8

SHEFA

преди 2 години

ВЗИМАТ СУБСИДИИ-1400 ДЕКАРА ПОКРИВАТ ЗАГУБИТЕ.-ТОЧКА.-ДА БЕШЕ ЖИТО ЗА ХЛЯБ *** ПРИИДИ АМА ГРОЗДЕ ЗА ВИНО И РАКИЯ ИЧ НЕ МИ ПУКА.ДА МИ СЕ НАЛИВАТ ПО ЦЕЛА НОЩ.-СЕГА ТАЯ ГОДИНА ЩЕ СЕ ЧУСТВАТ КАТО ЯЗОВИРИ ПРИ ГЕРП-ПРЕСУШЕНИ.

7

Пустиняка до 8

преди 2 години

Ама ооо ако си толко на зор се ше намериш нещо..Ако не моеш намериш. Епа Обади се.че на мойта нещо се и е криво..

6

от село

преди 2 години

Просто им завиждам на тези земеделски производители. Цената на гроздето падна, но цената на хляба, уви се дигна така, както на моят мъж не може да му се дигне онази работа! Сега на тези земеделци ще им дадат пари, а на на мен - нищо; а аз съм жена зорлийка! Какво правим в тази ситуация? То грозде и вино бол, мъже като за мен просто няма. Всяка вечер си лягам с надежди, а тези хора ще си легнат с надежда, че ще им изплатят загубите от градушката; при мен такава надежда, уви няма ..!

5

Асан

преди 2 години

Нищо им няма у кацата веднага за вино и ракия :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Бързо да събират гроздето докато не е изгнило и да правят ракия.

3

vlady

преди 2 години

Редно е да бъде сезиран най-близкият компетентен служител протойерей Храч Мурадян в Пловдив.

2

ха - ха- ха

преди 2 години

За тази работа има застрахователи! Докога държавата, т.е. ние всички ще плащаме заради такива, които смятат, че сме им длъжни? Къде го има това по света?

1

Друга тема

преди 2 години

Човек, който се мъчи, всъщност не трябва да бъди убит, а трябва да му бъди помогнато да живее, да има хубаво и реално бъдеше, семейство и т.н. !