19

Анонимен

преди 2 години

НАП ще търпи ли продажбата на фирми с милиони дългове на безимотни нещастници?

18

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме нормална държава, този на снимката щеше да бъде изгонен с протести. Но след като си мълчите и траете така ще ви тъпчат разни престъпници обещаващи ви промяна. А овцете вярват ли вярват и гласуват за такива лъжци и крадци.

17

MaйMyнaтa

преди 2 години

"Май" само медиите не губят оборот, че в тая пандемия не смогват от работа!! А тоя Спецов не ме кефи нещо, и то още от снимката.

16

Анонимен

преди 2 години

Спецов е много по сериозен данъчен измамник от арестувания служител!

15

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че ще трябва да уволни всички и да започне отначало! Само заради тях се изместих от България, защото уж ниски данъци в България, заедно с рушвета излизаше повече от колкото в Германия! Ако оправят корупцията може да се върна, защото данъците тука са огромни, рушвет няма, но завистници са много, повече отколкото в България!

14

Анонимен

преди 2 години

Сигурно до изборите ще ни показвате този на снимката, който е ощетил държавата с 1,5 млн.лева от ДДС и двамата харвардски мошеника лъжеца Петков и крадеца Кокорчо.

13

Анонимен

преди 2 години

ПРОМЯНАТА на Кирчо се оказа поредната мазна комунистичска лъжа. Аз нали ви казах, че човечеца е симпатичен измамник!

12

Влади

преди 2 години

Може нищо да не се върши, но пропагандната машина върви. По всички медии, комунисти, популисти, Гномове, Маджовци обясняват как ще оправят нещата. Блазе ни на зима...

11

Дончо Тръмпов

преди 2 години

Тоя коросмук защо не помпи в Централния на бай Асан????

10

до 6

преди 2 години

Бойко Борисов печелеше изборите също благодарение на фенките си щото изглеждаше голям мъжкар в генералската си униформа. После почнаха да гласуват за него от малцинствата щото им раздава кебапчета и бира. Ама шкафчето се опразни, пък за да ползваш машина да гласуваш ти трябва поне средно образование... Каквато беше идеята и на техните партньори от ВМРО.

9

Анонимен

преди 2 години

Искаме хора вкарани в затворите. Само тогава ще повярваме

8

Анонимен

преди 2 години

Когато Бойко разкаже за кюлчетата, тогава и Спецев ще ви информира за каквото желаете....

7

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха спряли корупцията. Мале колко лъжат тези комунисти. Ами той шефът на нап е данъчен измамник, какво да очакваме от служителите му. Красавецът лъжлив кирчо направил страхотна промяна :)

6

и ..?

преди 2 години

Ами ако беше се появил в магазина по бял изрязан слип, например? Тогава явно щеше да бъде Мъж на 2021 година от страна на служител на НАП? Наскоро видях жени зорлийки които бяха си налепили снимки с тялото на Спецов по бельо ..! Този мъж е латентен гей, нека да си признае за това, в това няма нищо срамно; 96 % от мъжете поне един път са имали полов контакт със себеподобен. Той е от нашата Партия, ние това си го знаем, той е наша дружка от време оно ...! Идвай при нас официално Спецов, не се срам

5

Хи,хи !

преди 2 години

Този измамник, не стига че ощетил държавата с 1 милион и половина , ами и има наглостта да се заканва !!! От позицията на какъв , бе, м.ъ.р.л.ьо ? Та ти си мошеник като телефонните измамници , който е назначен от другия измамник - Фигуранта.

4

Корупция Радев

преди 2 години

Специв се заканва на самия себе си. Излезе документът, че е подписал ревизионния си акт за ревизията, която му открива укрити данъци на стойност 1,5 млн лв. После Спецов продава фирмата си за 500 лв на безработен ром.

3

Анонимен

преди 2 години

Всички данъчни крадат. Няма чист.

2

Анонимен

преди 2 години

Спецов, кажи за фирмата с 1.5 млн задължения?

1

Зозо

преди 2 години

Айде пак.... Спецев?!? Абе вие в редакцията да не сте запразнили вече? :)))))))))))))))