

преди 2 години

Скоро Безстрашния генерал Радев ще вкара в затвора крадливия мутрафон Бойко !

100

Всяко зло за добро

преди 2 години

След като бандата на Румен завзе властта, стана ясно че икономиката потъна в канала. Цените стават нетърпими и дори най-задръстените чалгари ще осъзнаят че това не е добре за тях в личен план. Така страницата на 30 години леене на омраза от бТВ ще бъде прелистена. Слави ще отиде на бунището в едно с Румен Радев и нещата ще тръгнат напред.

99

Мдааа

преди 2 години

Хубаво го вижте тоя,целта му е да разсипе България като я хвърли в ръцете на кремълските си господари!Няма Еврозона,няма Шенген,няма НАТО!Беднотия за българина и рай за такива като него и обкръжението му!

98

Анонимен

преди 2 години

До Изчисление...........Крети, а изчисли ли колко ни струва голият *** Плевналиев? Или той не живееше на наша сметка, ходеше на работа с колело, нямаше охрана, не ядеше?По-добре се съсредоточи на фуражка, чорапи, форма на ушите - том може и да се справиш с ниското си чело!

97

До 55

преди 2 години

Лошото е че може да ги търпим и след изборите. Щом даваха зор за машинките, нищо чудно още пет години, тоя да ни разваля празниците.

96

РАДЕВ ВКАРА НАРОДА..

преди 2 години

В ГРОБА........... НЯМА ВАКСИНАЦИЯ.. ИМА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ..............НЯМА ЕВРОЗОНА...ИМА ТТАЛИБАНИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА...........

95

Анонимен

преди 2 години

Dignity е латинската дума на ДОСТОЕН. Съзвучието с българското дигна, издигнат е ясно. Издигаме народни представители и президент и е редно да внимаваме какво са хората, които издигаме за да не се окаже, че заедно с тях всички пропадаме.

94

АКО СПЕЧЕЛИ..

преди 2 години

ПЕЧЕЛИ САМО РАДЕВ.. +.. НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ................... АКО ЗАГУБИ-ГУБИ САМО ЦЕЛИЯТ НАРОД-......

93

Радев

преди 2 години

да каже дали е зависим от Кремъл,а пуделчето МУ Кирчо дали е зависим от Прокопиев.