148

Анонимен

преди 2 години

Всичко правено от социалисти се проваля особено пък ако е от чеда на БКП

147

Анонимен

преди 2 години

Това, което се случва в глобалния свят днес Е КРИЗА НА СЪЗНАНИЕТО и от нея произтича всичко. Когато някой се бие в гърдите, че е почтен, това обикновено е ИЗМАМА. ДОСТОЙНСТВОТО СЕ ИЗМЕРВА С ДЕЛАТА. Що се касае до желанието на този индивид да лиши част от хората от право на глас смятам, че може би става дума за прелюдия към ново ВИСОКОТЕХНОЛОГОЧНО СРЕДНОВЕКОВИЕ. НА ИСТОРИЯТА И Е ВСЕ ТАЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДАДЕН НАРОД. ИСТОРИЯТА СЕ ПИШЕ ОТ ОНЗИ, КОЙТО ОСТАВЯ НАСЛЕДНИЦИ.

146

Анонимен

преди 2 години

Да беше жив Фройд да анализира нагона на Радев. То бива нагон ама чак да искаш да клатиш цял народ си е перверзия. Всеки фюрер е един незадоволен мъж.

145

Анонимен

преди 2 години

Г-нът е преди всичко ФАШИСТ. Това си е негов проблем като по-големият му проблем е, че е НЕГРАМОТЕН. Да, това е парадоксът на елитното образование или парадоксът на интернет: колкото повече познания, толкова по-неточен фокус. Мили г-не, дори ДИКТАТОРИТЕ УПРАВЛЯВАТ ЧРЕЗ ВОЛЯТА НА НАРОДА. Вашият анализ е погрешен. Служебният кабинет доказа, че за управлението на държавате не е нужно правителство, парламент или президент. Държавните чиновници от средния ешалон се справят чудесно сами.

144

riho

преди 2 години

Гласувал съм на всички избори, доколкото помня. Но всеки, който говори за "Задължително гласуване" е един малък фюрер.

143

Анонимен

преди 2 години

не на президентска република

142

Малко за политика

преди 2 години

Всички коментират варианта "Президентска република". Но авторът предлага това като втори вариант, а като първи парламентарна република, но "Необходимо е да наложим критерии за гласуване". За това какво мислите? Трябва ли да има образователен ценз и критерий за уседналост за гласуващите?

141

Анонимен

преди 2 години

Образователен ценз при гласуване - да. Българите в чужбина не трябва да гласуват но задължителното гласуване няма да подобри качеството на нашите политици, просто за тях ще гласуват повече хора и ще имат след това наглостта да кажат че цяла България е гласувала.

140

анонимен

преди 2 години

Когато избирате журналисти в медията си подлагайте ги на елементарен тест за грамотност."до 2012 г. е развивал кариера в сверата на финансите."-шок и ужас!Да не знаят как се пише думата "сФера".

139

Изнервен

преди 2 години

Абсолютни глу.пости. Пак ли ние ще учим света?

138

Анонимен

преди 2 години

Николай Ников е плагиятствал този матерял от мен и други свободно пишеши във форумите

137

Ангелов

преди 2 години

Поредният юпи, направил "шеметна" кариера в лондонското Сити и дошъл да спасява България, но станал преподавател в университет. Още един влюбен в "президента ни" и радетел за президентска република. Хей хора, съвземете се. Такива, учили много, но недоучили, не са ни нужни. Кирето от Канада дори ни идва в повече.Хайде да забравим за президентска република.

136

Анонимен

преди 2 години

Демократите в България са вредни за българската икономика и съответно за благоденствието на народа. Оптимистично е, че все повече хора започват да го осъзнават и интерпретират по различни начини. Демократите не използват логика, те използват готови внесени отвън мантри, които естествено не работят тук и сега при тези условия, затова резултатите са отчайващи. На всички идеи внесени отвън трябва да се прави проучване за изпълнимост (feasibility).

135

Проказа

преди 2 години

Ето още едно доказателство, че октоподът Со'рос пуска пипала навсякъде. Правят се внушения, всяко трето в медиите е за "чудесният" проект на промяната, промиват мозъците на простолюдието с крайна цел унищожаването на националната държава. Обещават, ама от това глава не боли. Манолова нали учеше Тошко как да изиграят партньорите - обещай и не го изпълнявай. Това са Со,росчетата.Важни са мангизите, а не съдбата на държавата.Който има пипе да се замисли какво се случва.Сготвят ни, пълно разложение.

134

Анонимен

преди 2 години

До диктатураНЕ ВОДИ- СЕГА Е ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА- НЕ МЕРСИ- МЕРАКЛИИТЕ ДА ХОДЯТ В РУСИЯ ВЕДНАГА СТАВАТ МИЛИАРДЕРИ.

133

СЕГА Е ПРЕЗИДЕНТСКА

преди 2 години

ДА СЪ ХВАНЕТЕ ЗА РЪЧИЧКА СЪС СЛАВИ ВАСИЛЕВ И ВЪВ ВЛАДАЙСКА...НЕЩЕМ ДИКТАТУРА КАТО СЕГАШНАТА

132

диктатура

преди 2 години

Бойко Рашков и Румен Радев водят към комунистическо-милиционерска диктатура.

131

жалко

преди 2 години

С Бойко Рашков ще спечелят изборите, но държавата ще загуби, ще ни дръпне години назад. Той се оказа по-лоша версия на червените комунисти.

130

Ни магаре, ни кон.

преди 2 години

И с какво ще го заменим новият обществен ред? С президентска република или да се върнем към болшевизъм...???Да не е цар, а президент,който да си избира министрите...Като си познавам народът ще завием не към Франция, а към Путин.Ами давайте...После ще се върнем към парламентарната република.Та те така.40 години с едните, после 40г. с другите.И все ще догонваме другите държави

129

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да обесим комунистите