69

Анонимен

преди 2 години

Силно се развалнувах от тази статистика и сърцето ми започна да прескача ход

68

Анонимен

преди 2 години

До 68 Нормален човек - какво ти е нормалното, ненормален. Вие , кръчмарите опищяхте света, че сте претърпели загуби. Готови сте да вървите през трупове за едни пари. Страните, в които свалиха всички ограничения 80-90 % от населението е ваксинирано. И на никой не са му пораснали рога. Къде са те, къде сме ние. Вие искате хаос, който ще доведе до катастрофа. Тези дни е починало от ковид едно дете на 9 години. Това какво показва?

67

Анонимен

преди 2 години

Колко от новите положителни са ваксинирани?

66

чети за ромите

преди 2 години

Те ще ни интегрират.Малко сме, слаби сме и т.н.

65

Анонимен

преди 2 години

До Нормален човек Ми тя пътеката за пневмония е по-скъпа от пътеката за ковид, бе глюпчо! Да ви имам сбърканоте мислене!

64

Факт

преди 2 години

НЯМА ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ! Щом е положителен е положителен, има фалшиво отрицателни ако не са взети добре.

63

Анонимен

преди 2 години

Нормалните държави премахната мерките , когато 85% от населението им, включително децата се ваксинираха. А България ще продължи да агонизира, защото "умните "българи *** като мухи, пълнят болниците , но видите ли, ваксините щели да ги повредят.

62

Гном

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Ходите в болница и вече на никого не му е жал за вас.

61

Гост

преди 2 години

А колко от тия проби наистина са положителни? Вече за пореден път видяхме, че за два дни тестът може да ти отчете два различни резултата! Пример с учителят, който даваха по новините и онзи човек, който също даваха по новините! Още повече не им вярвам на тестовете и че реално толкова са положителните резултати!

60

Анонимен

преди 2 години

Ммм, споко бе, на мен *** ми плаща с междукрачието си

59

ТестКит

преди 2 години

до 70 Ама какво обвинявате институциите за незпазването на мерките от гражданите. :D Само права без задължения имате цял живот.

58

до 66

преди 2 години

как точно се изложиха, какво точно наричате цирк, смешно ли трябва да бъде, че умряха толкова много хора. Смешно става да, имате средство дадено на сребърне поднос с което няма да прекарате тежко вируса, но продължавате да резистирате.

57

Анонимен

преди 2 години

Защо не вземете да се разходите в училищата поне софийските да видите колко и какви мерки се спазват. Там кой ще поеме отговорност? Че в един физкултурен салон събират по 30 деца при слънчево време на вън! МЕРКИТЕ ВИ уважаеми господа ДОРИ И ИНСТИТУЦИИТЕ В България НЕ СЕ СПАЗВАТ!

56

Анонимен

преди 2 години

До 61Дори ЕТНОСА взе да се дърпа, недей да смяташ, че са привилиговани :)) Ходил ли си в заведение да ядеш пица и ромка да се моли за парче от нея......жалка работа, даже ще ти стане кофти :))

55

Нормален човек

преди 2 години

Някои държави започнаха, трябва да започнем и ние - спиране на всякакви ограничителни мерки, забрана за носене на маски и тежки глоби за олиг*офрените носещи маски, където и да е!Премахване на всякакви допълнителни пари за медиците, свързани с работата им с Ковид и съкращаване цената на пътеките до тази за пневмония!

54

Никакво доверие

преди 2 години

До МегаТъп - Държавата, Медицината и дори Българската наука се ИЗЛОЖИХА ТОТАЛНО И ФАТАЛНО един цирк от лъжи и глупости. Затваряне на паркове къртене на пейки. Блокиране на бизнеса, а пък пускане на дечурлята да сеят зарази по градини и училища. СУПЕР МЕГА науча и РАЗУМ КОЙТО ГО НЕМА ВЕЧЕ и ТАКА ЗАЩО ЛИ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМЕ и НЕ УВАЖАВАМЕ НИКАКВИ СПЕЦОВЕ и ЛЕКАРИ у НАС? Много ЯСНО СЛЕД този порой от ГАФОВЕ, ГЛУПОСТИ и ЛЪЖИ и ПСЕВДО ЕКСПЕРТИ МАЛООУММНИ и МЕДИИ ТИП ЖЪЛТ ШОК. Достатъчно описах картинка

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56И аз се уча в движение, ама се пише ФармацеВтичните компании, даже се наричат конгломерати и т.н....хахахахаха :))) Надявам се, да не ме нападнеш, простоказвам :)))

52

морски

преди 2 години

Трайте бе!Скоро свършва Сезона и ще има затваряне.Така ги нагласяват нещата...

51

Анонимен

преди 2 години

5000 неваксинирани лежат в болниците на България и ги издържаме ние, ваксинираните, които ходим на работа.

50

До 55

преди 2 години

До Анонимен КАКВА ЧОВЕЧНОСТ? *** като етнос / етническа група са БЕЗПОЩАДНИ грабят всичко, размножават се с бясна скорост, продават се на изборите с купуване на гласове, тоест участват и в управлението на държавата ни цицат социалните. Ако ромейка на 13 години роди от брат си или от баща си бебе никой няма да ги закача за педофилия, обаче ако е българин ще гръмнат всички медии и държавата.