109

Таня

преди 2 години

Неваксинираните може да ги слагат в общ трап, че заради тях много се вдигнаха цените на парцелите в Орландовци.

108

Кал-Ел

преди 2 години

До Ваксиниран. Да, направо извънземна намеса. Поствай ненужните си мнения в сайтове на държави с над 50% инжектирани и ще си ок. Тук е неблагоприятна среда за теб. Има един сайт където е лобното място на ваксърите в България, ти го знаеш кой е. Отивай там и ръси тъпизми на воля.

107

Таня

преди 2 години

Антиваксърите доста бързо се топят.

106

Анонимен

преди 2 години

България явно изостава с ваксинирането - само 1/4 от хората над 18 години са ваксинирани, а в нормалните държави вече започнаха да ваксинират и по-големите деца.

105

Кал-Ел

преди 2 години

От днес в Италия грийн пас-а е законен. Разбрахте ли? Законен, със закон, наредбите им приключиха. Радвайте се, че живеем в държава в която има само 5% зомбита. Тези 16% инжектирани в България са пълна измислица. Разбрахте ли какво се случва в държавите в които се премине 50% инжектирани? В закона им не е казано, че имат право да ги уволняват от работа, но остават без заплата?! муа-ха-ха

104

Циркаджии

преди 2 години

Реших, отивам да ми сложат някой от експерименталните препарати, които не предпазват от заразяване, никой не поема отговорност за страничните им ефекти и никой не знае до какво ще доведат след 5 години. За да съм спокоен...

103

Анонимен

преди 2 години

Докато не се изкъртят всички пейки в държавата, тоя цирк няма да свърши.

102

Анонимен

преди 2 години

Дайте статистиката за рисковите групи!

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 Интересен въпрос е дали има трупове в тези ковчези, защото и след години може да се установи от какво е починал човекът.

100

SHEFA

преди 2 години

До ИСТИНАТА-КАК ПА ГО СМЕТНА ЧЕ КАРАТ БОЛЕСТА С ТОЧНОСТ ОТ 94%?!?!???-КАК?

99

Анонимен

преди 2 години

Регистрират се лекарства, Израел обяви, че има лекарство и лекува с него. Нито дума по медиите. По цял ден само за ваксини ни говорят. Колко лекарства сме заявили да купим? Милиарди се дадоха предварително за т.нар. ваксини. Кога ще се осигурят лекарства на хората, за да спрат да ги убиват в болниците? Изобщо е много опасно, че се позволи на медицинските работници да убиват безнаказано пациенти. Видя се по случая в Пловдив как това поведение се разпространява сред съсловието.

98

SHEFA

преди 2 години

ВЪПРОС-КОЛКО ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ ВЧЕРА СА РЕГИСТРИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПЪТ В РЗИ?

97

Факт

преди 2 години

Е, провериха колко от починалите с Ковид-19 са починали от Ковид-19 и колко с Ковид-19, но от нещо друго. 95% от починалите с Ковид-19 са си починали от Ковид-19 и 5% от нещо друго.

96

Факт

преди 2 години

Държавите с най-голяма смъртност от вируса на човек от населението в Европа при тази вълна на неваксинираните са Черна гора, Македония, България и Босна и Херцеговина - далеч напред пред следващите в списъка. Всичките 4 държави сме с ниски нива на ваксиниране.

95

Сата НАТО

преди 2 години

Повечето починали от Ковид-19 не са били тествани и ги регистрират като починали от нещо друго. ----///---- Също толкова вярно е и обратното - повечето умрели ковид-положителни, фактически са починали от основното си заболяване, а не "от ковид".

94

Сата НАТО

преди 2 години

Вчера лекарите си признаха, че лъжат при обявяване на причините за смъртта на пациентите. Което означава, че лъжат и за диагнозата. Така че всичко, което се изнася като "статистика", е само условно вярно. А най-вероятно е пълен тъшаг.

93

Анонимен

преди 2 години

Досега регистрираните като починали от Ковид-19 са 20224 човека, почти всичките са неваксинирани, но реално са 2-3 пъти повече. Повечето починали от Ковид-19 не са били тествани и ги регистрират като починали от нещо друго.

92

Анонимен

преди 2 години

Къде го този мозък при антиваксърите?

91

Aнонимен до 100

преди 2 години

Не е липса на интелект. А липса на образование за ползването му. Това е като да имаш кафемашина вкъщи, ама да не знаеш и да не искаш да се научиш да я ползваш, а да си вариш кафето на стария електрически котлон, защото така си знаеш. Същото и с мозъците. Трябва да се употребяват и да се научат да ги ползват от ранна детска възраст.

90

Aнонимен

преди 2 години

103. Стига с това "боцкане". Боц-боц правят бабите в село на бебетата, за да ги разсмиват. Правилната дума е имунизация. Смехотворно ниско ниво на населението ни.