123

Ваксиниран

преди 3 месеца

Туй нещо не знам кво е Кал - Ел , ама много му е лесно да събира плюсове в едно антиваксърска неграмотно общество! Относително щастлив си! Завиждам ти!

122

Таня

преди 3 месеца

Неваксинираните може да ги слагат в общ трап, че заради тях много се вдигнаха цените на парцелите в Орландовци.

121

Ваксиниран

преди 3 месеца

Шибна си вече един плюс самичък. Шибни си е още един. Ти го можеш!

120

Ваксиниран

преди 3 месеца

Ши на си вече един плюс самичък. Шибни си е един. Ти го можеш!

119

Анонимен

преди 3 месеца

Всички в тежко състояние в болниците са инжектирани с ковид препаратите.

118

Кал-Ел

преди 3 месеца

До Ваксиниран. Да, направо извънземна намеса. Поствай ненужните си мнения в сайтове на държави с над 50% инжектирани и ще си ок. Тук е неблагоприятна среда за теб. Има един сайт където е лобното място на ваксърите в България, ти го знаеш кой е. Отивай там и ръси тъпизми на воля.

117

Таня

преди 3 месеца

Антиваксърите доста бързо се топят.

116

Анонимен

преди 3 месеца

България явно изостава с ваксинирането - само 1/4 от хората над 18 години са ваксинирани, а в нормалните държави вече започнаха да ваксинират и по-големите деца.

115

Ваксиниран

преди 3 месеца

Как се получава тоя преди мен да стартира с няколко гласа секунди след публикация? Има ли външна намеса?

114

Кал-Ел

преди 3 месеца

От днес в Италия грийн пас-а е законен. Разбрахте ли? Законен, със закон, наредбите им приключиха. Радвайте се, че живеем в държава в която има само 5% зомбита. Тези 16% инжектирани в България са пълна измислица. Разбрахте ли какво се случва в държавите в които се премине 50% инжектирани? В закона им не е казано, че имат право да ги уволняват от работа, но остават без заплата?! муа-ха-ха

113

Циркаджии

преди 3 месеца

Реших, отивам да ми сложат някой от експерименталните препарати, които не предпазват от заразяване, никой не поема отговорност за страничните им ефекти и никой не знае до какво ще доведат след 5 години. За да съм спокоен...

112

Анонимен

преди 3 месеца

Докато не се изкъртят всички пейки в държавата, тоя цирк няма да свърши.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте статистиката за рисковите групи!

110

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 118 Интересен въпрос е дали има трупове в тези ковчези, защото и след години може да се установи от какво е починал човекът.

109

SHEFA

преди 3 месеца

До ИСТИНАТА-КАК ПА ГО СМЕТНА ЧЕ КАРАТ БОЛЕСТА С ТОЧНОСТ ОТ 94%?!?!???-КАК?

108

Анонимен

преди 3 месеца

Регистрират се лекарства, Израел обяви, че има лекарство и лекува с него. Нито дума по медиите. По цял ден само за ваксини ни говорят. Колко лекарства сме заявили да купим? Милиарди се дадоха предварително за т.нар. ваксини. Кога ще се осигурят лекарства на хората, за да спрат да ги убиват в болниците? Изобщо е много опасно, че се позволи на медицинските работници да убиват безнаказано пациенти. Видя се по случая в Пловдив как това поведение се разпространява сред съсловието.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Е как са ги проверили, като дори не правят аутопсии. Да не говорим за абсурда - затворен ковчег, щото видиш ли мъртвеца може да ти кихне и ти да се разболееш.... виждате ли абсурдите? Огледайте се, ослушайте се, спрете го това ТВ, дето ви облъчват! Бройките се надписват, само и само, за да влезем в статистиките и да плашат хората.

106

SHEFA

преди 3 месеца

ВЪПРОС-КОЛКО ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ ВЧЕРА СА РЕГИСТРИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПЪТ В РЗИ?

105

ИСТИНАТА

преди 3 месеца

Януари 2021г. "Ваксините предпазват от заразяване"; Февруари 2021г. Ваксините не предпазват от заразяване, обаче ваксинираните не могат да разпространяват заразата; Март 2021г. Ваксинираните също били заразни, ама със 76% по-малко от неваксинираните, тъй като произвеждали по-малко вируси; Април 2021г. Ваксинираните могат да се заразят и да заразяват другите, също както и неваксинираните, ама карат болестта 94% по-леко; Май 2021г. Някои от ваксините не са ефективни срещу някои щамове; Юни 2021г. Всички ваксини не са ефективни срещу някои щамове; Юли 2021г. Ще трябва да ви сложат трета доза, или

104

Факт

преди 3 месеца

Е, провериха колко от починалите с Ковид-19 са починали от Ковид-19 и колко с Ковид-19, но от нещо друго. 95% от починалите с Ковид-19 са си починали от Ковид-19 и 5% от нещо друго.