354

Гери

преди 2 години

Затова ни излезе име "*** на Европа "

353

Е и

преди 2 години

И кво сега? Ше ни напръскате за назизание ли?

352

Анонимна

преди 2 години

Когато исках информация от една лекарка относно ваксините, защото имам алергия, тя ми отговори: " Ако можете да чакате- чакайте. Ако не можете да чакате, направете си от която искате." Няма как такова отношение да ме убеди. А преди няколко дни мъжът с когото живея даде положителен резултат за ковид и останах потресена когато ми каза, че един от докторите му казал:" А няма проблем. Шетай си." Моля??? Извода от това че докторите са виновни за увеличаване на броя заразени.

351

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ряпа да ядат с тяхната соц-пропаганда. Съвременният ковидфашизъм ги удари в земята просто!

350

393,

преди 2 години

"Защото Българинът е *** в общия случай. По-умните отдавна сме с ваксини, за останалите не ми дреме да мрът из болниците. Отдавна не нося маска, дори да заразявам антиваксъри - не е голяма загуба, един *** човек по-малко, повече хляб за народа."Простотии.Само гл*упак може да нарече себе си умен, защото бил взел някакво решение и то след промиване на собствения си мозък. И само той може да обижда "българина в общия случай". Инжекцията ви е изпила и последната мозъчна гънка, господа инжектирани!

349

Анонимен

преди 2 години

Като гледам как се защитиха набодените, та се питам каква ли дупка в главата трябва да имаш, за да се вържеш на подобни пропаганди за инжектиране с експреминтални препарати. Особени при нас, преболедувалите, при които и година след изкарания ковид количеството антитела е високо.

348

Анонимен

преди 2 години

Защото Българинът е *** в общия случай. По-умните отдавна сме с ваксини, за останалите не ми дреме да мрът из болниците. Отдавна не нося маска, дори да заразявам антиваксъри - не е голяма загуба, един *** човек по-малко, повече хляб за народа. Колкото повече антиваксъри има, толкова повече антиваксъри няма!

347

Дъжд за разума

преди 2 години

В Европа всичко се решава с директиви,няма мисъл,няма наука,а само налагане на единствено праведно действие.В Европа няма дух и няма ум вече,отидоха си мислещите и велики хора.Сега се говори за демокрация в която народът няма права,права имат корпорациите,които леко прокарват т.н. ваксини,ГМО храни и технологии водещи човек до духовно окуцяване.Да живее тялото и животът на тялото сам за себе си.Важен е саламът Санчо,а не искрата у Нютон или Леонардо.

346

Ямболски цървул

преди 2 години

За следващите 365 дни имам 210 л.сливова ваксина,която дава 43% надеждна успеваемост срещу ковид....А скоро ще имам още,ама гроздова! Защо са ми нужни други ?!?!!!!

345

Анонимен

преди 2 години

'Що? 1. Хората с акъл вече отдавна се ваксинираха. 2. Друга част го изкараха и сега разчитат на някакъв имунитет. 3. Тъпите чакат да го изкарат и придобият имунитет по трудния начин.

344

Логично

преди 2 години

Най-нисък % ваксинирани,най-бедни в Европа.

343

АПОКАЛИПСИСЪТ

преди 2 години

Е В ХОД!Божият съд тече! ВАКСИНАТА Е ---ПОКАЯНИЕ!

342

ХОРАТА

преди 2 години

разбират;че се строи ЦАРСТВОТО НА АНТИХРИСТА с всички закони;които искат да наложат-еднополови бракове;евтаназия;приемане на наркотиците и т.н.

341

Анонимен

преди 2 години

Тъжното е, че тук не го правят - да се усетят, че светът не се върти около тях, но навън същите ще бъдат по-големи праведници и от Господ.

340

ЗАЩОТО

преди 2 години

в източните страни има още ВЯРА и хората разбраха в КОЙ период от историята на ТАЗИ цивилизация живеем-а това са ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА И ПОСЛЕДНОТО НА ПОСЛЕДНОТО ВРЕМЕ и че тази ВАКСИНА Е СВЪРЗАНА С БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА!Четете откровението на ЙОАН!

339

до MAX

преди 2 години

Тия, дето пишат тук, нямат и идея колко сме далече от Нидерландия. Това е учудваща нация, с всичко, което са направили от морето си. Ние тук не знаем даже как да ползваме морето, дето имаме, та и него рушим.

338

Анонимен

преди 2 години

В момента, в който напуснете страната, ще усетите, че светът не се върти около вас. Ще си плащате за тестове или ще се ваксинирате. Освен това догодина Франция, Италия, Гърция ще бъдат с доста голям процент ваксинирани и чуждите туристи ще ни избягват. Икономиката ни няма да се възстановява и ще го усетите по джоба си. Това е реалността - едни я приемат, други не.

337

Анонимен

преди 2 години

Живеят с по 2-3 евро, ама имат магистрала до чалгатеката на Слънчака.

336

Анонимен

преди 2 години

Тия ако толкова ги е грижа да дойдат да видят как хората живеят тука с по 2-3 евро на ден! Не да ми жалят за нероден петко и да ми смятат кой кога щял да умира. Това е Божа работа, не се знае я камилата я камиларя... Българи умират всеки ден следствие на мизерия, лоша здравна система, катасториф, калпави пътища и инфраструктура като цяло. Като толкова са се загрижили да дойдат да махнат далавераджиите да се пооправим малко, не да ми опяват разни дитирамби за тия скапани ваксини!

335

До Joan

преди 2 години

Ако не са диагностицирани, разчиттат на гададелтство и магия.