83

Анонимен

преди 4 месеца

405 Хипохондрици в интензивните ...

82

От Берлин

преди 4 месеца

До 87.Истината е една, моето момче! Тя, един ден все излиза наяве... Живейте си в Матрицата, и бодете редовно, но не искайте това от другите.. Апропо, случаите, описани долу са от Австрия... Има и едно интервю със собственик на погребална агенция от Швейцария. Там той, какви работи вижда и установява в документацията на умрелите, и числата от 2020 и 2021. Имаме нов Холокост- този на,, Ваксините"... Почака, и ще видиш!

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Гост A на починалите не вярваш ли? Ти си като оня драматург - Станиславски, който се опитвал да извлече максимална правдоподобност от актьорската игра. Един от актьорите му се споминал. Отива Станиславски на погребението, приближава се до ковчега и възкликва: "Нее, не ти вярвам. Постарай се повече!"

80

Горе и Доле

преди 4 месеца

Епидемията се колебае ту рипа ту пада. Трябва някой да я побутне да тръгне.

79

Анонимен

преди 4 месеца

Българинът от мерки не разбира. Затваряй по домовете и излизане с sms-и. Като не ще ваксини и не носи маски...

78

Анонимен

преди 4 месеца

Тромбозите са специалитета на ковид инфекцията. Не на ваксините. Лъжец!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Кога ще има включване по темата от математика Витанов? Айде че днес закъснява, да не е махмурлия?

76

до 80

преди 4 месеца

Пак гершен въпроса задаваш. Никой не е обещавал че няма да се заразиш с Covid, имунизацията предпазва от ТЕЖКО ПРОТИЧАНЕ. Въпроса трябва да е колко от пациентите в интензивните и колко от починалите са ваксинирани? Отговора е 0 за това денонощие и за предното и за следващото

75

От Берлин

преди 4 месеца

За моите приятели на,, вълшебната угла": - Ако смятате за нормално на 24 г. мъж да му ампутират единия тестис=>заради тромбоза, млада жена да ослепее с двете си очи>тромбоза... Спортен, здрав мъж на 52г. бягащ редовно маратон, да умре внезапно=>след,, ваксинацията"..?!? Хммхмйм.. Аз, избирам да срещна Короната!!! Бог с ВАС

74

Анонимен

преди 4 месеца

Силно се развалнувах от тази статистика и сърцето ми започна да прескача ход

73

Анонимен

преди 4 месеца

До 68 Нормален човек - какво ти е нормалното, ненормален. Вие , кръчмарите опищяхте света, че сте претърпели загуби. Готови сте да вървите през трупове за едни пари. Страните, в които свалиха всички ограничения 80-90 % от населението е ваксинирано. И на никой не са му пораснали рога. Къде са те, къде сме ние. Вие искате хаос, който ще доведе до катастрофа. Тези дни е починало от ковид едно дете на 9 години. Това какво показва?

72

Анонимен

преди 4 месеца

Колко от новите положителни са ваксинирани?

71

чети за ромите

преди 4 месеца

Те ще ни интегрират.Малко сме, слаби сме и т.н.

70

Анонимен

преди 4 месеца

До Нормален човек Ми тя пътеката за пневмония е по-скъпа от пътеката за ковид, бе глюпчо! Да ви имам сбърканоте мислене!

69

Факт

преди 4 месеца

НЯМА ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ! Щом е положителен е положителен, има фалшиво отрицателни ако не са взети добре.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Нормалните държави премахната мерките , когато 85% от населението им, включително децата се ваксинираха. А България ще продължи да агонизира, защото "умните "българи мрат като мухи, пълнят болниците , но видите ли, ваксините щели да ги повредят.

67

Гном

преди 4 месеца

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Ходите в болница и вече на никого не му е жал за вас.

66

Гост

преди 4 месеца

А колко от тия проби наистина са положителни? Вече за пореден път видяхме, че за два дни тестът може да ти отчете два различни резултата! Пример с учителят, който даваха по новините и онзи човек, който също даваха по новините! Още повече не им вярвам на тестовете и че реално толкова са положителните резултати!

65

Анонимен

преди 4 месеца

Ммм, споко бе, на мен *** ми плаща с междукрачието си

64

ТестКит

преди 4 месеца

до 70 Ама какво обвинявате институциите за незпазването на мерките от гражданите. :D Само права без задължения имате цял живот.