27

Даскала

преди 2 години

Даа , вярно е!Някои смятат , че Слави има заслуги само с въвеждане на простащина в скечовете си , но той издигна в честа употреба думата "суверен" , а покрай него се въздигна и думата "чалгар"!

26

Осем Седми....

преди 2 години

ОСНОВНОТО И НАЙ-ГОЛЯМО качество на нашенските политици е че могат с часове да говорят празни приказки със сериозно изражение на лицето и използвайки чуждици за да впечатлят по-прростата част от електората си .

25

Читател

преди 2 години

То беше очевадно и преди какво представлява Слави от дивана, но за да бъде по-убедителен създаде и партия от съмишленици - Има Такива Нещастници (ИТН). Покрай "ръководенето" на тази "суверена" партия се разбра и още нещо, че никак не е лесно да си про_ст. Явно си е голяма мъка това. Вижте само какви "интервюта" прави. Мъка, мъка ...

24

Читател

преди 2 години

То беше очевадно и преди какво представлява Слави от дивана, но за да бъде по-убедителен създаде и партия от съмишленици - Има Такива Нещастници (ИТН). Покрай "ръководенето" на тази "суверена" партия се разбра и още нещо, че никак не е лесно да си ***. Явно си е голяма мъка това. Вижте само какви "интервюта" прави. Мъка, мъка ...

23

Като

преди 2 години

слушаме или четем белославчовите ФБ-излияния с безумното повтаряне на "суверен" се сещам за стария виц:Разговор между двама милиционери, след курс по ограмотяване - М1: Знаеш ли, че на МарКс има живи съществителни? М2: Ооо, това са само хипотенузи, някой експРес трябва да го установи.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21След "интервюто" с Бокича, просто отиде в миманса Славчо :)))

21

Един от Юг

преди 2 години

Г-син Чалгарун извади думи като: изчегъртване...тупкат топката...севрномакедонски космонаФт...само не рзбирам как "мъдрия български народ" му се върза на простотиите.Поговорката че всеки народ си заслужава управниците е вярна!

20

Анонимен

преди 2 години

От към слави и итн се носи миризма на труп. Интересно къде изчезнаха всички които гласуваха за чалгаря гюбекчия? Към кирчо ли минахте? Нали знаете че канадски граждани не могат да са депутати?

19

СЛАВИ Е ПРОСТ ЧАЛГАР

преди 2 години

СЛАВИ Е П-РОСТ ЧАЛГАР НЕГРАМОТЕН !!! НЕГОВАТА ЦИРКОВАТА ТРУПА И ВРЪЗКИТЕ НА ОБУВКИТЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ЗАВЪРЖАТ, НЕ КАДЪРНИЦИ !!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Щом герберасите пищят, значи Слави е пич!

17

СЛАВИ Е ЧАЛГАР ПРОСТ

преди 2 години

СЛАВИ Е П-РОСТ ЧАЛГАР НЕГРАМОТЕН !!! НЕГОВАТА ЦИРКОВАТА ТРУПА И ВРЪЗКИТЕ НА ОБУВКИТЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ЗАВЪРЖАТ, НЕКАДЪРНИЦИ !!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Слави нямаше възможност да се и3сере на хорските надежди тип СДС, защото хората вече се нагледаха на месии. Лошото е, че никой не беше ликвидиран или поне в затвора. Луканов и 5-10 мутри са нищо.

15

Анонимен

преди 2 години

Да видя млада доцентка, невероятно......хахахаха :))) Чуждици използваме всекидневно, иначе за глаголицата е права, то даже има еднакви букви с гръцката писменост :) Само да й кажа, че Кирил и Методий не са основателите на "кирилицата", ама така са ни учили "братята" руснаци :)))

14

Българин

преди 2 години

"Каквото е оня, който туря в прашка безценен камък, такова е и оня, който дава чест на глупец" (Книга Притчи Соломонови 26:8). Тези думи съвсем точно описват българския народ.

13

Жожо Звяра

преди 2 години

Суверена, бате!

12

анонимен

преди 2 години

Суверен е чалгаджийско попределение на народ. Не се чудете защо ИТН се провали тотално, и повлече яйчарите на Мая и търговците на Татянка от Има тъкъв дрън дрън...

11

Анонимен

преди 2 години

Младо момче неопитно.направи грешка че влезна в политиката.там не е за него тази работа не му подхожда съвсем.изглежда ми плах притеснен няма политики няма платформа.все едно се намира в джунглата без компас без вода и без храна.

10

Анонимен

преди 2 години

"Българските политици в никакъв случай не можем да кажем, че са някакви простаци, които не могат да говорят на български език." Можем да го кажем, защото немалка част от тях са наистина пр.остаци. Нямат възпитание и истинско образование (купените дипломи обаче се размахват като доказателство за силен и гъвкав ум!?), но пък са свръхнахални и се прикрепват към властта. Самата липса на мъдрост ги учи да бъдат стръвни за пари и власт. Сегашният лъжлив свят им е внушил, че глупецът е най-умен.

9

Суверена

преди 2 години

Ще ви чегъртам яко, чалгари

8

Анонимен

преди 2 години

Свестните хора в България ... са често извън нея, или са се изолирали от останалите, защото винаги ги мачкат. Нещо, което не е от 1944-а, а от преди това. За съжаление, култрата ни е много токсична.